!!! DEVELOPMENT MODE !!!
5. PNTM (Προημιτελικοί) don't speak - bluerose
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Re: 5. PNTM (Προημιτελικοί) don't speak - bluerose
Καθότι Λακωνικός ψήφισα don't speak.
ΣΙΩΠΗ = ΚΟΡΥΦΗ = 1098
ΣΙΩΠΗ = ΚΟΡΥΦΗ = 1098
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
-
fagano3
Ψηφισα don´t speak.
Αφου δεν ηθελε η μπλου ας εδινες γκολντεν πας στην εσθηρ.
Αξιζει μια δευτερη ευκαιρια.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
fagano3 έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 19:39 Ψηφισα don´t speak.
ποτέ δεν είναι αργά..
σε περίπτωση νίκης της μπλου.
για την ακρίβεια μου είπε αν θέλω να την βγάλω. δεν ήθελα. δεν ξέρω αν ήθελε αυτή.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ο νηματοθέτης με έχει μπερδέψει. Προημιτελικά σημαίνει πως υπάρχουν 8 ανταγωνιστές, που μάχονται μεταξύ τους σε 4 αγώνες, ώστε να παν στα ημιτελικά, όπου θα είναι 4, που θα δώσουν 2 αγωνες, για να παν μετά οι νικητές στον 1 τελικό. Αυτό με τον 5 προημιτελικό που κολλάει, θα βάλει κάπου τσόντα και την καλύτερη δεύτερη, ώστε να κάνει μετά τελική πεντάδα;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
όχι δεν υπάρχει τσόντα. παρά τις κακοήθειες.Ζενίθεδρος έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 19:44 Ο νηματοθέτης με έχει μπερδέψει. Προημιτελικά σημαίνει πως υπάρχουν 8 ανταγωνιστές, που μάχονται μεταξύ τους σε 4 αγώνες, ώστε να παν στα ημιτελικά, όπου θα είναι 4, που θα δώσουν 2 αγωνες, για να παν μετά οι νικητές στον 1 τελικό. Αυτό με τον 5 προημιτελικό που κολλάει, θα βάλει κάπου τσόντα και την καλύτερη δεύτερη, ώστε να κάνει μετά τελική πεντάδα;
το ν.1 παραλείπεται-ήταν το αρχικό θέμα.
οπότε συνεχίζοντας..ο πρώτος προημ ήταν το 2.PNTM κ.ο.κ
Έχουν βγει οι 2 των ημιτελικών : κουλούρι και Ίφιδα
τώρα παίζονται οι άλλες 2 : Juno/νύχτα και don'tspeak/bluerose
fagano3 έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 19:39 Ψηφισα don´t speak.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν γνωριζω καμμια, δηλαδη ουτε ανταλλαγη μηνυματων μεσα σε καποιο νημα δεν μπορω να θυμηθω, ας κερδισει η ομορφοτερη....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
αυτό δεν είναι γνωστόNostalgia έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 19:55 Δεν γνωριζω καμμια, δηλαδη ουτε ανταλλαγη μηνυματων μεσα σε καποιο νημα δεν μπορω να θυμηθω, ας κερδισει η ομορφοτερη....
Ψηφίζω Ντοντ για κάποιες απ τις πιο θανατηφόρες χιουμοριστικές ατάκες που έχω διαβασει οι οποίες θα ταιριαζαν πολύ στο σπιτι του PNTM.
Bluerose σ αγαπώ αλλά εισαι πολυ αθώα για το άντρο της ακολασίας και μου βγαίνει το συναίσθημα της προστασίας
Δε πιστεύω στον ημιτελικό να μας βάλετε να διαγωνιστουμε με τίποτα φίδια ή να περπατήσουμε κάθετα στον Phorum Tower, έ;
Bluerose σ αγαπώ αλλά εισαι πολυ αθώα για το άντρο της ακολασίας και μου βγαίνει το συναίσθημα της προστασίας
Δε πιστεύω στον ημιτελικό να μας βάλετε να διαγωνιστουμε με τίποτα φίδια ή να περπατήσουμε κάθετα στον Phorum Tower, έ;
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Ίφιδα έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 20:05 Ψηφίζω Ντοντ για κάποιες απ τις πιο θανατηφόρες χιουμοριστικές ατάκες που έχω διαβασει οι οποίες θα ταιριαζαν πολύ στο σπιτι του PNTM.
Στον ημιτελικο θα μεινετε μονες σας σε ενα δωματιο (κλειδωμενες πορτες) με ΟΡΕΣΤΗ_35CM και ο Θεος βοηθος...Ίφιδα έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 20:05 Ψηφίζω Ντοντ για κάποιες απ τις πιο θανατηφόρες χιουμοριστικές ατάκες που έχω διαβασει οι οποίες θα ταιριαζαν πολύ στο σπιτι του PNTM.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daje την 25 Νοέμ 2019, 20:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Daje έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 20:10Στον ημιτελικο θα μεινετε μονες σας σε ενα δωματιο (κλειδωμενες πορτες) με ΟΡΕΣΤΗ_35CM.Ίφιδα έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 20:05 Ψηφίζω Ντοντ για κάποιες απ τις πιο θανατηφόρες χιουμοριστικές ατάκες που έχω διαβασει οι οποίες θα ταιριαζαν πολύ στο σπιτι του PNTM.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Daje έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 20:10Στον ημιτελικο θα μεινετε μονες σας σε ενα δωματιο (κλειδωμενες πορτες) με ΟΡΕΣΤΗ_35CM και ο Θεος βοηθος...Ίφιδα έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 20:05 Ψηφίζω Ντοντ για κάποιες απ τις πιο θανατηφόρες χιουμοριστικές ατάκες που έχω διαβασει οι οποίες θα ταιριαζαν πολύ στο σπιτι του PNTM.
Τι λες ρε γιατί με τον Ορέστη;
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Ποιο νικ χρήστης ήσουν; Ποιον ύμνο;Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 17:30 εγώ προβληματίζομαι.
είχα γράψει έναν ύμνο για την μπλου...αλλά δεν ξέρω. νομίζω δεν είναι η περσόνα που πίστευα..
έδειξε μια αδιαφορία για το κοινό της και έλλειψη αυθορμητισμού....αν ζητήσει αντικατάσταση, θα αναγκαστώ να επαναλάβω την ψηφοφορία αντικαθιστώντας την, είτε κάποια με όνομα που αρχίζει από Έψιλον και τελειώνει σε ρο ,είτε με κάποια άλλη γυναίκα ,όχι απαραίτητα cis. -oσοι δηλώσουν γυναίκες θα μπορούν να συμμετάσχουν αν το θέλουν.
Ξέρω γω...ότι θες κάνε, δεν έχω θέμα σχετικα