!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πόσες παρτούζες έχετε κάνει;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Πόσες παρτούζες έχετε κάνει;

Καμία
33
47%
1-10
15
21%
11-20
3
4%
21-30
1
1%
31-40
1
1%
41-50
2
3%
51-100
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
101-200
2
3%
Αμέτρητες
13
19%

Σύνολο ψήφων: 70

Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Re: Πόσες παρτούζες έχετε κάνει;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

Μπίστης έγραψε: 25 Αύγ 2018, 16:25
Νταρνάκας έγραψε: 25 Αύγ 2018, 15:41 KAMIA ΡΕ ΕΚΦΥΛΟΙ!
:003:

Δεν με καλούν με τίποτα ! :a040:
Καμμία πρόσκληση ...
Αν σε καλούσαν να συμμετάσχεις σε παρτούζα με δύο Αφγανές, τρεις Πάκηδες, έναν Σαουδάραβα, μία Μαροκινή και δύο Νιγηριανές θα πήγαινες;
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Νταρνάκας έγραψε: 25 Αύγ 2018, 17:49
Μπίστης έγραψε: 25 Αύγ 2018, 16:25
Νταρνάκας έγραψε: 25 Αύγ 2018, 15:41 KAMIA ΡΕ ΕΚΦΥΛΟΙ!
:003:

Δεν με καλούν με τίποτα ! :a040:
Καμμία πρόσκληση ...
Αν σε καλούσαν να συμμετάσχεις σε παρτούζα με δύο Αφγανές, τρεις Πάκηδες, έναν Σαουδάραβα, μία Μαροκινή και δύο Νιγηριανές θα πήγαινες;

Εκτος Ελλάδος ναι. Αλλιώς καλή απέλαση ισλαμοτόμαρα
Και αν υπήρχαν εγγυήσεις πως θα βγω ζωντανός και πως ο πρωκτός θα παρέμενε παρθένος. (ούτε να γαμηθούν μεταξύ τους άνδρες) Είμαι στα αζήτητα. Δεν με παίρνει γιά νάζια.

Μετά το ΠΚ 2018 θα προτιμούσα Τυνήσιες.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
lolek1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lolek1 »

μια φορα, αλλα αισθανομουν καπως ασχημα γιατι ο φιλος μου ειχε μεγαλυτερο πουλι απο το δικο μου.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

lolek1 έγραψε: 25 Αύγ 2018, 19:59 μια φορα, αλλα αισθανομουν καπως ασχημα γιατι ο φιλος μου ειχε μεγαλυτερο πουλι απο το δικο μου.
Ο φιλος σου σε κοιταξε με αλαζονικο χαμογελο;
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

lolek1 έγραψε: 25 Αύγ 2018, 19:59 μια φορα, αλλα αισθανομουν καπως ασχημα γιατι ο φιλος μου ειχε μεγαλυτερο πουλι απο το δικο μου.
Bummer. Φαντάζομαι για αυτό μονο μια φορά ε; Δεν θα τον ξανακάλεσες υποθέτω μετά τον φίλο σου ποτε. Κι εγώ έτσι την είχα πατήσει με τον Rocco Sifredi. Αλλά στ'αρχίδια μου ξέρεις, δεν μου λείπουνε αυτα τα πάρτυ πια.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
lolek1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lolek1 »

Yochanan έγραψε: 25 Αύγ 2018, 20:28
Bummer. Φαντάζομαι για αυτό μονο μια φορά ε; Δεν θα τον ξανακάλεσες υποθέτω μετά τον φίλο σου ποτε. Κι εγώ έτσι την είχα πατήσει με τον Rocco Sifredi. Αλλά στ'αρχίδια μου ξέρεις, δεν μου λείπουνε αυτα τα πάρτυ πια.
:lol: αυτος με ειχε καλεσει,
οχι εγω. ηταν καποιος που μπορουσε παντα να δει σε ενα μαγαζι πια ειναι διαθεσιμη για σεξ και να της την πεσει για αυτον τον λογο.
αυτες που εβρισκε δεν ηταν ουτε πολυ ωραιες ουτε ασχημες. κανονικες θα ελεγα. εγω δεν εχω τετοιου ειδους ταλεντο :cry
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Η πρώτη μου ήταν σε τρυφερή ηλικία και με πλήγωσε. Απλά έβλεπα έναν να πηδάει τη κοπέλα μου και περίμενα να τελειώσουν. Είχα τελειώσει πιο πριν εγώ. Που και που έκανα πως κοίταζα αλλού και όλη την ώρα έδειχνα άνετος. :c040:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

Ορέστης 35 έγραψε: 25 Αύγ 2018, 20:13
Ο φιλος σου σε κοιταξε με αλαζονικο χαμογελο;
Εικόνα
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

Πες του να γραφτεί ως Bolek να τον ξεχωρίζουμε :003:
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Τιναφταρεμαλακες :102:
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Έχεις το τηλ. του φίλου σου;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Yochanan έγραψε: 25 Αύγ 2018, 21:59
Έχεις το τηλ. του φίλου σου;
Γιοχι? Με εκπλησσεις.... Δεν νομιζω να το γυρισες τωρα στα γεραματα? :003:
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

1
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Χαοτικός έγραψε: 25 Αύγ 2018, 20:35 Η πρώτη μου ήταν σε τρυφερή ηλικία και με πλήγωσε. Απλά έβλεπα έναν να πηδάει τη κοπέλα μου και περίμενα να τελειώσουν. Είχα τελειώσει πιο πριν εγώ. Που και που έκανα πως κοίταζα αλλού και όλη την ώρα έδειχνα άνετος. :c040:
Ναι, αυτό δεν το λένε παρτούζα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Daje έγραψε: 25 Αύγ 2018, 22:261
Άμα πλήρωσες να ξέρεις δε μετράει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Απάντηση