ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Μαρ 2020, 07:56 Το ίντερνετ να μην διακοπεί λόγω του ιού , όλα τα υπόλοιπα γίνονται !!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα πεθάνουμε όλοι!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Θα πεθάνουμε όλοι!
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
H Aθήνα από κίνηση είναι όπως θα έπρεπε να είναι. Τι στο διάολο κάνει όλος αυτός ο κόσμος που κυκλοφορεί καθημερινά, που είναι χρήσιμος; Να τον βλέπουμε στα καφέ και τα εστιατόρια από το πρωί έως το βράδυ;
Τι τα χρειαζόμαστε αυτά που γράφεις; Εντάξει τα αθλήματα είναι καλά.
Από τηλεόραση βλέπω συνήθως τα κρατικά. Η κρατική τηλεόραση χρειάζεται, αλλά στελεχωμένη αξιοκρατικά και χωρίς πολλές διαφημίσεις.
Μακάρι να πήγαιναν στο διάολο και πολλοί "συνάδελφοι". Προσεύχομαι μυστικά γι' αυτό και για την υγεία την δική μου και της οικογένειάς μου.
Τι τα χρειαζόμαστε αυτά που γράφεις; Εντάξει τα αθλήματα είναι καλά.
Από τηλεόραση βλέπω συνήθως τα κρατικά. Η κρατική τηλεόραση χρειάζεται, αλλά στελεχωμένη αξιοκρατικά και χωρίς πολλές διαφημίσεις.
Μακάρι να πήγαιναν στο διάολο και πολλοί "συνάδελφοι". Προσεύχομαι μυστικά γι' αυτό και για την υγεία την δική μου και της οικογένειάς μου.
Εγώ είμαι αθάνατη.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν στο είπαν σαπιοκοιλιάδες που τους φυλάν 500 αστυνομικοί τον καθένα δεν ισχύει. Πήραν τα μυαλά σου αέρα απλώς. 
Όταν πρόκειται για τρισκατάρατους με πολλά εγκλήματα στην πλάτη τους είναι φυσικό να επιθυμούμε την εξόντωσή τους.
Όταν πρόκειται για τρισκατάρατους με πολλά εγκλήματα στην πλάτη τους είναι φυσικό να επιθυμούμε την εξόντωσή τους.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Εκπαιδεύω ήδη ταχυδρομικά περιστέρια να μεταφέρουν usb stick 
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
Ανδρέας
- Eθνικοκοινωνιστης
τελειωνει ο καπιταλισμουλης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Ανδρέας
Ναι από κρατική βλέπω ντοκυμαντέρ.Antares έγραψε: 13 Μαρ 2020, 08:59
:
Έβλεπα μανιωδώς το One strange rock και το MARS αλλά τελείωσαν γμτ.
-
Ανδρέας
Ναι και όσοι μείνετε ζωντανοί, εσύ και οι βορειοκορεάτες, θα φτιάξετε τον σοσιαλιστικό παράδεισο.
- Eθνικοκοινωνιστης
σε ελαχιστο χρονο η μεγαλη πατριδα θα μοιαζει παραδεισοςΑνδρέας έγραψε: 13 Μαρ 2020, 10:30Ναι και όσοι μείνετε ζωντανοί, εσύ και οι βορειοκορεάτες, θα φτιάξετε τον σοσιαλιστικό παράδεισο.
δεχομαστε και μετανοουντες
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι εαν δεν κλείσουν τα πάντα εκτός από τις βασικότατες υπηρεσίες (σώματα ασφαλείας/νοσοκομεία-φαρμακεία/τρόφιμα) το να κλείνουν μόνο σχολεία και διάφορα άλλα είναι το ίδιο και το αυτό
κλείσαν τα σχολεία και οι μαθητές/φοιτητές γέμισαν τις καφετέρειες
κλείνουν κέντρα διασκέδασης και γυμναστήρια και όλα τα υπόλοιπα καταστήματα είναι ανοικτά και συρρέει κόσμος
αυτό που πετυχαίνεις με αυτό το τρόπο είναι το απόλυτο μηδέν
κλείνουν κέντρα διασκέδασης και γυμναστήρια και όλα τα υπόλοιπα καταστήματα είναι ανοικτά και συρρέει κόσμος
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πρέπει να κλείσουν όλα και πρέπει να μείνουμε στα σπίτια μας.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 13 Μαρ 2020, 10:34 αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι εαν δεν κλείσουν τα πάντα εκτός από τις βασικότατες υπηρεσίες (σώματα ασφαλείας/νοσοκομεία-φαρμακεία/τρόφιμα) το να κλείνουν μόνο σχολεία και διάφορα άλλα είναι το ίδιο και το αυτό
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ε αυτό λέωGherschaagk έγραψε: 13 Μαρ 2020, 10:43Πρέπει να κλείσουν όλα και πρέπει να μείνουμε στα σπίτια μας.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 13 Μαρ 2020, 10:34 αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι εαν δεν κλείσουν τα πάντα εκτός από τις βασικότατες υπηρεσίες (σώματα ασφαλείας/νοσοκομεία-φαρμακεία/τρόφιμα) το να κλείνουν μόνο σχολεία και διάφορα άλλα είναι το ίδιο και το αυτό
κλείνουν τα σχολεία και τα παιδιά γεμίζουν τις καφετέρειες
ανοίξτε τα σχολεία καλύτερα γιατί τζάμπα τα κλείσατε
ειδάλλως κλείστε τα πάντα
τα ημίμετρα μόνο κακό κάνουν και δεν προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έχω υπόψη μου συγκρότημα 3 πολυκατοικιών που έχει πάνω από 20 παιδιά. Αυτές τις μέρες γίνεται ο χαμός. Είναι όλα έξω και παίζουν μαζί. Το μόνο κέρδος είναι πως προστατεύονται οι δάσκαλοι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 13 Μαρ 2020, 10:46ε αυτό λέωGherschaagk έγραψε: 13 Μαρ 2020, 10:43Πρέπει να κλείσουν όλα και πρέπει να μείνουμε στα σπίτια μας.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 13 Μαρ 2020, 10:34 αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι εαν δεν κλείσουν τα πάντα εκτός από τις βασικότατες υπηρεσίες (σώματα ασφαλείας/νοσοκομεία-φαρμακεία/τρόφιμα) το να κλείνουν μόνο σχολεία και διάφορα άλλα είναι το ίδιο και το αυτό
κλείνουν τα σχολεία και τα παιδιά γεμίζουν τις καφετέρειες
ανοίξτε τα σχολεία καλύτερα γιατί τζάμπα τα κλείσατε
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,