!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
live your freeliving in Greece
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
aspergillus
oldjedi έγραψε: 15 Ιαν 2020, 22:05
Οχι ... Απλα εσυ εισαι εκτος πραγματικοτητας ... Σαν την Μαρια Αντουανεττα νομιζεις πως ολοι οι Ελληνες τρωνε παντεσπανι ...
![]()
Εκτός πραγματικότητας είναι αυτός ο οποίος πιστεύει σε πείνες και φτώχειες τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία γεμίζει ταβέρνες, μπαρ κλπ κάθε σ/κ, διατηρεί άνετα δύο αυτοκίνητα, διαθέτει πανάκριβο κινητό, σαρώνει τα νησιά το καλοκαίρι και μέσα στην <<κρίση>> το 2015 σήκωσε κοντά στο ένα δις σε ολόκληρη τη χώρα λίγο πριν την ανακοίνωση των capital controls.
Όσο και να σκίζετε τα στριγκάκια σας οι αντιμνημονιακοί ψευτοαντιευρωπαίοι κλαψιάρηδες η καθημερινότητα σας διαψεύδει οικτρά.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
.
Εκτακτη χρηματοδότηση 289 εκατομμύρια ευρώ ενέκρινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τις ανάγκες της διαχείρισης του προσφυγικού στην Ελλάδα, προκειμένου να συνεχιστεί το πρόγραμμα φιλοξενίας σε διαμερίσματα και ξενοδοχεία, να εξασφαλιστούν επαρκείς συνθήκες των κέντρων υποδοχής της ενδοχώρας, να ενισχυθούν οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στο Αιγαίο και να ενισχυθούν τα μέσα προφύλαξης των προσφύγων από τη χειμωνιάτικη κακοκαιρία.
Από τα 289 εκατομμύρια που δίνονται για την Ελλάδα, 190 εκατομμύρια διατίθενται στην Υπατη Αρμοστεία για να συνεχιστεί το πρόγραμμα φιλοξενίας σε διαμερίσματα και ξενοδοχεία, στο οποίο περιλαμβάνεται το πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης των προσφύγων μέσω προπληρωμένων τραπεζικών καρτών.
Πηγή: efsyn
Οι ξοφλημένοι προπαγανδιστές στο πχόρουμ φυσικά δεν αναρωτήθηκαν ποιος πληρώνει τον βαρκάρη σε μια χώρα χρεοκοπημένη, αλλά ποιος νοιάζεται για την αλήθεια!
.
Εκτακτη χρηματοδότηση 289 εκατομμύρια ευρώ ενέκρινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τις ανάγκες της διαχείρισης του προσφυγικού στην Ελλάδα, προκειμένου να συνεχιστεί το πρόγραμμα φιλοξενίας σε διαμερίσματα και ξενοδοχεία, να εξασφαλιστούν επαρκείς συνθήκες των κέντρων υποδοχής της ενδοχώρας, να ενισχυθούν οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στο Αιγαίο και να ενισχυθούν τα μέσα προφύλαξης των προσφύγων από τη χειμωνιάτικη κακοκαιρία.
Από τα 289 εκατομμύρια που δίνονται για την Ελλάδα, 190 εκατομμύρια διατίθενται στην Υπατη Αρμοστεία για να συνεχιστεί το πρόγραμμα φιλοξενίας σε διαμερίσματα και ξενοδοχεία, στο οποίο περιλαμβάνεται το πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης των προσφύγων μέσω προπληρωμένων τραπεζικών καρτών.
Πηγή: efsyn
Οι ξοφλημένοι προπαγανδιστές στο πχόρουμ φυσικά δεν αναρωτήθηκαν ποιος πληρώνει τον βαρκάρη σε μια χώρα χρεοκοπημένη, αλλά ποιος νοιάζεται για την αλήθεια!
