!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φάτε Νέα Δημοκρατία, φάτε σκ@@α (κοιν. μέρισμα)
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Φάτε Νέα Δημοκρατία, φάτε σκ@@α (κοιν. μέρισμα)
Άμα δεν πάρω μέρισμα πως θα πληρώσω τα προφυλακτικά μου; πόσο αντικοινωνική και αντιφεμινιστικη θα γινει η νέα δικτατορία;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Eθνικοκοινωνιστης
την ιδια στιγμη που ο μεσος προσφυγα απολαμβανει τα πλουσια κονδυλια της εε
εχουν βαλει ξεκαθαρα στο στοχαστρο τον αυτοχθονα προλεταριο ανδρα
εχουν βαλει ξεκαθαρα στο στοχαστρο τον αυτοχθονα προλεταριο ανδρα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
αντιφεμινιστικη η νδουλα?Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 21:49 Άμα δεν πάρω μέρισμα πως θα πληρώσω τα προφυλακτικά μου; πόσο αντικοινωνική και αντιφεμινιστικη θα γινει η νέα δικτατορία;
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Dwarven Blacksmith
Μέχρι στιγμής πάντως κανείς δεν έχει "χάσει τα χαρτιά του" για να γίνει πρόσφυγας. Γιατί έτσι;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 22:03 την ιδια στιγμη που ο μεσος προσφυγα απολαμβανει τα πλουσια κονδυλια της εε
εχουν βαλει ξεκαθαρα στο στοχαστρο τον αυτοχθονα προλεταριο ανδρα![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
εντωμεταξυ οι δικαιουχοι του μερισματος θα ειναι και οι δικαιουχοι του κεα που η συντριπτικη πλειοψηια ειναι φοροφυγαδες αλλα δεν γαμει
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Να μένουμε έγκυες και να γεννοβολάμε; αυτό είναι το εθνικό πρόγραμμα της νδ;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 22:03αντιφεμινιστικη η νδουλα?Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 21:49 Άμα δεν πάρω μέρισμα πως θα πληρώσω τα προφυλακτικά μου; πόσο αντικοινωνική και αντιφεμινιστικη θα γινει η νέα δικτατορία;![]()
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Eθνικοκοινωνιστης
οχι φυσικαΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 22:11Να μένουμε έγκυες και να γεννοβολάμε; αυτό είναι το εθνικό πρόγραμμα της νδ;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 22:03αντιφεμινιστικη η νδουλα?Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 21:49 Άμα δεν πάρω μέρισμα πως θα πληρώσω τα προφυλακτικά μου; πόσο αντικοινωνική και αντιφεμινιστικη θα γινει η νέα δικτατορία;![]()
ενισχυει υπερμετρα το φεμινιστικο και μισανθρωπικο πλαισιο η νδουλα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Πάντως είστε απίστευτοι.Εκτός ότι είστε χαιρέκακοι κάνετε και τελείως ηλίθια αντιπολίτευση.Λες και δεν ξέρει κανένας ότι το μέρισμα προέρχεται από το υπεροπλεόνασμα και το έδωσε ο Πίκος προεκλογικά ως 13η.Κομματικά λυσσασμένος συμφερτός.
Το κοινωνικο μερισμα οπως και το ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα ειναι καθαρα φιλλελευθερα μετρα συντηρησης ενος μεγαλου κομματιου της εργατικης ταξης κατω απο το επιπεδο της φτωχιας και της εξαθλιωσης.Δεν λεω να δωσει το κρατος καποιο βοηθημα σε ατομα που ζου στο οριο της εξαθλιωσης.Αυτο που θα ελυνε το προβλημα ειναι η εργασια με καλες αποδοχες και δικαιωματα.Κατι τετοιο ομως ειναι αντιθετο στην φιλελλευθερη ιδεολογια. 
