!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πως τους κάνεις αυτούς ανθρώπους?

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Re: Πως τους κάνεις αυτούς ανθρώπους?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Nero έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 13:12
τώρα που το λες, ένα δραστικό μέτρο, όπως βάση εισαγωγής το 15 πχ για τα μεγάλα πανεπιστήμια της χώρας για χ χρόνια δεν θα ήταν κακό ως λύση
Οταν ήμουν εγω φοιτητης πάντως, και σε σχολές με υψηλή βαση εκ των πραγμάτων έπεφτε παραταξιακο βρωμοξυλο
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 13:15

Με τη μέθοδο Βορίδη μόνο : αστυνομική ράβδος ΕΠΕΝικα τσεκουρια.Τα υπόλοιπα ξέχασέ τα.
Καλά, αυτό με το τσεκούρι που έσταζε αίμα, έχει γίνει σύμβολο τρόμου, λέμε. Φέρνει αμέσως στο μυαλό μια οικογένεια νοικοκυρέων καμπόηδων που ενώ λέει χριστιανικά τραγούδια στο σπίτι της, δέχεται απρόκλητη επίθεση από μία ορδή Απάτσι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

vantono έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 13:15
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 13:09
vantono έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 13:06
:lol:

δεν διαφωνώ. Πρέπει να πέσει βαρύς ο... αυτοσχέδιος πέλεκυς. :003:
Αλήθεια, γιατί δεν παρεμβαίνει η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της? Τί γίνεται με το άσυλο? Το καταργήσατε ή ειναι ακομα στο δρόμο?
το φοιτητικό κίνημα αποτελείται από ώριμους ενήλικες, -μελλοντικούς- επιστήμονες και μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνο του, δεν χρειάζεται η παρέμβαση της αστυνομίας
Ελπίζω να το λες ειρωνικά. Γιατί σχετικά με το παραπάνω, μιλάμε για φάσεις που αγγίζουν το κακούργημα. Ο άλλος λέει οτι ειχαν πετάξει κατω ενα ατομο και το κοπανουσαν στο κεφάλι με κοντάρια (εκτός αν τα παραφουσκώνει, αλλά δεν το νομίζω, το έχω οντως πιθανο να εγινε ετσι). Πρέπει ειδοποιηθει η αστυνομία για όλα αυτά, να προχωρήσουν σε μηνύσεις κτλ. Έχει γινει καμιά επισημη καταγγελία μέχρι τώρα, οπως αρμόζει, ή ακομα μας εμποδίζει το άσυλο?
«Στα πανεπιστήμια αυτά τα θέματα λύνονται από μέσα, αν υπάρχει ένα ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα και σύλλογος καθηγητών. Αν κάποιοι καλοθελητές θέλουν να το παρουσιάσουν ως κανόνα τι να πω. Ποτέ δεν έχει φέρει λύση η αντιμετώπιση με αστυνομικούς τρόπους»

Κ.Γ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Nero έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 12:57 είναι εφικτό? :p2:
5 χρόνια φυλακή ο καθένας. Θα γίνουν άνθρωποι; Δεν ξέρω. Πάντως είναι το δίκαιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 13:21

Με τη μέθοδο Βορίδη μόνο : αστυνομική ράβδος ΕΠΕΝικα τσεκουρια.Τα υπόλοιπα ξέχασέ τα.
Καλά, αυτό με το τσεκούρι που έσταζε αίμα, έχει γίνει σύμβολο τρόμου, λέμε. Φέρνει αμέσως στο μυαλό μια οικογένεια νοικοκυρέων καμπόηδων που ενώ λέει χριστιανικά τραγούδια στο σπίτι της, δέχεται απρόκλητη επίθεση από μία ορδή Απάτσι.
Αυτος ο καραγκιοζης θα επρεπε να ειναι σπιτι του απ'τη στιγμη που κυκλοφορησε η φωτογραφια. Σε οποιοδηποτε πολιτισμενο κρατος θα ειχε παρει τον πουλο απο την πολιτικη αν δεν ειχε τα @@ να παραιτηθει απο μονος του.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 13:40

το φοιτητικό κίνημα αποτελείται από ώριμους ενήλικες, -μελλοντικούς- επιστήμονες και μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνο του, δεν χρειάζεται η παρέμβαση της αστυνομίας
Ελπίζω να το λες ειρωνικά. Γιατί σχετικά με το παραπάνω, μιλάμε για φάσεις που αγγίζουν το κακούργημα. Ο άλλος λέει οτι ειχαν πετάξει κατω ενα ατομο και το κοπανουσαν στο κεφάλι με κοντάρια (εκτός αν τα παραφουσκώνει, αλλά δεν το νομίζω, το έχω οντως πιθανο να εγινε ετσι). Πρέπει ειδοποιηθει η αστυνομία για όλα αυτά, να προχωρήσουν σε μηνύσεις κτλ. Έχει γινει καμιά επισημη καταγγελία μέχρι τώρα, οπως αρμόζει, ή ακομα μας εμποδίζει το άσυλο?
«Στα πανεπιστήμια αυτά τα θέματα λύνονται από μέσα, αν υπάρχει ένα ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα και σύλλογος καθηγητών. Αν κάποιοι καλοθελητές θέλουν να το παρουσιάσουν ως κανόνα τι να πω. Ποτέ δεν έχει φέρει λύση η αντιμετώπιση με αστυνομικούς τρόπους»