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 15 Ιαν 2020, 23:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
Δημοκράτης
οι ζαίοι έχετε αποτύχει μέχρι και στο να αντιγράψετε την ομάδα αλήθειας της ΝΔaljawn έγραψε: 15 Ιαν 2020, 15:49Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 15 Ιαν 2020, 15:38 αυτο ενοουσαν οταν ελεγαν για υπομονη μεχρι τον μαρτιο?![]()
Τι τσίρκο Μεντράνο είναι αυτό ρε;![]()
ούτε 500βιούς δεν έχει το κάθε βίντεο της μαλακίας που έχετε ανοίξει για κανάλι
Αυτό είναι λόγος για να διεκδικήσουμε και μεις τέτοια δικαιώματα όχι να μπούμε σε διάθεση κοινωνικού αυτοματισμού. Τα ίδια και στην υγεία, η υποχρηματοδότηση της προκαλέι εξαιρέσεις και διακρίσεις με αποτέλεσμα να μένουν άνθρωποι εκτός, δεν είναι λόγος αυτός να λέμε για «ευθανασία στους συνταξιουχους» κτλπ για να μην επιβαρύνεται ο προυπολογισμός της υγείας. Όχι, κύριοι, εσείς έχετε το καρπούζι και το μαχαίρι βρείτε λύσεις που να μην είναι κανείς αναξιοπαθής.oldjedi έγραψε: 15 Ιαν 2020, 12:32![]()
Μπλιαχ ... Αηδια μου προκαλει το σημοσιευμα ...
Απο την στιγμη που υπαρχουν αποροι Ελληνες που κοιμουνται σε καποιο παλιο αυτοκινητογια να προφυλαχτουνε , ειναι ΝΤΡΟΠΗ να υπαρχουν κενοι που να ζουν πλουσιοπαροχα στην Ελλαδα.
Έλα παππού να σου δείξω τα χωράφια σου.Nandros έγραψε: 15 Ιαν 2020, 23:34Εδώ έχει ένα για τα μάγουλα σου, συριζομποτάκι!
viewtopic.php?f=29&t=18218&start=15#p1046153
![]()
aljawn έγραψε: 01 Δεκ 2019, 13:16Η Ύπατη Αρμοστεία τα νοικιάζει, νομίζω το ξανάγραψα. Φυσικά εφόσον εγκατασταθούν πρόσφυγές, θα είναι πιο δύσκολο να πάνε να μείνουν δίπλα τους νοικοκυραίοι. Η αλήθεια είναι πάντως, ότι περιοχές όπως Βάθης, Άγιος Παντελεήμονας, Αττική κτλ, από εκεί που είχαν ερημώσει τα τελευταία χρόνια, τώρα κάνεις μια βόλτα κατά τις οκτώ το βράδυ και σφύζουν από ζωή. Φουλ τσεμπερωμένες και πετσετοκέφαλοι βέβαια, αλλά θυμίζουν Βηρυτό ή Κάιρο (υποθέτω έχει να κάνει και με την νοοτροπία τους να συναντιόνται σε δημόσιους χώρους με τους άλλους και όχι να μένουν στα σπίτια τους τα απογεύματα).πατησιωτης έγραψε: 01 Δεκ 2019, 10:09 Είχαν πέσει όμως και πολύ.Και υπάρχουν ακόμη όχι απλώς ανοίκιαστα αλλά ακατοίκητα εργολάβων.Είχα γράψει για ένα κτίριο 40 διαμερισμάτων στη γειτονιά που ολοκληρώθηκε το 2009 και έμεινε από τότε ακατοίκητο.Κατοικήθηκε το μισό από "πρόσφυγες",μάλλον πληρώνει το κράτος και η ΕΕ τον εργολάβο.Το άλλο μισό παραμένει ακατοίκητο.Ούτε αγοράζει κανείς ούτε νοικιάζει.
Τώρα που εγκαθίστανται και υπό την αιγίδα του Δήμου, θα ενταθεί ακόμα περισσότερο το φαινόμενο.
Το Ερμπιενμπι έχει λάβει διαστάσεις φούσκας και είναι θέμα χρόνου να σκάσει. Κρίμα βέβαια, γιατί ξέρω πολύ κόσμο που συμπαθώ που δουλεύει εκεί. Αυτοί μπορεί να ήρθαν για να μείνουν.
aljawn έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 11:53 Η οικοδομή έχει τσιμπήσει τον τελευταίο καιρό (από πέρσι το καλοκαίρι) για δύο λόγους: airbnb και πρόσφυγες. Η ύπατη αρμοστεία έχει βγει στην γύρα στην Αθήνα και έχει νοικιαστεί ότι είχε μείνει άδειο στην εποχή της κρίσεως. Λογικά θα επεκταθεί και αλλού, αν το διαθέσιμο στοκ τελειώσει στην Αθήνα. Ομοίως όσοι έλληνες (φοιτητές, νέα ζευγάρια) δεν μπορούν να βρουν να νοικιάσουν στο κέντρο της Αθήνας, είναι αναγκασμένοι να κινηθούν προς τα πιο φτηνά.
