Όντως γκαρίζει προσπαθώντας αποτυχημένα μόνη, ή απλώς κάνει το μάθημά της η κοπέλα και ακούγεται δυνατά;Custom_F έγραψε: 19 Μάιος 2018, 12:29 Γιατι μου το κανετε αυτο πρωινιατ... εεε ναιμ... μεσημεριατικα; ε;
Δεν το πιστευω! Αρχισε τις ασκησεις ορθοφωνιας παλι η αλλη! Και καποιοοοοος βγηκε και την κοροιδευειειειειειειιειειειειειι κανοντας περιεργες φωνες!!!!!! Κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως αρχισε η μερα σας ;;;;
Re: Πως αρχισε η μερα σας ;;;;
enterprise-psi έγραψε:Το κράτος, θα έπρεπε να ενθαρρύνει το σεξ, μπας και μειωθεί ο ενιαίος συντελεστής κομπλεξικότητας.
Εγω που δεν ξερω απαυτα, μια χαρα μου ακουγεται. Αλλα πλεον ειναι ανοιχτα τα παραθυρα και την ακουμε. Μετα απο καποια ωρα ειναι εκνευριστικο, ομως. Δεν ξερω αν ειναι μαθηματα ορθοφωνιας, εγω τα λεω ετσι... Σαν να τραγουδαει οπερα ακουγεται.Hope έγραψε: 19 Μάιος 2018, 12:37Όντως γκαρίζει προσπαθώντας αποτυχημένα μόνη, ή απλώς κάνει το μάθημά της η κοπέλα και ακούγεται δυνατά;Custom_F έγραψε: 19 Μάιος 2018, 12:29 Γιατι μου το κανετε αυτο πρωινιατ... εεε ναιμ... μεσημεριατικα; ε;
Δεν το πιστευω! Αρχισε τις ασκησεις ορθοφωνιας παλι η αλλη! Και καποιοοοοος βγηκε και την κοροιδευειειειειειειιειειειειειι κανοντας περιεργες φωνες!!!!!! Κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!
Χαχαχα βάλε μουσική στη διαπασών για να κλείσει παράθυρα και ν'ανοίξει ανεμιστήρα, λολ
enterprise-psi έγραψε:Το κράτος, θα έπρεπε να ενθαρρύνει το σεξ, μπας και μειωθεί ο ενιαίος συντελεστής κομπλεξικότητας.
Hope έγραψε: 19 Μάιος 2018, 12:54 Χαχαχα βάλε μουσική στη διαπασών για να κλείσει παράθυρα και ν'ανοίξει ανεμιστήρα, λολ
Mέχρι 30/6 είναι, υποτίθεται. Φυσικά και μπορεί να κάνει εκτίμηση, ειδικά αν χρησιμοποιείς τον ίδιο λογιστή για χρόνια.Κάποιοι γίνεται και να τη συμπληρώσουν, ωστόσο σε πολλές επιχειρήσεις τα στοιχεία δεν έχουν σταλεί και το σύστημα φαίνεται απλά ανοιχτό, χωρίς όμως να μπορεί να γίνει η δήλωση.bluerose έγραψε: 19 Μάιος 2018, 12:33 Ναι νομισα πιο αργοτερα η δηλωση
Πηρα τη κρυαδα νωρις
Αλλες εποχες πληρωναμε κι ουτε μας ένοιαζε
Τωρα δυσκολα
Ναμραιλ εμενα ηδη ξέρει και το ποσο και παντα πεφτει μέσα. Ας μη βαλω το ενφια
Οποτε ωραιο ξεκινημα δυναμικό
Γι' αυτό και η ημερομηνία 30/6 είναι απλά αστεία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 269 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 1 Απαντήσεις