*αμιέστε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Johann Sebastian Bach
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Johann Sebastian Bach
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
τι άλλο μένει ρε; να ανοίξετε νήμα για τον Σεργκέϊ με όλες τις εκτελέσεις του Σβιάτοσλαβ;
βάλε με πέρμα από τώρα αν είναι ρε μπέρι να τεγιώνουμε.
.
.
μου αρέσει όλο το βιβλίο αλλά σε αυτή την συγκεκριμένη φούγκα υποκλίνομαι στον Γκούλντ.
ST48410 έγραψε: 15 Δεκ 2019, 22:50
μου αρέσει όλο το βιβλίο αλλά σε αυτή την συγκεκριμένη φούγκα υποκλίνομαι στον Γκούλντ.
Την ταινία (ή μάλλον την συλλογή από μικρές ταινίες) με τον Γκλεν την έχεις δει;
.
.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
βάζω εγώ τώρα τον κουφό, βάλε εσύ μετά τον Σέργιο.sys3x έγραψε: 15 Δεκ 2019, 20:17 τι άλλο μένει ρε; να ανοίξετε νήμα για τον Σεργκέϊ με όλες τις εκτελέσεις του Σβιάτοσλαβ;
Εδώ παίζει καλά, δεν έχω παράπονο αλλά γενικώς είναι σπασαρχίδης, πχ το 1ο πρελούδιο από τον πρώτο τόμο το γαμάει την μάνα, το κάνει αποκρουστικό και ηλίθιο, ενώ είναι μόνο σοφία και γαλήνη, αυτός έχει τρολοπροσέγγιση, ατενσιονχοριστική. Θέλω να τον σπάσω το κεφάλι στο συγκεκριμένο, αντι-μπάχ είναι
Λυπήθηκα που δεν σε αρέσει ο Ρίχτερ.
Είναι από τα καλύτερά μου
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Βάλε γιατί έχω δει διάφορα κατά καιρούς αλλά ίσως όχι την συγκεκριμένη. Πάντως τεράστια προσωπικότητα κι αυτός. Δηλαδή αν υπήρχε χρονομηχανή είναι από αυτούς που θα ΄θελα να χα έστω και 5 λεπτά κουβέντα να λύσω απορίες.sys3x έγραψε: 15 Δεκ 2019, 22:54 Την ταινία (ή μάλλον την συλλογή από μικρές ταινίες) με τον Γκλεν την έχεις δει;
Κάτι μου λέει ότι θα σου αρέσει sys3x
Τι είπες ρε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Μπίστης έγραψε: 15 Δεκ 2019, 23:00Εδώ παίζει καλά, δεν έχω παράπονο αλλά γενικώς είναι σπασαρχίδης, πχ το 1ο πρελούδιο από τον πρώτο τόμο το γαμάει την μάνα, το κάνει αποκρουστικό και ηλίθιο, ενώ είναι μόνο σοφία και γαλήνη, αυτός έχει τρολοπροσέγγιση, ατενσιονχοριστική. Θέλω να τον σπάσω το κεφάλι στο συγκεκριμένο, αντι-μπάχ είναι
Είναι από τα καλύτερά μου![]()
Δε με αρέσει ο Σβιάτοσλαβ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ο Σβιάτοσλαβ ρε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Φυσικά και δε με αρέσει απλά...
.
.
Ρε μη με γαμάτε άλλο, βάζετε τα αγαπημένα μου που έχω να τα ακούσω και καιρό και με το που πατάω το πλέη πρέπει να τα ακούσω ολόκληρα και έχω και δουλειές και συγκινούμαι γαμώτ #&@&@€€
.
.
Καλά ναι, το πιο πιθανό είναι να είχες ακόμη μεγαλύτερες μετά.ST48410 έγραψε: 15 Δεκ 2019, 23:11Βάλε γιατί έχω δει διάφορα κατά καιρούς αλλά ίσως όχι την συγκεκριμένη. Πάντως τεράστια προσωπικότητα κι αυτός. Δηλαδή αν υπήρχε χρονομηχανή είναι από αυτούς που θα ΄θελα να χα έστω και 5 λεπτά κουβέντα να λύσω απορίες.sys3x έγραψε: 15 Δεκ 2019, 22:54 Την ταινία (ή μάλλον την συλλογή από μικρές ταινίες) με τον Γκλεν την έχεις δει;
.
.
Α ναι, εννοείται ότι είναι σπασταρχίδης ρε, ξέρεις ότι κουμπωνότανε για να φέρει τους ρυθμούς της καρδιάς του στο "σωστό" τέμπο ή ότι πίστευε ότι το πιάνο έχει άφτερτατς και αλλάζει ο ήχος του αφού χτυπούσε το σφυράκι την χορδή;Μπίστης έγραψε: 15 Δεκ 2019, 23:00Εδώ παίζει καλά, δεν έχω παράπονο αλλά γενικώς είναι σπασαρχίδης, πχ το 1ο πρελούδιο από τον πρώτο τόμο το γαμάει την μάνα, το κάνει αποκρουστικό και ηλίθιο, ενώ είναι μόνο σοφία και γαλήνη, αυτός έχει τρολοπροσέγγιση, ατενσιονχοριστική. Θέλω να τον σπάσω το κεφάλι στο συγκεκριμένο, αντι-μπάχ είναι
Είναι από τα καλύτερά μου![]()
Ο άνθρωπος ήταν ούμπεργκήκ, απολύτως ΓΑΜΑΤΟΣ.
.
.
Θα ψάξω να την βρω και θα σε πω, δεν θυμάμαι πως την λένε γι αυτό στο έγραψα έτσι έχει 20+ χρόνια που την είδα όταν κυκλοφόρησε βασικά, ΠΡΕΠΕΙ να την δεις και συ και ο μπι.ST48410 έγραψε: 15 Δεκ 2019, 23:11Βάλε γιατί έχω δει διάφορα κατά καιρούς αλλά ίσως όχι την συγκεκριμένη. Πάντως τεράστια προσωπικότητα κι αυτός. Δηλαδή αν υπήρχε χρονομηχανή είναι από αυτούς που θα ΄θελα να χα έστω και 5 λεπτά κουβέντα να λύσω απορίες.sys3x έγραψε: 15 Δεκ 2019, 22:54 Την ταινία (ή μάλλον την συλλογή από μικρές ταινίες) με τον Γκλεν την έχεις δει;
.
.
Αυτό θα λες μάλλον. Όχι δε την έχω δει. Λίγο λίγο.
Θυμάμαι και ένα ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ στην ΕΡΤ2 μάλλον αλλά πάνε πολλά χρόνια. Δεν φαίνεται να υπάρχει στο yt. Θα ήταν καλό να βάζαμε κάτι με ελληνικούς υπότιτλους.