Χρόνια πολλά ρε φίλε, αλλά σιγά μην υπάρχει η «ημέρα της γυναίκας» 55 χρόνια τώρα. Εγώ δεν την θυμάμαι αυτήν την μαλακία. Άντε πέρυσι να την άκουσα πρώτη φορά, αν όχι τώρα.
Εγώ ήξερα την «ημέρα της μητέρας»
Χρόνια πολλά ρε φίλε, αλλά σιγά μην υπάρχει η «ημέρα της γυναίκας» 55 χρόνια τώρα. Εγώ δεν την θυμάμαι αυτήν την μαλακία. Άντε πέρυσι να την άκουσα πρώτη φορά, αν όχι τώρα.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Σε ευχαριστώ από καρδιάς!Λίνο Βεντούρα έγραψε: 08 Μαρ 2020, 10:39
Άλλη η μέρα της μητέρας. Σήμερα είναι της γυναίκας.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 08 Μαρ 2020, 10:39Χρόνια πολλά ρε φίλε, αλλά σιγά μην υπάρχει η «ημέρα της γυναίκας» 55 χρόνια τώρα. Εγώ δεν την θυμάμαι αυτήν την μαλακία. Άντε πέρυσι να την άκουσα πρώτη φορά, αν όχι τώρα.
Άντε καλά, μπορεί να πάσχω από εφέ Μαντέλα.Naida έγραψε: 08 Μαρ 2020, 10:46Άλλη η μέρα της μητέρας. Σήμερα είναι της γυναίκας.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 08 Μαρ 2020, 10:39Χρόνια πολλά ρε φίλε, αλλά σιγά μην υπάρχει η «ημέρα της γυναίκας» 55 χρόνια τώρα. Εγώ δεν την θυμάμαι αυτήν την μαλακία. Άντε πέρυσι να την άκουσα πρώτη φορά, αν όχι τώρα.
Εγώ ήξερα την «ημέρα της μητέρας»![]()
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Για μένα ωραία πράγματα..αυτή με τις φίλες της κι εγώ για τσίπουρα!
Να μας πεις χρόνια πολλάΛίνο Βεντούρα έγραψε: 08 Μαρ 2020, 10:48Άντε καλά, μπορεί να πάσχω από εφέ Μαντέλα.Naida έγραψε: 08 Μαρ 2020, 10:46Άλλη η μέρα της μητέρας. Σήμερα είναι της γυναίκας.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 08 Μαρ 2020, 10:39
Εγώ ήξερα την «ημέρα της μητέρας»![]()
Λοιπόν, τι λέει το πρωτόκολλο;
Το να αποκαλείς τις γυναίκες "κορίτσια" δεν είναι σεξιστικό;
Ανδρέας έγραψε: 08 Μαρ 2020, 10:50Για μένα ωραία πράγματα..αυτή με τις φίλες της κι εγώ θα κρατήσω τα παιδιά!![]()
![]()
![]()
Χρονια σου πολλα κοριτσι.
Ρε φίλε με κάνεις και γελάωΜαύρο Πρόβατο έγραψε: 08 Μαρ 2020, 13:30Χρονια σου πολλα κοριτσι.
(οπως και σε ολα τα κοριτσια του πχωρουμ)
Βρήκα! Εύχομαι σε όλες τις γυναίκες να έρθει κάποια στιγμή που θα μπορούν να κυνηγήσουν τους στόχους τους με την ίδια ευκολία που μπορούν οι άνδρες, και να αισθάνονται το ίδιο ασφαλείς όσο αισθάνονται οι άνδρες.Βλήμα έγραψε: 08 Μαρ 2020, 13:26 Δεν θα ευχηθώ "χρόνια πολλά".
1ον: Δεν είναι χριστιανική εορτή, είναι πολιτική.
2ον: Ως πολιτική εορτή, αυτό που εύχεσαι είναι κάτι που αφορά στο θέμα της πιο άμεσα από το να ζήσουν πολύ. Θα σκεφτώ μια ταιριαστή ευχή και θα την γράψω πριν το τέλος της μέρας.