Τέρμα τα δίφραγκα.Noor1 έγραψε: 18 Δεκ 2019, 19:02![]()
![]()
![]()
Τα νεώτερα στοιχεία που συγκέντρωσε πριν από λίγο η ΗΔΙΚΑ δείχνουν ότι το ποσοστό των απορρίψεων στις αιτήσεις παραμένει τεράστιο.
Όπως αναφέρεται σε άρθρο του thetoc.gr , σε σύνολο 961.783 αιτήσεων που είχαν υποβληθεί μέχρι και τις 11:00 σήμερα το πρωί, εγκρίθηκαν 148.178, δηλαδή ποσοστό μόλις 15,4% ενώ σε 813.146 περιπτώσεις, η απάντηση ήταν απορριπτική.
Δηλαδή, οι 85 στους 100, «κόβονται» από το σύστημα. Η ΗΔΙΚΑ κατέγραψε και 459 περιπτώσεις πολιτών που ακύρωσαν την αίτησή τους για να την υποβάλλουν εκ νέου. https://www.koutipandoras.gr/article/ha ... Y.facebook
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χαμός με το κοινωνικό μέρισμα: Το 85% των αιτήσεων έχει απορριφθεί
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Re: Χαμός με το κοινωνικό μέρισμα: Το 85% των αιτήσεων έχει απορριφθεί
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Πού είναι εκείνο το νήμα που έλεγε "Μεγαλύτερο το κοινωνικό μέρισμα του Μητσοτάκη από του Τσίπρα";
Χάνονται όλα τα διαμάντια μέσα στην πολυλογία σας ρε γμτ.
Μητσοτάκη κόψε το τελείως, να πάνε να δουλέψουν οι χαραμοφαηδες.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δημοκράτης έγραψε: 18 Δεκ 2019, 19:10 Και σε πολλούς εγκρηθικε, καιρός να μάθετε να τρώτε τα δικά σας λεφτα

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Οποιον βοηθούσαν τα επιδόματα να ζήσει και ψήφισε ΝΔ, ας πάει να κάνει λοβοτομη στο πλησιέστερο νοσοκομείο, για να μην ταλαιπωρεί και τους άλλους συνανθρώπους του. Και όλα τα επιδόματα να κόψει η Ν. Δ, εντός του πολιτικού της προφίλ είναι. Και το ότι δίνει αυτο και το Κέα , το κάνει για να μην συσπειρώσει ο σύριζα ποσοστά, και φάνε αυτοί καμία ιστορία από τα ακροδεξιά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Εγω ψαχνω για δουλεια και δεν βρισκω βολεμενε δεξιουλη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αυτα τα ((πηγαινε να δουλεψεις)) ελατε να τα πειται σε μενα που και δουλεια ψαχνω και δεν ειμαι οπαδος των επιδοματων δεν ειμαι.Αντε καραγκιοζηδες της δεκαρας που σας βολεψε η ΝΔ και κουνατε το δακτυλο.
Με την ευκαιρια που ειναι το κομματοσκυλο και ψευτης under να απολογηθει για τα ψεματα του.
Με την ευκαιρια που ειναι το κομματοσκυλο και ψευτης under να απολογηθει για τα ψεματα του.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Και δουλειά να έχεις, πρέπει να είναι μαύρα για να πάρεις και κάνα επίδομα, μπας και μπορείς να επιβιώσεις πέρα από η ζω με τη μάνα μου, η είμαι όλη μέρα σπίτι στο ιντερνετ και τρέφομαι από την μάνα μου και ψημένες πίτες για σουβλάκια. Άσε που και τα αφεντικά ξέρουν πως παίζει ανεργία, και είναι όσο πιο πολύ σκατενια γίνεται. Βέβαια μακάρι να είχαμε γεμίσει με ντροπ αουτς που ζουν με λίγο εισόδημα και αράζουν σε κοινοβια με παρτουζες, lsd, μουσικές και διαβάζοντας Κέρουακ και γκινσμπεργκ, αλλά το ονειρο της οικογένειας και της μικροαστικης ζωής στην Ελλάδα, ουδέποτε πεθαίνει.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Αποδομέσα τελικά δεν το πήρε κάποιος;
Οι θέσεις των διευθυντών έκλεισαν.Ψάξε για κλητήρας ή για μάζεμα ελιάς καλομαθημένε νέε μου.Ο πεθερός μου ψάχνει εργάτες και δεν βρίσκει για τα χωράφια γιατί είστε αραχτοί στα καφενεία και περιμένετε τα επίδομα.
