!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αγορά ενίσχυσης...

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Αγορά ενίσχυσης...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Custom_F έγραψε: 29 Μάιος 2018, 16:06 Αυτο τι αποσταση καλυπτει αν τοποθετηθει σωστα;
αν δεν είχε τοίχους κλπ θα έφτανε τα 30 μέτρα σε περιβάλλον πόλης, θα έπιανες παντού. Το σήμα δεν περνάει επιφάνειες, ανακλάτε, κάνει γκέλες και φτάνει στο κινητό σου κλπ. Το κακό ειναι οτι οι γλελες που κάνει το σήμα στα πρώτα μέτρα πριν φύγει απο το μοντεμ η το κινητό πχ, το καταστρέφουν, χάνει την ποιότητά του και πρέπει να το ξανα στείλει πολλές φορές να περάσει η πληροφορία. Αν το είχες κρεμασμένο σε ένα φωτιστικό κεντρικού δωματίου, να είχε αέρα παντού γύρω του στο 1 μέτρο το ελάχιστο, θα έπιανε σε όλο το σπίτι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 29 Μάιος 2018, 16:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Απο στηθος ολα οκ?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

enaon έγραψε: 29 Μάιος 2018, 16:13
Custom_F έγραψε: 29 Μάιος 2018, 16:06 Αυτο τι αποσταση καλυπτει αν τοποθετηθει σωστα;
αν δεν είχε τοίχους κλπ θα έφτανε τα 30 μέτρα σε περιβάλλον πόλης, θα έπιανες παντού. Το σήμα δεν περνάει επιφάνειες, ανακλάτε, κάνει γκέλες και φτάνει στο κινητό σου κλπ. Το κακό ειναι οτι οι γλελες που κάνει το σήμα στα πρώτα μέτρα πριν φύγει απο το μοντεμ η το κινητό πχ, το καταστρέφουν, χάνει την ποιότητά του και πρέπει να το ξανα στείλει πολλές φορές να περάσει η πληροφορία. Αν το είχες κρεμασμένο σε ένα φωτιστικό κεντρικού δωματίου, να είχε αέρα παντού γύρω του στο 1 μέτρο το ελάχιστο, θα έπιανε σε όλο το σπίτι.
Ε σιγα... και δε το κρεμαω! :D

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Θα πάρεις ένα wifi extender που σου λέει ο enaon και θα το βάλεις όσο πιο κοντά στη βεράντα πιάνει καλά το wifi. Αναμεταδότης είναι αυτό, "ακούει" κάτι, και το "φωνάζει" σχηματίζοντας αλυσίδα. Δεν είναι δύσκολο, θα διαβάσεις τις οδηγίες.

Η άλλη λύση που προτείνει ο shrike με το powerline είναι πιο ακριβή, ειδικά αν πάρεις powerline με wifi (που αυτό πρέπει να κάνεις, αυτό που λίνκαρε έχει μόνο ενσύρματη σύνδεση). Εγώ την προτιμώ για μεταλύτερη αξιοπιστία και μικρότερο latency, πράγματα που μάλλον δε χρειάζεσαι όμως.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

Πάρε ένα powerline να ησυχάσεις. Και σαν wifi repeater λειτουργεί (αν έτσι σε βολεύει), αλλά και δεν είσαι αναγκασμένη να συνδέεσαι με wifi, αν δεν υπάρχει λόγος. Έτσι κι αλλιώς, για να κάτσεις για ώρα στο laptop, θα είσαι κοντά σε πρίζα. Ε, αντί για wifi πετάς ένα καλώδιο πάνω και συνδέεσαι ενσύρματα, με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Μάιος 2018, 16:18 Η άλλη λύση που προτείνει ο shrike με το powerline είναι πιο ακριβή, ειδικά αν πάρεις powerline με wifi (που αυτό πρέπει να κάνεις, αυτό που λίνκαρε έχει μόνο ενσύρματη σύνδεση). Εγώ την προτιμώ για μεταλύτερη αξιοπιστία και μικρότερο latency, πράγματα που μάλλον δε χρειάζεσαι όμως.
Μη νομίζεις, δεν το πολυ-κοίταξα το μοντέλο, απλά της έδειξα τι να ψάξει περίπου. :lol:

Τέτοιο έχω βάλει κι εγώ στο σπίτι (με wifi), παρ' όλο που είχα προσχεδιάσει δικτύωση παντού. Έχω παντού utp πρίζες, εκτός από εκεί που (τελικά) χρειάστηκα... :oops:

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Μάιος 2018, 16:18 Η άλλη λύση που προτείνει ο shrike με το powerline είναι πιο ακριβή, ειδικά αν πάρεις powerline με wifi (που αυτό πρέπει να κάνεις, αυτό που λίνκαρε έχει μόνο ενσύρματη σύνδεση). Εγώ την προτιμώ για μεταλύτερη αξιοπιστία και μικρότερο latency, πράγματα που μάλλον δε χρειάζεσαι όμως.
shrike έγραψε: 29 Μάιος 2018, 16:23 Πάρε ένα powerline να ησυχάσεις. Και σαν wifi repeater λειτουργεί (αν έτσι σε βολεύει), αλλά και δεν είσαι αναγκασμένη να συνδέεσαι με wifi, αν δεν υπάρχει λόγος. Έτσι κι αλλιώς, για να κάτσεις για ώρα στο laptop, θα είσαι κοντά σε πρίζα. Ε, αντί για wifi πετάς ένα καλώδιο πάνω και συνδέεσαι ενσύρματα, με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Δεν καταλαβα τπτ. Η βεραντα εχει πριζα που μπορω να βαλω το λαπτοπ.
Θελω να ειναι ασυρματο και σε μια θεση.

