Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
bolek έγραψε: 27 Φεβ 2020, 17:51
σιγουρα ειναι πολυχρησιμοποιημενη, δεν μου προκαλει ενδιαφερον ασε που μπορει να κολλησω 1002 αλλες αρρωστιες
Πριν παντρευτεί τον Γιάριτς, τον πρώην παίκτη του Περιστερίου δήλωνε δήλωνε ότι είναι αγνή και το κρατάει για την 1η νύχτα του γάμου, οπότε δεν ξέρω απο που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα
το αιδιο ναι,
αλλα τον κολο;
το στομα;
τα αυτια της;
σιγουρα ειναι πολυχρησιμοποιημενη, δεν μου προκαλει ενδιαφερον ασε που μπορει να κολλησω 1002 αλλες αρρωστιες
Πριν παντρευτεί τον Γιάριτς, τον πρώην παίκτη του Περιστερίου δήλωνε δήλωνε ότι είναι αγνή και το κρατάει για την 1η νύχτα του γάμου, οπότε δεν ξέρω απο που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα
Και να φανταστείς ότι είχα διαλέξει αυτήν για το poll έχοντας στο νου και αυτή τη παραμετρο (για τέτοιους φόβους) . Δεν τους πετυχαίνεις πουθενά κάτι phorumίτες.
το αιδιο ναι,
αλλα τον κολο;
το στομα;
τα αυτια της;
Lima is a devout Roman Catholic who attends Mass every Sunday. In April 2006, she told GQ that she was a virgin. "Sex is for after marriage," she said. "[Men] have to respect that this is my choice. If there's no respect, that means they don't want me." She also denounced abortion as a crime, and stated that she agrees with any teaching of the church.[89][90] Lima is known to bring a Bible with her backstage before she goes onstage. She has also stated that, before she became a Victoria's Secret Angel, she had wanted to become a nun. Regarding her spirituality, Lima stated, "The church is in me — I always connect. If you're connected with the divine and always have pure intentions with everything you're doing, you're protected by the angels. I'm very spiritual. I believe in nature, I believe in energy, I believe in spirits."[91]
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Maspoli έγραψε: 27 Φεβ 2020, 17:42
Η Α. Λίμα ήρθε Ελλάδα για ένα γκαλά, έτυχε να σας γνωρίσει και τα έχει δει όλα με τη πάρτη σας. Σας θέλει σαν κολασμένη και ικετεύει να σας δοθεί. Σας πληροφορεί όμως ότι πριν 4 μέρες ήταν Κίνα σε επίμαχη περιοχή και υπάρχει βεβαιότητα ότι είναι φορέας του κοροναϊού. Σε λίγες ώρες φεύγει για Ρίο.
Τι κάνετε;
η σωστότερα διατυπωμένη ερώτηση του πολλ:
Θα πηδάγατε αν... ..... . ...... .... ... ... ..με όσους αστερισκους και τελίτσες εις την νιοστή θέλετε το αποτέλεσμα θα ήταν πάλι το ίδιο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
taliban έγραψε: 27 Φεβ 2020, 17:47
Ναι. Αυτά είναι end-lifetime εξπιριανς.
σοβαρά τώρα, θα τράβαγα μια - άντε δύο, επειδή είναι η Λίμα
έτσι κι αλλιώς, αυτό έκανα μέχρι τα 18 και έχω αρχίσει να κάνω τελευταία
στοιχημα οτι σαρεσει και η χαγιεκ?
κοιτας σαγονι στην γυναικα να υποθεω?
δεν υπάρχει λατίνα-τσιγγάνα-ινδιάνα-αραβίδα-μιγάς ή μουλάς (ενίοτε και νέγρα) κάτω των 80 κιλών και άνω του 1.70 (εξαιρείται η Χάγιεκ, η Κρουθ και κανά μύριο άλλες) που να μην μ' αρέσει
και σαγόνι κοιτάω, και μήλα και μύτη και ώμους και οστά λαιμού και γόνατα
αλλά τι να τα κάνεις, φάτε μάτια ψάρια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tarkovsky την 27 Φεβ 2020, 18:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.