!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η πατριαρχία βιάζει...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Η πατριαρχία βιάζει...
cringe
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Όλα καλά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
φλαφ, εκφράζω συλλογικά την Πατριαρχία, όταν λέω πως καμμία από αυτές δεν διατρέχει κίνδυνο βιασμού
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Χουργιάτ’ προφανώς αγνοείς το -ΕΠΙΚΟ- video με τον ερωτοχτυπημένο γάιδαρο και τον ατυχή μεσήλικα που ήθελε να χέσει στη μέση ενός χωραφιού.
Ε, δεν θα κινούνται πάντα εντός των αστικών κέντρων τα κορίτσια, κάποια στιγμή θα βρεθούν και στην εξοχή να απολαύσουν τη φύση. Ποτέ δεν ξέρεις τι μέλος του ζωικού βασιλείου θα συναντήσουν (και αν θα έχει ορέξεις)
Ε, δεν θα κινούνται πάντα εντός των αστικών κέντρων τα κορίτσια, κάποια στιγμή θα βρεθούν και στην εξοχή να απολαύσουν τη φύση. Ποτέ δεν ξέρεις τι μέλος του ζωικού βασιλείου θα συναντήσουν (και αν θα έχει ορέξεις)
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
- blackpaint
προφανως μιλας εκ μερους του ζωικου βασιλειου, πιθανοτατα των γαιδαρων.Gordian Knot έγραψε: 09 Δεκ 2019, 00:56 Ε, δεν θα κινούνται πάντα εντός των αστικών κέντρων τα κορίτσια, κάποια στιγμή θα βρεθούν και στην εξοχή να απολαύσουν τη φύση. Ποτέ δεν ξέρεις τι μέλος του ζωικού βασιλείου θα συναντήσουν (και αν θα έχει ορέξεις)
- blackpaint
ενα τραγουδακι για υποστηριξη στο κινημα. Αφιερωμενο στον εθνικο βοθρο.
Ποιες είναι αυτές; Δώσε πληροφορίες.
-
Δημοκράτης
στα σχόλια πάντως κάτω από το βίντεο πέφτει κράξιμο από τις άλλες φεμινίστριες γιατί δεν καταδικάζουν την εγχώρια πατριαρχία
να τα προσέξετε αυτά, σας διαβάζουν κα φαλλοκράτες
να τα προσέξετε αυτά, σας διαβάζουν κα φαλλοκράτες
μαρη πρεζου, δεν αντεξες αλλο ε;
καλως ξαναρθες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Θέλουν να επιβάλλουν γυναικοκεντρικό καθεστώς και ο Έθνι αδιαφορεί.
Ενώ είναι προφανές ότι υποκινούνται από την αριστερά όπως παλιά στην Ελλάδα η ΟΓΕ και η ΕΓΕ της Μάργκαρετ
(δεν είμαι του πατρός μου,δεν είμαι του αντρός μου,είμαι ο εαυτός μου) αφού περάσουν οι φεμινιστικοί νόμοι,μετά θα βγουν οι ίνσελς,Εθνι κλπ και θα πουν φταίει ο γυναικοκεντρικός καπιταλισμός και η δεξιά. 
Αααχ ,αχ λέω τίποτα άλλο.
Καλώς σας ξαναβρήκα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
μπα ο Εθνι δρα υπογειωςπατησιωτης έγραψε: 09 Δεκ 2019, 08:58 Θέλουν να επιβάλλουν γυναικοκεντρικό καθεστώς και ο Έθνι αδιαφορεί.Ενώ είναι προφανές ότι υποκινούνται από την αριστερά όπως παλιά στην Ελλάδα η ΟΓΕ και η ΕΓΕ της Μάργκαρετ
(δεν είμαι του πατρός μου,δεν είμαι του αντρός μου,είμαι ο εαυτός μου) αφού περάσουν οι φεμινιστικοί νόμοι,μετά θα βγουν οι ίνσελς,Εθνι κλπ και θα πουν φταίει ο γυναικοκεντρικός καπιταλισμός και η δεξιά.
![]()
σιγα μην εκτεθουμε σαν τους ατσαλους ακροδεξιους και δωσουμε αλλοθι και πατημα στον καθε εκφραστη του δυστοπικου συστηματος
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 67 Απαντήσεις
- 3092 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