Η κατάσταση αυτή θα μεταφερθεί σιγά σιγά και σε άλλες πόλεις. Μια πελάτισσα μου από Θεσσαλονίκη μου είπε ότι από τον Σεπτέμβρη άρχισαν δειλά δειλά να κάνουν την εμφάνιση τους πετσετοκέφαλοι και στην Αριστοτέλους.
Το airbnb έχει πάρει διαστάσεις φούσκας πλέον και δεν είναι απίθανο να σκάσει σε ορίζοντα τριετίας το πολύ (αν δεν συμβεί κανένα έκτακτο, πχ. θερμό επεισόδιο με Τουρκία). Το θέμα των προσφύγων θα κριθεί από την διάθεση και την επιτυχία της παρούσας κυβέρνησης: αν τα καταφέρει να ελέγξει τις ροές και να προχωρήσει σε επαπροωθήσεις, θα σκάσει και αυτό σαν φούσκα. Αν αυξηθούν σε νούμερα, θα αυξηθεί και η αντίστοιχη ζήτηση.
Σημειώνω ότι όπως στα airbnb ανακαινίζονται τα διαμερίσματα για να αυξηθεί η τιμή ενοικίασης τους, έτσι και η ύπατη αρμοστεία έχει θέσει ελάχιστες προδιαγραφές για τα ενοικιαζόμενα, ώστε τα μέχρι τώρα εγκαταλελειμμένα να χρήζουν ανακαίνισης.
Στο θέμα της χρυσής βίζας, δεν έχω σαφή εικόνα γιατί έχω και καιρό να ασχοληθώ. Βλέπω όμως συνεχώς το νομοθετικό πλαίσιο να διαστέλλεται, άρα μάλλον θα υπάρχει κόπωση στην συγκεκριμένη αγορά, παρά το γεγονός ότι είμαστε οι φθηνότεροι στην ΕΖ.
Φυσικά καμία από τις τρεις περιπτώσεις δεν αφορά ως δείκτης την οικονομική κατάσταση των Ελλήνων. Οι τράπεζες εξακολουθούν να βρίσκονται σε άθλια κατάσταση (νομίζω πάνε για έκτη ανακεφαλαιοποίηση από εποχής Αλογοσκούφη).
My Life had stood, a Loaded Gun
- hellegennes
Από την μια μαλακία στην άλλην. Ο ένας λέει για άστεγους που κοιμούνται σε αυτοκίνητα. Πού; Στην Ελλάδα. Λες και μιλάμε για το Λος Άντζελες.aspergillus έγραψε: 15 Ιαν 2020, 22:37oldjedi έγραψε: 15 Ιαν 2020, 22:05
Οχι ... Απλα εσυ εισαι εκτος πραγματικοτητας ... Σαν την Μαρια Αντουανεττα νομιζεις πως ολοι οι Ελληνες τρωνε παντεσπανι ...
![]()
Εκτός πραγματικότητας είναι αυτός ο οποίος πιστεύει σε πείνες και φτώχειες τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία γεμίζει ταβέρνες, μπαρ κλπ κάθε σ/κ, διατηρεί άνετα δύο αυτοκίνητα, διαθέτει πανάκριβο κινητό, σαρώνει τα νησιά το καλοκαίρι και μέσα στην <<κρίση>> το 2015 σήκωσε κοντά στο ένα δις σε ολόκληρη τη χώρα λίγο πριν την ανακοίνωση των capital controls.
Όσο και να σκίζετε τα στριγκάκια σας οι αντιμνημονιακοί ψευτοαντιευρωπαίοι κλαψιάρηδες η καθημερινότητα σας διαψεύδει οικτρά.
