ΟΥΤΙΣ έγραψε: 01 Φεβ 2020, 10:50
Δεν έχει παρέλθει το αυτόφωρο, οπότε μπορούν να τον συλλάβουν.
Τύπε μου, περιμένω αιτιολογημένη απάντηση. Μην βιάζεσαι, εξέτασε όλα τα δεδομένα, όπως πχ. αν επιτρέπεται σύλληψη εντός του μοναστηριού της Παναγίας Σουμελά (μεγάλη η χάρη της).
Εντάξει. Θα το προσπαθήσω, τύπε μου.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Feindflug έγραψε: 01 Φεβ 2020, 15:21
Τύπε, ποιος έγραψε μουσική και στίχους για τον δίσκο της Καγιά; Σε τι ύφος θα κινείται; Θα υπάρχει ντουέτο με Άγγελο Μπράτη;
Τύπε μου, έχεις τις ικανές και αναγκαίες συνθήκες για την επίλυση του πρακτικού. Ως εκ περισσού πόσταρα και το ίδιο το Είναι συγκλό.
Αν και τα πρακτικά είναι κλειστής προσέγγισης (δηλαδή υπάρχει 1 αποδεκτή λύση), μπορούμε να το κάνουμε σε free format, δηλαδή μια ομάδα να αναλάβει την Καγιά και η άλλη τον Τίγρη.
Feindflug έγραψε: 01 Φεβ 2020, 15:21
Τύπε, ποιος έγραψε μουσική και στίχους για τον δίσκο της Καγιά; Σε τι ύφος θα κινείται; Θα υπάρχει ντουέτο με Άγγελο Μπράτη;
Τύπε μου, έχεις τις ικανές και αναγκαίες συνθήκες για την επίλυση του πρακτικού. Ως εκ περισσού πόσταρα και το ίδιο το Είναι συγκλό.
Αν και τα πρακτικά είναι κλειστής προσέγγισης (δηλαδή υπάρχει 1 αποδεκτή λύση), μπορούμε να το κάνουμε σε free format, δηλαδή μια ομάδα να αναλάβει την Καγιά και η άλλη τον Τίγρη.
aljawn έγραψε: 01 Φεβ 2020, 09:59
Εγκαινιάζω εδώ το νέο πχορουμικό role playing/hack n slash παιχνίδι: "Γίνε κι εσύ δικηγόρος", με πραγματικά θέματα εξετάσεων από τις Νομικές σχολές της Ελλάδος. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες, να απαντούν σύντομα (έως 10 γραμμές) στα ερωτήματα που τίθενται, εντός εύλογης προθεσμίας ενός μήνα. Επιτρέπονται παραπομπές σε συγγράμματα, πραγματείες, indymedia ακόμα και σε google search.
Στο τέλος του μήνα θα αποκαλύπτεται η σωστή απάντηση και θα ψηφίζονται μεταξύ των συμμετεχόντων οι καλύτερες με format eurovision.
Συνολικά θα καταρτιστεί leaderboard. Αναλαμβάνω μέλος τριμελούς κριτικής επιτροπής του ενός ατόμου, ενώ θα αρχίσω επαφές για την συμπλήρωση των άλλων δύο θέσεων.
Ξεκινάμε με απλά και ενδιαφέροντα (δίνονται και hints):
Τη γλιτωνει ο κουροπαλατης γιατι οι μπατσοι δεν μπορουν να μπουν στο μοναστηρι σε νυχτερινη ωρα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.