Κ.Γ.
αυτή τη δήλωση είχα στο μυαλό μου όταν έγραψα στον βαντόνο
εγώ αν ήμουν κυβέρνηση θα έλεγα η αστυνομία δε μπαίνει στα πανεπιστήμια, αυτό θέλετε άλλωστε, κόψτε το λαιμό σας τώρα και βγάλτε άκρη μόνοι σας
ως προς την ερώτηση του nero, δε μπορείς να κάνεις άνθρωπο κάποιον που δεν θέλει να γίνει
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 13:50

Αυτος ο καραγκιοζης θα επρεπε να ειναι σπιτι του απ'τη στιγμη που κυκλοφορησε η φωτογραφια. Σε οποιοδηποτε πολιτισμενο κρατος θα ειχε παρει τον πουλο απο την πολιτικη αν δεν ειχε τα @@ να παραιτηθει απο μονος του.
Έχω αντιληφθεί το πως αντιλαμβάνεσαι το πολιτισμένο κράτος.

Με τη μυρωδιά. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

με βια. πολλη βια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 13:52
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 13:50

Έχω αντιληφθεί το πως αντιλαμβάνεσαι το πολιτισμένο κράτος.

Με τη μυρωδιά. :lol:
Εισαι γνωστη για την αντιληψη σου.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 13:50 αυτή τη δήλωση είχα στο μυαλό μου όταν έγραψα στον βαντόνο
εγώ αν ήμουν κυβέρνηση θα έλεγα η αστυνομία δε μπαίνει στα πανεπιστήμια, αυτό θέλετε άλλωστε, κόψτε το λαιμό σας τώρα και βγάλτε άκρη μόνοι σας
ως προς την ερώτηση του nero, δε μπορείς να κάνεις άνθρωπο κάποιον που δεν θέλει να γίνει
Δεν μπορείς σαν κράτος να αφήσεις 1000 αθώους να είναι θύματα βίας και τραμπουκισμού 10 κακοποιών. Δεν είναι αυτό το νόημα του κράτους. Δεν είναι καν ιδιωτικοί χώροι, είναι κρατικοί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Κ.Γ.
Λαστ γίαρ, αυτά τελείωσαν, τώρα εσείς κυβερνάτε, η κανονικότης. Καταργήσατε δικαίως το άσυλο με σκοπό να βάλετε τάξη στην ανομία των άπλυτων. Και όταν σας ρωτάνε γιατί δεν πράττει η αστυνομία τα δέοντα λοιπόν, αφού άσυλο καπούτ, εσείς νίπτετε τας χείρας σας απαντώντας με ρητά ζαίουλων? Α ρε να χαρώ εγώ αριστειάρα! :003:
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Ασέβαστος έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 13:53 με βια. πολλη βια.
Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα? Νομίζω ότι ακριβώς αυτό είναι που επιθυμούν. Μου φαίνεται ότι στην περίπτωσή τους δεν είναι τιμωρία το ξύλο, είναι επιβράβευση(και νομιμοποίηση της μαλακοιδεολογιας τους)
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Nero έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 14:02
Ασέβαστος έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 13:53 με βια. πολλη βια.
Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα? Νομίζω ότι ακριβώς αυτό είναι που επιθυμούν. Μου φαίνεται ότι στην περίπτωσή τους δεν είναι τιμωρία το ξύλο, είναι επιβράβευση(και νομιμοποίηση της μαλακοιδεολογιας τους)
Καθόλου βία. Νομιμότητα μόνο. Φυλακίσεις και πρόστιμα. Τεράστια πρόστιμα. Είμαι πάρα πολύ υπέρ των μικρότερων ποινών φυλάκισης και μεγάλων προστίμων. Πιστεύω ότι τα πρόστιμα είναι πιο αποτελεσματικά από την φυλάκιση. Δημεύσεις ακινήτων, οχημάτων και χρηματικά ποσά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 13:50

Κ.Γ.
αυτή τη δήλωση είχα στο μυαλό μου όταν έγραψα στον βαντόνο
Το κατάλαβα και γι' αυτό την έβαλα. Επ' ευκαιρία, η συγκεκριμένη δήλωση είχε γίνει μετά από μία επιστολή διαμαρτυρίας για την κατάσταση στα πανεπιστήμια από 471 πτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές.

Και θα επαναλάβω ότι βάσει της περιρρέουσας ατμόσφαιρας και των παγιωμένων πλέον απόψεων που έχουν διαμορφωθεί, πιστεύω ότι πραγματικά δεν μπορεί να γίνει κάτι ουσιαστικό. Οκ, μπορεί να παίξουν μια δυο επεμβάσεις, θα αρχίσουν πάλι τα νιανιανιά μετριοπάθειας όσοι διαμαρτύρονται στα μμε (και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ γουέι) και στο τέλος, όσοι επιχείρησαν κάτι πιο δυναμικό θα καλούνται σε απολογία. Την έχουμε δει πολλές φορές αυτήν την ταινία.

Γι' αυτό και δεν αξίζει πλέον να ασχολείται κάποιος σοβαρά με αυτά τα θέματα ή να προτείνει λύσεις.
Θα λυθούν μόνα τους σε μερικά χρόνια από τις γενιές που δεν έπεσαν στη χύτρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Σε χώρους που έχουν δικούς τους κανόνες, είναι προτιμότερο να πας μέσω των κανόνων πάρα των νόμων.

Δηλαδή : Ασκησες βία; Δεν είσαι σύμφωνος με τις αρχές του ιδρύματος, χαλάς το ιματζ του, αποβολή 6 μήνες και αν το ξανακάνεις έφυγες.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”