Ο άλλος πάλι, λέει μαλακίες για το επίπεδο διαβίωσης και τον πλούτο των Ελλήνων. Ακόμη κι αν υποθέσουμε, τζιμάνι, ότι το 1 δις το σήκωσαν μόνο μέσοι καθημερινοί άνθρωποι, αντιστοιχούν σε 200 ευρώ ανά μέλος ενεργού πληθυσμού. Τρομερά λεφτά, δεν λέω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
aspergillus έγραψε: 15 Ιαν 2020, 22:37oldjedi έγραψε: 15 Ιαν 2020, 22:05
![]()
Που ησουνα αστερι μου , οταν ο Τσοχατζοπουλος , ο Σιμητης , ο Παπαντωνιου , ο Τσουκατος και τα αλλα παιδια του σοσιαλισμου τρωγανε τον αμπακα με τα εξοπλιστικα, τα χρηματιστηρια και τους Ολυμπιακους Αγωνες ;;
Μηπως μασουσατε εσυ και οι δικοι σου απο το σακκουλι ;;
Μην στεναχωριεσαι ομω ... ναναι καλα ο Κουλης , να του δινει χρο9νια και να σας κοβει μερες και η Ελλαδα θα στρωσει ξανα ...
Σου πηρανε το γιωτ και τα Κοχιμπα και κλαιγεσαι μαζι με τον Αλ6ς;;
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
Ενδιαφέρον, γιατί πριν λίγο καιρό έλεγεος οτι αν σου προσέφεραν 1 μύριο για να σε πηδήξουν, θα καθόσουν, υπό την προϋπόθεση να το δώσουν μπροστά (τα κόκκινα στο τέλος):oldjedi έγραψε: 15 Ιαν 2020, 12:40![]()
Το να πληρωνω φορους ειναι το δημοκρατικο μου καθηκον ως πολιτης αυτης της χωρας ....
Αλλοιως θα ημουνα ακομα ενα λαμογιο ...
Και δεν ξευτελιζω τον εαυτο μου μεχρι αυτου του σημειου ...
![]()
oldjedi έγραψε: 27 Δεκ 2019, 01:47Kauldron έγραψε: 26 Δεκ 2019, 20:15oldjedi έγραψε: 26 Δεκ 2019, 20:05
![]()
Ποιος μιλησε για ΑΠΟποινικοποιηση ορισμενων ειδων εμποριου ;; Μην βαζεις λογια τα οποια δεν ειπα ποτε
Ο Βελοπουλος καλα λεει για τους ναρκεμπορους ... Θανατος ... Αλλα επειδη ειμαστε στην ΕΕ που αυτο απαγορευεται συμβιβαστηκε με μεγαλες ποινες ...Λογικη ενεργεια ...
Εγω ειμαι υπερ των αυστηρων ποινων ...
Οσο για το εμποριο ισχυει παντα το : Η τιμη , Τιμη δεν εχει και χαρα σε οποιον την βρηκε ...
Ακομα και εσυ εχεις μια τιμη , οπως ΟΛΟΙ ... Αλλοι μικρη , αλλοι μεγαλη ...
Θα ηθελα πολυ να σε δω να απορριπτεις 1 μυριο € για να ψηφισεις ΚΚ(χωρις το Ε)
Tότε γιατί τα λέει?Ο Βελοπουλος καλα λεει για τους ναρκεμπορους ... Θανατος ... Αλλα επειδη ειμαστε στην ΕΕ που αυτο απαγορευεται συμβιβαστηκε με μεγαλες ποινες ...Λογικη ενεργεια ...
Το ΕΛΕΓΕ ...
Ποιος μιλησε για ΑΠΟποινικοποιηση ορισμενων ειδων εμποριου ;; Μην βαζεις λογια τα οποια δεν ειπα ποτεΑποποινικοποίηση σημαίνει αυτό που λες. Αφού η λογική πλειοψηφία ξέρει τί πρέπει ν' αποφεύγει, τότε για ποιό λόγο να υπάρχει ποινή? Η πλειοψηφία θα τ' αποφύγει. Με τη λογική σου, βέβαια, η πλειοψηφία, που αποφεύγει τον Βελόπουλο, είναι λογική και καλά κάνει. Σωστά?Το ιδιο θα μπορουσες να πεις και για τον σωματεμπορο , και για εκεινον που πουλαει φωτογραφιες παιδικης πορνογραφιας ...
Τα ΠΑΝΤΑ ειναι αντικειμενο εμποριου ...
Αλλα οι λογικοι πλειοψηφια ξερει τι πρεπει να αποφευγει ...
Ενταξει , ξερω οτι κανεις πλακα ...
Αυτα τα οποια οι λογικοι αποφευγουν , επισειουν ποινες για οσους παραλογους αρεσκονται να ασχλουνται με αυτα ... Αυτο δεν εχει σχεση με την πλειοψηφια η οποια τα απορριπτει ... Με την λογικη μου η πλειοχηφια που δεν στηριζει τον Βελοπουλο στην πολιτικη του , ειναι ανθρωποι με χαμηλο μαθησιακο επιπεδο ...