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Δημοκράτης
Πολύ κακώς δίνεται αυτή η μαλακια
- hellegennes
Me three.Μαυροβασίλης έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 20:55 ευχάριστο αν ισχύει μα φοβάμαι πως ο Κυριάκος είναι πολύ λαϊκιστής για να κόψει την αλητεία του δήθεν μερίσματος
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- wooded glade
Η κοινωνική αδικία θα αρθεί μόνο αν εφαρμοστεί στη χώρα μας το φορολογικό σύστημα "pay as you earn".
Αυτή τη στιγμή το κράτος μας ζητάει λεφτά που δεν υπάρχουν, μένουμε άνεργοι, δεν τα εισπράττει.
Εξαιρούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι για τους οποίους ισχύει βέβαια το "pay as you earn".
Τα μερίσματα - αντίδωρα - λάπτοπ είναι για να καροϊδευόμαστε.
Την αριστερά την είδαμε. Το κοριτσάκι με τα σπίρτα πέθανε, είχε γίνει παγωτό χωνάκι όταν το βρήκαν το πρωϊ.
Η φτώχεια όπως και να το κάνουμε δεν νικιέται. Μπορεί να νικηθεί κατά περίπτωσιν - αν το κράτος δίνει ίσες ευκαιρίες στους πολίτες διότι αν δεν δίνει πάμε βέβαια στα θυμαράκια πάλι όλοι. Αλλά οι αριστεροί είναι ψεύτες και το μόνο που καταφέρνουν είναι να δημιουργούν μεγαλύτερη φτώχεια όπου γίνονται καθεστώς:
Αυτή τη στιγμή το κράτος μας ζητάει λεφτά που δεν υπάρχουν, μένουμε άνεργοι, δεν τα εισπράττει.
Εξαιρούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι για τους οποίους ισχύει βέβαια το "pay as you earn".
Τα μερίσματα - αντίδωρα - λάπτοπ είναι για να καροϊδευόμαστε.
Την αριστερά την είδαμε. Το κοριτσάκι με τα σπίρτα πέθανε, είχε γίνει παγωτό χωνάκι όταν το βρήκαν το πρωϊ.
Η φτώχεια όπως και να το κάνουμε δεν νικιέται. Μπορεί να νικηθεί κατά περίπτωσιν - αν το κράτος δίνει ίσες ευκαιρίες στους πολίτες διότι αν δεν δίνει πάμε βέβαια στα θυμαράκια πάλι όλοι. Αλλά οι αριστεροί είναι ψεύτες και το μόνο που καταφέρνουν είναι να δημιουργούν μεγαλύτερη φτώχεια όπου γίνονται καθεστώς:
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Το βίντεο μου θύμισε τι ανερμάτιστο καθήκι ήταν αυτός ο ποκοπίκος και γενικά οι αριστεροί. Λαμπάδα στο μπόι του λεβέντη κυριάκου θα πρέπει να ανάψετε όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη, που μας γλύτωσε από τη συμμορία
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Συμφωνώ. Η κυβέρνηση μίλησε για ενίσχυση στοχευμένη, άρα σε λιγους, αλλά ο άλλος ο μπαγλαμάς θέλει να πάρουν κάνα δυο εκατομμύρια, λες και όλοι τα έχουν ανάγκη, αφού αρκετοί δηλώνουν ο, τι θέλουν.hellegennes έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 23:24Me three.Μαυροβασίλης έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 20:55 ευχάριστο αν ισχύει μα φοβάμαι πως ο Κυριάκος είναι πολύ λαϊκιστής για να κόψει την αλητεία του δήθεν μερίσματος
Προς κυβέρνηση: κάντε καμία πρόσληψη σε παιδεία και υγεία , όπου η κατάσταση είναι τραγική και αφήστε τα γαμημενα υπερπλεονάσματα και μερίσματα.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Δυο ψίχουλα περισσεύανε για το λαό κι εσείς προτιμάτε να τα δώσετε κι αυτά στους τραπεζίτες.
Βόδια, υπηρέτριες, ναιναίκοι.
Βόδια, υπηρέτριες, ναιναίκοι.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 720 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
-
- 772 Απαντήσεις