Αστικός μύθος.Kiki mat έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 10:05 Γιατί ο σκαντζόχοιρος κάνει έρωτα σαν τον άνθρωπο.Προσωπο με πρόσωπο
ΚΑι ο σκατζόχοιρος στα 4

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Αστικός μύθος.Kiki mat έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 10:05 Γιατί ο σκαντζόχοιρος κάνει έρωτα σαν τον άνθρωπο.Προσωπο με πρόσωπο

Σκέψου να ήξερε και τι λέει η Παλαιά Διαθήκη στο Λευιτικό δηλαδήKiki mat έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 10:47Τι να πούμε για τα τατουάζ;Εμένα οταν το πήρε χαμπαρι ημανα μου είπε είπε ,το ίδιο λογιρδιο που είχε και για το σκουλαρίκι στην μύτη. Αυτοκαταστροφή.....,αυτοτραυματισμος ....,κομπλεξισμο.....Διχως προσωπικότητα ..... Έρμαιο ..Έψαχνε και υπαίτιο ποιον μιμήθηκα ,αλλά δεν βρήκε .
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
πουτ γιορ φώτο ορ ντίντεν χάπενKiki mat έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 10:47Τι να πούμε για τα τατουάζ;Εμένα οταν το πήρε χαμπαρι ημανα μου είπε είπε ,το ίδιο λογιρδιο που είχε και για το σκουλαρίκι στην μύτη. Αυτοκαταστροφή.....,αυτοτραυματισμος ....,κομπλεξισμο.....Διχως προσωπικότητα ..... Έρμαιο ..Έψαχνε και υπαίτιο ποιον μιμήθηκα ,αλλά δεν βρήκε .
τατουάζ...σκουλαρίκι στη μύτη..κοντή φούστα....Kiki mat έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 10:47Τι να πούμε για τα τατουάζ;Εμένα οταν το πήρε χαμπαρι ημανα μου είπε είπε ,το ίδιο λογιρδιο που είχε και για το σκουλαρίκι στην μύτη. Αυτοκαταστροφή.....,αυτοτραυματισμος ....,κομπλεξισμο.....Διχως προσωπικότητα ..... Έρμαιο ..Έψαχνε και υπαίτιο ποιον μιμήθηκα ,αλλά δεν βρήκε .
Υδράργυρος έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 10:54Αστικός μύθος.Kiki mat έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 10:05 Γιατί ο σκαντζόχοιρος κάνει έρωτα σαν τον άνθρωπο.Προσωπο με πρόσωπο
ΚΑι ο σκατζόχοιρος στα 4
![]()
ή είναι του τύπου που βλέπει το λάιβ σεξ.vantono έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 11:00Υδράργυρος έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 10:54Αστικός μύθος.Kiki mat έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 10:05 Γιατί ο σκαντζόχοιρος κάνει έρωτα σαν τον άνθρωπο.Προσωπο με πρόσωπο
ΚΑι ο σκατζόχοιρος στα 4
![]()
Μόνο που αυτό που (φαινεται να) έκανε ο αρσενικος σκαντζόχοιρος ειναι αμαρτία. Δεν θέλει παιδί μου φαινεται ο συγκεκριμένος, εκτονώθηκε στο γρασίδι. Εκτός κι αν ειναι του θηλυκού αυτά που βλέπω, και αυτό σημαινει προφανως οτι κανει άψογη δουλειά το αρσενικό. Εύγε, σε αυτη την περιπτωση.
Πςςς εέε και αρβυλο με την φούστα. :-) .Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 11:00τατουάζ...σκουλαρίκι στη μύτη..κοντή φούστα....Kiki mat έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 10:47Τι να πούμε για τα τατουάζ;Εμένα οταν το πήρε χαμπαρι ημανα μου είπε είπε ,το ίδιο λογιρδιο που είχε και για το σκουλαρίκι στην μύτη. Αυτοκαταστροφή.....,αυτοτραυματισμος ....,κομπλεξισμο.....Διχως προσωπικότητα ..... Έρμαιο ..Έψαχνε υπαίτιο ποιον μιμήθηκα ,αλλά δεν βρήκε .
επιτέλους έχουμε μια χρήστρια πχόρουμ με προοπτικές.
πουτ γιορ φωτο λαιμαιιιιKiki mat έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 11:02Πςςς εέε και αρβυλο με την φούστα. :-) .Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 11:00τατουάζ...σκουλαρίκι στη μύτη..κοντή φούστα....Kiki mat έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 10:47
Τι να πούμε για τα τατουάζ;Εμένα οταν το πήρε χαμπαρι ημανα μου είπε είπε ,το ίδιο λογιρδιο που είχε και για το σκουλαρίκι στην μύτη. Αυτοκαταστροφή.....,αυτοτραυματισμος ....,κομπλεξισμο.....Διχως προσωπικότητα ..... Έρμαιο ..Έψαχνε υπαίτιο ποιον μιμήθηκα ,αλλά δεν βρήκε .
Με φικι φικι ή χωρίς;vantono έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 11:03πουτ γιορ φωτο λαιμαιιιιKiki mat έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 11:02Πςςς εέε και αρβυλο με την φούστα. :-) .Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 11:00
τατουάζ...σκουλαρίκι στη μύτη..κοντή φούστα....
Γιατί ρε συ ,θα αλλάξει η σκοπιά που βλέπεις τον σκαντζόχοιρο;
vantono έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 11:00Υδράργυρος έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 10:54Αστικός μύθος.Kiki mat έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 10:05 Γιατί ο σκαντζόχοιρος κάνει έρωτα σαν τον άνθρωπο.Προσωπο με πρόσωπο
ΚΑι ο σκατζόχοιρος στα 4
![]()
Μόνο που αυτό που (φαινεται να) έκανε ο αρσενικος σκαντζόχοιρος ειναι αμαρτία. Δεν θέλει παιδί μου φαινεται ο συγκεκριμένος, τραβήχτηκε και εκτονώθηκε στο γρασίδι. Εκτός κι αν ειναι του θηλυκού αυτά που βλέπω, και αυτό σημαινει προφανως οτι κανει άψογη δουλειά το αρσενικό. Εύγε, σε αυτη την περιπτωση.
Τατουάζ δεν κάνουμε για λόγους ασφαλείας, μεγάλος ρουφιάνος!Kiki mat έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 10:47Τι να πούμε για τα τατουάζ;Εμένα οταν το πήρε χαμπαρι ημανα μου είπε είπε ,το ίδιο λογιρδιο που είχε και για το σκουλαρίκι στην μύτη. Αυτοκαταστροφή.....,αυτοτραυματισμος ....,κομπλεξισμο.....Διχως προσωπικότητα ..... Έρμαιο ..Έψαχνε και υπαίτιο ποιον μιμήθηκα ,αλλά δεν βρήκε .