Αυτο που λετε ειναι σαν να εχεις δευτερο ιδιο wifi;

Η διαφορα τιμης ειναι πανω απτη διπλασια...

Απλως να πιανει το λαπτοπ και το κινητο οταν ειμαι στη βεραντα θελω...

Άβαταρ μέλους
Custom_F

shrike έγραψε: 29 Μάιος 2018, 16:25
Μη νομίζεις, δεν το πολυ-κοίταξα το μοντέλο, απλά της έδειξα τι να ψάξει περίπου. :lol:

Τέτοιο έχω βάλει κι εγώ στο σπίτι (με wifi), παρ' όλο που είχα προσχεδιάσει δικτύωση παντού. Έχω παντού utp πρίζες, εκτός από εκεί που (τελικά) χρειάστηκα... :oops:
Με ξεπεταξες. Φχαριστω ρε. Λες και ξερω τι να ψαξω! και περιπου κιολας! Αν ηξερα βρε μανουλα μου, θα ρωτουσα; δε θελω να ψαξω, δεν ξερω απαυτα, δεν τα καταλαβαινω. Θελω να μου πειτε... Παρε... ενα, δυο, τρια... και να διαλεξω! :cry

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Custom_F έγραψε: 29 Μάιος 2018, 16:36
shrike έγραψε: 29 Μάιος 2018, 16:25

Με ξεπεταξες. Φχαριστω ρε. Λες και ξερω τι να ψαξω! και περιπου κιολας! Αν ηξερα βρε μανουλα μου, θα ρωτουσα; δε θελω να ψαξω, δεν ξερω απαυτα, δεν τα καταλαβαινω. Θελω να μου πειτε... Παρε... ενα, δυο, τρια... και να διαλεξω! :cry
Νομίζω ότι αν το σήμα είναι οριακά χαμηλό εκεί που θες να το φτάσεις, πας σε λύση repeater (χαμηλότερο κόστος)
Αν δεν έχεις καθόλου σήμα τότε πας υποχρεωτικά σε powerline (ασφαλές, αλλά ακριβότερο)
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Beria έγραψε: 29 Μάιος 2018, 16:38 Νομίζω ότι αν το σήμα είναι οριακά χαμηλό εκεί που θες να το φτάσεις, πας σε λύση repeater (χαμηλότερο κόστος)
Αν δεν έχεις καθόλου σήμα τότε πας υποχρεωτικά σε powerline (ασφαλές, αλλά ακριβότερο)
Πότε εχει, πότε δεν εχει... Συνδεομαι πχορουμ, ας πουμε, γραφω απαντηση, παταω υποβολη και με εχει πεταξει. Αρα μαλλον το repeater μου κανει. Σωστα;

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Και οι δύο λύσεις είναι σα να έχεις δεύτερο wifi.
Η διαφορά στην πρώτη και φτηνότερη λύση είναι ότι πρέπει να μπει κάπου ενδιάμεσα στο ρούτερ και στη βεράντα ώστε να πιάνει καλά το wifi του ρούτερ και να το πασάρει μέχρι τη βεράντα. Δε θα το βάλεις κατευθείαν στη βεράντα. Για μένα καλύπτει τις ανάγκες σου.
Πάρε αυτό που σου λίνκαρε ο enaon, αν θες να δεις και άλλες μάρκες/μαγαζιά, εδώ:
https://www.skroutz.gr/c/2593/wifi-repeater.html

Η λύση του powerline μπαίνει κατευθείαν στη βεράντα και έχει το πλεονέκτημα ότι δεν εξαρτάται καθόλου από τα κέφια του wifi του ρούτερ.
Αξίζει να πληρώσεις γι αυτό; Πιστεύω όχι για σένα.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Αν γίνεται, βάλε το ρουτερ στα 5GHz και μετά δοκίμασε πάλι.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

enterprise-psi έγραψε: 29 Μάιος 2018, 17:13 Αν γίνεται, βάλε το ρουτερ στα 5GHz και μετά δοκίμασε πάλι.
απλό θα της μοιάζει αυτό που της είπες.
ειμαι και σίγουρος οτι το κινητό της θα συνδεθεί μετά :)

Αυτό το νήμα είναι παράνοια σκέτη, η κάστομ λέει βοηθήστε με, και εμείς λέμε τώρα θα δεις τι θα πάθεις, θα σε κάψουμε. :)
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Επίσης όλοι οι πληβείοι, στα 2.4GHz Αφήνουν σε default το ρουτερ, στο ίδιο κανάλι όλοι. Τσεκαρεις με το κινητό με wifi analyzer και άλλαξε σε όποιο κανάλι είναι οι λιγότεροι. Αλλιώς 5Ghz, και μετά αγορά wifi extender.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

enterprise-psi έγραψε: 29 Μάιος 2018, 17:18 Επίσης όλοι οι πληβείοι, στα 2.4GHz Αφήνουν σε default το ρουτερ, στο ίδιο κανάλι όλοι. Τσεκαρεις με το κινητό με wifi analyzer και άλλαξε σε όποιο κανάλι είναι οι λιγότεροι. Αλλιώς 5Ghz, και μετά αγορά wifi extender.
Α;

Δε γραφει κατι πανω στο ρουτερ για επιλογη. τα υπολοιπα δεν το συζητω, δεν καταλαβα τιποτα. Μονο το τελευταιο... αγορα μπλα μπλα μπλα.

Θα παω να τα κανω τσουρεκια στο πλαισιοπαιδο!

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”