Αν σε καλούσαν να συμμετάσχεις σε παρτούζα με δύο Αφγανές, τρεις Πάκηδες, έναν Σαουδάραβα, μία Μαροκινή και δύο Νιγηριανές θα πήγαινες;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσες παρτούζες έχετε κάνει;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Re: Πόσες παρτούζες έχετε κάνει;
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Νταρνάκας έγραψε: 25 Αύγ 2018, 17:49Αν σε καλούσαν να συμμετάσχεις σε παρτούζα με δύο Αφγανές, τρεις Πάκηδες, έναν Σαουδάραβα, μία Μαροκινή και δύο Νιγηριανές θα πήγαινες;
Εκτος Ελλάδος ναι. Αλλιώς καλή απέλαση ισλαμοτόμαρα
Και αν υπήρχαν εγγυήσεις πως θα βγω ζωντανός και πως ο πρωκτός θα παρέμενε παρθένος. (ούτε να γαμηθούν μεταξύ τους άνδρες) Είμαι στα αζήτητα. Δεν με παίρνει γιά νάζια.
Μετά το ΠΚ 2018 θα προτιμούσα Τυνήσιες.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
μια φορα, αλλα αισθανομουν καπως ασχημα γιατι ο φιλος μου ειχε μεγαλυτερο πουλι απο το δικο μου.
-
Ορέστης 35
Ο φιλος σου σε κοιταξε με αλαζονικο χαμογελο;lolek1 έγραψε: 25 Αύγ 2018, 19:59 μια φορα, αλλα αισθανομουν καπως ασχημα γιατι ο φιλος μου ειχε μεγαλυτερο πουλι απο το δικο μου.
Bummer. Φαντάζομαι για αυτό μονο μια φορά ε; Δεν θα τον ξανακάλεσες υποθέτω μετά τον φίλο σου ποτε. Κι εγώ έτσι την είχα πατήσει με τον Rocco Sifredi. Αλλά στ'αρχίδια μου ξέρεις, δεν μου λείπουνε αυτα τα πάρτυ πια.lolek1 έγραψε: 25 Αύγ 2018, 19:59 μια φορα, αλλα αισθανομουν καπως ασχημα γιατι ο φιλος μου ειχε μεγαλυτερο πουλι απο το δικο μου.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Yochanan έγραψε: 25 Αύγ 2018, 20:28Bummer. Φαντάζομαι για αυτό μονο μια φορά ε; Δεν θα τον ξανακάλεσες υποθέτω μετά τον φίλο σου ποτε. Κι εγώ έτσι την είχα πατήσει με τον Rocco Sifredi. Αλλά στ'αρχίδια μου ξέρεις, δεν μου λείπουνε αυτα τα πάρτυ πια.lolek1 έγραψε: 25 Αύγ 2018, 19:59 μια φορα, αλλα αισθανομουν καπως ασχημα γιατι ο φιλος μου ειχε μεγαλυτερο πουλι απο το δικο μου.
οχι εγω. ηταν καποιος που μπορουσε παντα να δει σε ενα μαγαζι πια ειναι διαθεσιμη για σεξ και να της την πεσει για αυτον τον λογο.
αυτες που εβρισκε δεν ηταν ουτε πολυ ωραιες ουτε ασχημες. κανονικες θα ελεγα. εγω δεν εχω τετοιου ειδους ταλεντο
Η πρώτη μου ήταν σε τρυφερή ηλικία και με πλήγωσε. Απλά έβλεπα έναν να πηδάει τη κοπέλα μου και περίμενα να τελειώσουν. Είχα τελειώσει πιο πριν εγώ. Που και που έκανα πως κοίταζα αλλού και όλη την ώρα έδειχνα άνετος. 
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Ορέστης 35 έγραψε: 25 Αύγ 2018, 20:13Ο φιλος σου σε κοιταξε με αλαζονικο χαμογελο;lolek1 έγραψε: 25 Αύγ 2018, 19:59 μια φορα, αλλα αισθανομουν καπως ασχημα γιατι ο φιλος μου ειχε μεγαλυτερο πουλι απο το δικο μου.

Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Πες του να γραφτεί ως Bolek να τον ξεχωρίζουμε 
Τιναφταρεμαλακες 
Έχεις το τηλ. του φίλου σου;lolek1 έγραψε: 25 Αύγ 2018, 19:59 μια φορα, αλλα αισθανομουν καπως ασχημα γιατι ο φιλος μου ειχε μεγαλυτερο πουλι απο το δικο μου.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Γιοχι? Με εκπλησσεις.... Δεν νομιζω να το γυρισες τωρα στα γεραματα?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
1
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ναι, αυτό δεν το λένε παρτούζα.Χαοτικός έγραψε: 25 Αύγ 2018, 20:35 Η πρώτη μου ήταν σε τρυφερή ηλικία και με πλήγωσε. Απλά έβλεπα έναν να πηδάει τη κοπέλα μου και περίμενα να τελειώσουν. Είχα τελειώσει πιο πριν εγώ. Που και που έκανα πως κοίταζα αλλού και όλη την ώρα έδειχνα άνετος.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Άμα πλήρωσες να ξέρεις δε μετράει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές