τώρα που το ανέφερες πάντως, είχανε και μια απίστευτη λατρεία για τον αμίαντο. Βάζανε ίνες αμιάντου στα ρούχα, στα κατασκευαστικά υλικά, μέχρι και στα τραπεζομάντηλα...επειδή είναι ανθεκτικός στη φωτιά. Έπαιρναν το τραπεζομάντιλο με τις ίνες αμιάντου, το έριχναν στο τζάκι να καθαρίσει και μετά το έβαζαν πάλι στο τραπέζιfoscilis έγραψε: 09 Ιαν 2020, 22:40Γιατι αραγε να ζουσανε οι πιο πολλοι μεχρι τα 17Nero έγραψε: 09 Ιαν 2020, 20:58 το πιο περίεργο δεν είναι ότι ήταν φυσικά πολλαπλών χρήσεων, αλλά στις δημόσιες τουαλέτες, είχαν και κοινόχρηστα. Δηλαδή αν δεν κράταγες πάντα ένα μαζί απο το σπίτι σου για ώρα ανάγκης, στη δημόσια τουαλέτα έπαιρνες το κοινόχρηστο, έκανες τη δουλειά σου, το καθάριζες στο νερό και λίγο στον κουβά με το ξύδι και το έβαζες στη θέση του για τον επόμενο![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα χρησιμοποιούσατε ποτέ xylospongium
-
Nero
Re: Θα χρησιμοποιούσατε ποτέ xylospongium
- Dwarven Blacksmith
Φυσικά και χρησιμοποιώ.
Όταν ανοίξω τη σταρταπ μου θα έχει ρωμαϊκού τύπου τουαλέτες, η μία λεκάνη θα κοιτάει την άλλη. Βοηθάει στο τιμ μπιλντινγκ πιστεύω.
Όταν ανοίξω τη σταρταπ μου θα έχει ρωμαϊκού τύπου τουαλέτες, η μία λεκάνη θα κοιτάει την άλλη. Βοηθάει στο τιμ μπιλντινγκ πιστεύω.
-
Nero
Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Ιαν 2020, 17:53 Φυσικά και χρησιμοποιώ.

-
Nero
η αλήθεια είναι πάντως ότι για τους λόγους που είπαμε παραπάνω, συγκεκριμένος χώρος ήταν σκέτο Βιετνάμ, γι'αυτό νόμιζαν ότι στις τουαλέτες συχνάζουν δαίμονες και βάζανε τοιχογραφίες για να τους ξορκίσουν, που σημαίνει ότι μάλλον έκαναν τη δουλειά τους όσο πιο γρήγορα γινόταν και μετά πατητοί έξω
Θέλω να πω ότι ήταν δύσκολο να γεμίσουν όλοι οι θρόνοι ώστε να χρειαστεί να καθίσουν 2 σε απέναντι θέσεις, χωρίς φυσικά να αποκλείω ότι είναι διαχρονικό ο τύπος του περίεργου που ενώ είναι όλα τα ουρητήρια άδεια, έρχεται και κολλάει σ'αυτό που είναι ακριβώς δίπλα σου. Φαντάσου να κάνεις τη δουλειά σου και να μπαίνει ο ανώμαλος της γειτονιάς με περίεργο βλέμμα και να σε κοιτάει επίμονα στα μάτια όσο χέζετε 
Σιγά το πράγμα ρε, εδώ έχουμε χρησημοποιήσει άλλα και άλλα γιατί να μη δοκιμάσουμε και τούτο;
- hellegennes
Μπορεί και να συζητούσανε. Πού το ξέρεις; Δεν είχαν Μίκυ Μάους να διαβάσουν.Nero έγραψε: 10 Ιαν 2020, 18:26 η αλήθεια είναι πάντως ότι για τους λόγους που είπαμε παραπάνω, συγκεκριμένος χώρος ήταν σκέτο Βιετνάμ, γι'αυτό νόμιζαν ότι στις τουαλέτες συχνάζουν δαίμονες και βάζανε τοιχογραφίες για να τους ξορκίσουν, που σημαίνει ότι μάλλον έκαναν τη δουλειά τους όσο πιο γρήγορα γινόταν και μετά πατητοί έξωΘέλω να πω ότι ήταν δύσκολο να γεμίσουν όλοι οι θρόνοι ώστε να χρειαστεί να καθίσουν 2 σε απέναντι θέσεις, χωρίς φυσικά να αποκλείω ότι είναι διαχρονικό ο τύπος του περίεργου που ενώ είναι όλα τα ουρητήρια άδεια, έρχεται και κολλάει σ'αυτό που είναι ακριβώς δίπλα σου. Φαντάσου να κάνεις τη δουλειά σου και να μπαίνει ο ανώμαλος της γειτονιάς με περίεργο βλέμμα και να σε κοιτάει επίμονα στα μάτια όσο χέζετε
![]()
-Βρομίλιε, άκουσα ότι φέτο οι βάρβαροι έχουν κάνει περισσότερες επιδρομές βόρεια.
-Χέστηκα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Μαζεύτηκαν οι τοπ χεστες , ομεγκα λεβελ , world eaters , στην Ρώμη, στο πρώτο και τελευταίο συμπόσιο. Έφαγαν ότι σάπιο βρήκαν και έκατσαν μαζί στις τουαλέτες.Nero έγραψε: 10 Ιαν 2020, 18:02Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Ιαν 2020, 17:53 Φυσικά και χρησιμοποιώ.
Όταν ανοίξω τη σταρταπ μου θα έχει ρωμαϊκού τύπου τουαλέτες, η μία λεκάνη θα κοιτάει την άλλη. Βοηθάει στο τιμ μπιλντινγκ πιστεύω.![]()
Έτσι τελείωσε η γη 1265 , και η πρώτη μεγάλη έκρηξη δημιούργησε το σύμπαν μας
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
Nero
είναι τοιχογραφία της θεάς τύχης...που βρέθηκε σε τουαλέτα.hellegennes έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:12Μπορεί και να συζητούσανε. Πού το ξέρεις; Δεν είχαν Μίκυ Μάους να διαβάσουν.Nero έγραψε: 10 Ιαν 2020, 18:26 η αλήθεια είναι πάντως ότι για τους λόγους που είπαμε παραπάνω, συγκεκριμένος χώρος ήταν σκέτο Βιετνάμ, γι'αυτό νόμιζαν ότι στις τουαλέτες συχνάζουν δαίμονες και βάζανε τοιχογραφίες για να τους ξορκίσουν, που σημαίνει ότι μάλλον έκαναν τη δουλειά τους όσο πιο γρήγορα γινόταν και μετά πατητοί έξωΘέλω να πω ότι ήταν δύσκολο να γεμίσουν όλοι οι θρόνοι ώστε να χρειαστεί να καθίσουν 2 σε απέναντι θέσεις, χωρίς φυσικά να αποκλείω ότι είναι διαχρονικό ο τύπος του περίεργου που ενώ είναι όλα τα ουρητήρια άδεια, έρχεται και κολλάει σ'αυτό που είναι ακριβώς δίπλα σου. Φαντάσου να κάνεις τη δουλειά σου και να μπαίνει ο ανώμαλος της γειτονιάς με περίεργο βλέμμα και να σε κοιτάει επίμονα στα μάτια όσο χέζετε
![]()
-Βρομίλιε, άκουσα ότι φέτο οι βάρβαροι έχουν κάνει περισσότερες επιδρομές βόρεια.
-Χέστηκα.

πάει να πει ότι οι άνθρωποι πριν μπούνε μέσα κάνανε τον σταυρό τους μάλλον
-
Nero
μεταφέρω απο παλιότερο νήμα
δυστυχώς δεν μπορώ να το βρω σε καλή ποιότητα αλλά είναι μια τοιχογραφία απο μπαράκι στην αρχαία Όστια που περιλαμβάνει τους επτά σοφούς της αρχαιότητας και κάτω απο τον καθένα ένας τυχαίος τύπος στη χέστρα. Δίπλα σε κάθε φιγούρα έχει ένα κειμενάκι με χιούμορ τουαλέτας, πχ "πάρε το βουρτσάκι και σκούπισε τον κώλο σου πριν μιλήσεις" "κάθεσαι πάνω σε μουλάρι"..δηλαδή είσαι δυσκοίλιος ή "χέσε καλά και γάμα τους γιατρούς". Το ίδιο και δίπλα στους σοφούς πχ δίπλα στον Σόλωνα λέει "ο Σόλωνας έτριβε την κοιλιά του για να χέσει" ή ο Θαλής συμβουλεύει όσους έχουν πρόβλημα στο χέσιμο να σφίγγονται περισσότερο"![]()
![]()
όταν έκανε κάποιος κανά θερίο και δεν πήγαινε κάτω το παλεύαν μ αυτό το εργαλείο

- Dwarven Blacksmith
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΥ, ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ;
ΗΜΑΡΤΟΝ, εν έτει 2020 χρησιμοποιείτε ακόμα κ@λόχαρτα; Ανθυγιεινή συνήθεια είναι και εστία μικροβίων.