Με δουλευεις ρε μεγαλε 8 μηνες καταμετρητης της ΕΥΑΘ δουλευα.Πανε να κανεις αυτην την δουλεια βολεμενε δεξιε απο το να γλυφεις την ποδια που κατουρισε ο βουλευτακος της ΝΔ για κρατησεις το βολεμα σου.Bokolis έγραψε: 19 Δεκ 2019, 07:50Οι θέσεις των διευθυντών έκλεισαν.Ψάξε για κλητήρας ή για μάζεμα ελιάς καλομαθημένε νέε μου.Ο πεθερός μου ψάχνει εργάτες και δεν βρίσκει για τα χωράφια γιατί είστε αραχτοί στα καφενεία και περιμένετε τα επίδομα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δε κατάφερε ο δικός σου να σε μονιμοποιήσει;zteo έγραψε: 19 Δεκ 2019, 08:02Με δουλευεις ρε μεγαλε 8 μηνες καταμετρητης της ΕΥΑΘ δουλευα.Πανε να κανεις αυτην την δουλεια βολεμενε δεξιε απο το να γλυφεις την ποδια που κατουρισε ο βουλευτακος της ΝΔ για κρατησεις το βολεμα σου.Bokolis έγραψε: 19 Δεκ 2019, 07:50Οι θέσεις των διευθυντών έκλεισαν.Ψάξε για κλητήρας ή για μάζεμα ελιάς καλομαθημένε νέε μου.Ο πεθερός μου ψάχνει εργάτες και δεν βρίσκει για τα χωράφια γιατί είστε αραχτοί στα καφενεία και περιμένετε τα επίδομα.![]()
Τί κρίμα.
Άνοιξε τώρα την χρυσή ευκαιρία.
Ακομα στην χρυση ευκαιρια εχεις μεινει.Bokolis έγραψε: 19 Δεκ 2019, 08:09Δε κατάφερε ο δικός σου να σε μονιμοποιήσει;zteo έγραψε: 19 Δεκ 2019, 08:02Με δουλευεις ρε μεγαλε 8 μηνες καταμετρητης της ΕΥΑΘ δουλευα.Πανε να κανεις αυτην την δουλεια βολεμενε δεξιε απο το να γλυφεις την ποδια που κατουρισε ο βουλευτακος της ΝΔ για κρατησεις το βολεμα σου.Bokolis έγραψε: 19 Δεκ 2019, 07:50
Οι θέσεις των διευθυντών έκλεισαν.Ψάξε για κλητήρας ή για μάζεμα ελιάς καλομαθημένε νέε μου.Ο πεθερός μου ψάχνει εργάτες και δεν βρίσκει για τα χωράφια γιατί είστε αραχτοί στα καφενεία και περιμένετε τα επίδομα.![]()
Τί κρίμα.
Άνοιξε τώρα την χρυσή ευκαιρία.
Καταλαβα ποσο βολεμενος εισαι.
Και ποιος δικος μου ρε μεγαλε και ποια μονιμοποιηση τις καταμετρησεις τις εχει παρει εργολαβος και πληρωνομουν με 0.13 ευρω το ρολοι.Μια δουλεια που δεν θα μπορουσες λογω ανικανοτητας να κανεις με τιποτα.
Εγω παντως σου πεταω το γαντι.Πες μας τι πτυχιο πηρες και που δουλευεις?Αλλα μαλλον θα κανεις και εσυ την κοτα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
εδω εισαιstavmanr έγραψε: 18 Δεκ 2019, 20:55 Πού είναι εκείνο το νήμα που έλεγε "Μεγαλύτερο το κοινωνικό μέρισμα του Μητσοτάκη από του Τσίπρα";
viewtopic.php?f=29&t=15455&hilit=%CE%BA ... B1#p897996
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 21 Απαντήσεις
- 850 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αχθος Αρουρης
-
- 25 Απαντήσεις