aljawn έγραψε: 06 Φεβ 2020, 00:20
Βασικά, πολύ επαγγελματικό το website για σχολικό project.
Σοβαρά; Δεν σου φαίνεται ετοιματζίδικο;
Όχι, ασχέτως του αν είναι wp template, δεν μπορούν να το κάνουν δύο μαθήτριες. Και οι φωτογραφίες είναι πολύ καλές για ερασιτεχνικές.
Βλέπω μισοδουλειά. Links που δεν πάνε εκεί που πρέπει κλπ. Οι φωτογραφίες του αγώνα μάλλον τραβήχτηκαν με επαγγελματική μηχανή αλλά μπορεί να το έκανε και χομπίστας δάσκαλος ή να πλήρωσε το σχολείο φωτογράφο. Λογικά σε ιδιωτικό πηγαίνει, δεν μου φαίνεται κάτι τόσο τραβηγμένο.
ΥΓ. Αυτό το Wix μου χε σπάσει τα νεύρα με τις διαφημίσεις του στο yt πέρυσι.
Έμαθα ότι ήταν "κάποιο" σχολικό project! Είμαι υποχρεωμένος όμως να αναρωτηθώ άλλο θεμα δεν είχε πχ για την ελληνική γλώσσα ,ορθοδοξία,αυτοχθονία Ελλήνων ; Θα κατατεθεί ερώτηση για πληροφορίες !
— Βελόπουλος Κυριάκος Πρόεδρος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ (@velopky) February 4, 2020
Η ουσία είναι οτι ο Μητσοτάκης έχει πλάνο να καλοδεχθούμε δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες. Στα πλαίσια αυτά και η 'πρωτοβουλία' που πήρε η κόρη του. Προφανώς όλα με την καθοδήγηση επικοινωνιολόγων έγιναν.
Αν το έκανε αυτο κανένας ανιψιός του Τσίπρα θα ουρλιάζατε. Τώρα κάνετε οτι δεν τρέχει κάστανο.
ναι το διάβασα
η κόρη του πρωθυπουργού διοργάνωσε μια εκδήλωση στο ιδιωτικό σχολείο της και τα έσοδα τα διέθεσε σε μια πολύ χλιδάτη ΜΚΟ
που ασχολείται με τη στέγαση των προσφύγων στην οποία συμμετέχει η θεία της
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Φεβ 2020, 00:37
Και σε συνέχεια αυτό.
Έμαθα ότι ήταν "κάποιο" σχολικό project! Είμαι υποχρεωμένος όμως να αναρωτηθώ άλλο θεμα δεν είχε πχ για την ελληνική γλώσσα ,ορθοδοξία,αυτοχθονία Ελλήνων ; Θα κατατεθεί ερώτηση για πληροφορίες !
εδω να θυμησουμε οτι τα νδουλικα μας πρηζατε επι χρονια για τον ονομα του γιου του τσιπρα και τα ιδιωτικα κολλεγια και για τις σπουδες της κορης της παπαρηγα
αποκλειεται να εχει τετοιες αποψεις το μητσοτακεικο,δεν επιβεβαιωνεται απο πουθενα
δεν ειναι αυτο που νομιζεις!
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Και σε συνέχεια αυτό.
Και σε συνέχεια αυτό.
Τι πας και ψάχνεις και συ... Αυτός τώρα είναι πρόεδρος κόμματος! Που να δει και τι οδηγίες δίνονται στα σχολεία από το υπουργείο και τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Και σε συνέχεια αυτό.
dna replication έγραψε: 06 Φεβ 2020, 00:42
ναι το διάβασα
η κόρη του πρωθυπουργού διοργάνωσε μια εκδήλωση στο ιδιωτικό σχολείο της και τα έσοδα τα διέθεσε σε μια πολύ χλιδάτη ΜΚΟ
που ασχολείται με τη στέγαση των προσφύγων στην οποία συμμετέχει η θεία της