Οχι, και να σου το αποδείξω οτι ούτε κι εσύ έχεις. Αν πχ, σου λέγανε να κάτσεις σε κάποιον να σου κάνει σέξ (ν' αναλάβεις το ρόλο της γυναίκας) και σου λέγανε πές πόσα θέλεις, θα έβαζες καρτελάκι με τιμή?Ακομα και εσυ εχεις μια τιμη , οπως ΟΛΟΙ ... Αλλοι μικρη , αλλοι μεγαλη ...
Φυσικα ισχυει και για μενα ...Με την διαφορα οτι θα απαιτουσα το μυριο εκ των προτερων ...Η τιμη παντως δεν ειναι φιξαρισμενη ... Π.χ Ουτε με ολα τα μυρια του κοσμου δεν θα προδιδα την πατριδα μου ...Εκτος , ΑΝ με τα λεφτα που θα επειρνα , θα εξαγοραζα την πατριδα του εχθρου μου ...
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Χελωνε ... ΑΝ σου απαντουσα κανονικα θα επρεπε να γραφω μεχρι αυριο...
Το μυριο για το πηδημα το ειπα για σενα , για μενα ειπα ΜΥΡΙΑ...
Δεν εισαι ενταξει ..μπερδευεις διαφορα γραπτα προσπαθωντας να βρισεις το εχοντα αλλη αποψη ... Σορρυ αλλα δεν θα σου ξανααπαντησω αλλη φορα ... δεν με ενδιαφερει η κριτικη σου ,,,.
Μεχρι στιγμης δεν εχεις αναφερει ΤΙΠΟΤΑ για τις πολιτικες θεσεις του Βελοπουλου, καμμια κριτικη καμμια συγκριση με οσα ελεγε η Χ.Α ...
Δεν απολογουμαι σε κανενα , πολυ περισσοτερο σε σενα ...
Αυτες ειναι οι αποψεις μου , σ' αρεσουν καλα , δεν σου αρεσουν παλι ...
Κανε λοιπον το καθηκον σου ... Ψηφισε τους ναζι του Μιχαλολιακου και ασε ησυχο και εμενα και τον Βελοπουλο...
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
-
aspergillus
Κορυφαία απάντηση.Επική.oldjedi έγραψε: 16 Ιαν 2020, 12:35
![]()
Που ησουνα αστερι μου , οταν ο Τσοχατζοπουλος , ο Σιμητης , ο Παπαντωνιου , ο Τσουκατος και τα αλλα παιδια του σοσιαλισμου τρωγανε τον αμπακα με τα εξοπλιστικα, τα χρηματιστηρια και τους Ολυμπιακους Αγωνες ;;
Μηπως μασουσατε εσυ και οι δικοι σου απο το σακκουλι ;;
Μην στεναχωριεσαι ομω ... ναναι καλα ο Κουλης , να του δινει χρο9νια και να σας κοβει μερες και η Ελλαδα θα στρωσει ξανα ...
Σου πηρανε το γιωτ και τα Κοχιμπα και κλαιγεσαι μαζι με τον Αλ6ς;;
![]()
-Τι κάνεις Γιάννη;
-Κουκιά σπέρνω....
-
aspergillus
Οι επικές απαντήσεις συνεχίζονται.hellegennes έγραψε: 16 Ιαν 2020, 09:26
Από την μια μαλακία στην άλλην. Ο ένας λέει για άστεγους που κοιμούνται σε αυτοκίνητα. Πού; Στην Ελλάδα. Λες και μιλάμε για το Λος Άντζελες.
Ο άλλος πάλι, λέει μαλακίες για το επίπεδο διαβίωσης και τον πλούτο των Ελλήνων. Ακόμη κι αν υποθέσουμε, τζιμάνι, ότι το 1 δις το σήκωσαν μόνο μέσοι καθημερινοί άνθρωποι, αντιστοιχούν σε 200 ευρώ ανά μέλος ενεργού πληθυσμού. Τρομερά λεφτά, δεν λέω.
Ναι, 200 ευρώ πήγαν να σηκώσουν.....
- hellegennes
Κάνε τον πολλαπλασιασμό και πες μας πόσα σήκωσε ο καθένας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
aspergillus
Το συνεχίζει βλέπω.....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση