Thor έγραψε: 20 Φεβ 2020, 17:54
αυτης της γνωμης ειμαι και γω.
Ας κανει κατρασκηνωση αμα θελει.
Ωραία μπάλα θα δούμε
Ο πιο ακριβοπληρωμένος επιθετικός στον κόσμο θα ναι κάνα κουρσουμι 2 μετρα που θα του γεμίζουν απ την περιοχή τους
Δεν πάει έτσι. Το ντερεκι μπορείς να το φορτώνεις και τώρα. Δεν σε εμποδίζει το τεχνητό οφσάιντ αν θες να επιλέξεις τέτοιο στυλ επίθεσης. Η τεχνική και η προπόνηση έχει προοδεύσει απ' ότι ήταν κάτι δεκαετίες πριν. Θα ήταν αυτοκτονικό να παίζεις με παίκτες καφενεία μπροστά και καμινάδες προς αυτούς.
Για το οφσαιντ δεν ειμαι σιγουρος αν πρέπει να καταργηθεί. Αλλάζει όλη η φιλοσοφία του ποδοσφαίρου.
Το πέναλντι πρέπει σίγουρα με τα θεατριλίκια που κάνουν σήμερα οι καραγκιοζοπαίχτες για να το κερδίσουν. Να δίνεται έμμεσο. Φτάνει πια. Αηδιάσαμε με τα μαϊμού πέναλντι.
lonelyrider έγραψε: 20 Φεβ 2020, 18:15
Για το οφσαιντ δεν ειμαι σιγουρος αν πρέπει να καταργηθεί. Αλλάζει όλη η φιλοσοφία του ποδοσφαίρου.
Το πέναλντι πρέπει σίγουρα με τα θεατριλίκια που κάνουν σήμερα οι καραγκιοζοπαίχτες για να το κερδίσουν. Να δίνεται έμμεσο. Φτάνει πια. Αηδιάσαμε με τα μαϊμού πέναλντι.
Πρέπει ν' αρχίσουμε με το οφσάιντ. Κάποια στιγμή θα πρέπει να δούμε και την περίπτωση του πέναλτι. Κάτι θα πρέπει να γίνει και με αυτό, ίσως όχι έμμεσο αλλά κάτι τέλος πάντων.
Thor έγραψε: 20 Φεβ 2020, 16:36
βασικα εγω ειμαι της αποψης να καταργηθει εντελως το οφσαιντ.
Ετσι. Μια χαρα παιζαμε στην αλανα χωρις οφ σαιντ
Να μια ευφυής ιδέα. Να αντικαταστήσομεν την μπάλα με τενεκεδάκι κόκα-κόλας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
lonelyrider έγραψε: 20 Φεβ 2020, 18:15
Ένα πλεονέκτημα του επιτιθέμενου μετατρέπεται σε κατά 90 % γκολ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Κάναν μαθηματικό τύπο να εισάγουμε, με γωνίες και συνημίτονα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.