αυτά σε φάγανε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί αλλάζουμε ξανά ώρα και τι γίνεται με την κατάργηση
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Re: Γιατί αλλάζουμε ξανά ώρα και τι γίνεται με την κατάργηση
Μια χαρά ώρα να γυρνάμε
Ξενερααααααα
Το χειμώνα φταιει και η έλλειψη βιταμίνης d.mao mao έγραψε: 25 Οκτ 2019, 00:03το καλοκαίρι μας πιάνει οκνηρία λόγω υψηλών θερμοκρασιών. Το χειμώνα μας φταίει η μικρή διάρκεια της ημέρας.vantono έγραψε: 24 Οκτ 2019, 23:56 Κάπου παλιότερα ειχα πετύχει κι ενα αρθράκι αρκετά εκτενές, που έγραφε οτι αυξάνεται δραματικά και το ποσοστό της κατάθλιψης, οκνηρίας και μη αποδοτικότητας στους ανθρώπους, οταν μπαίνει η χειμερινή ώρα. Αν το ξανα πετύχω, θα το ποστάρω.![]()
Τι μλκιες ρε πστμ,να σε πιάνει κατάθλιψη επειδή και καλά αλλάζει η ώρα.First world problems που λέμε στο χωριό μου.vantono έγραψε: 24 Οκτ 2019, 23:56 Κάπου παλιότερα ειχα πετύχει κι ενα αρθράκι αρκετά εκτενές, που έγραφε οτι αυξάνεται δραματικά και το ποσοστό της κατάθλιψης, οκνηρίας και μη αποδοτικότητας στους ανθρώπους, οταν μπαίνει η χειμερινή ώρα. Αν το ξανα πετύχω, θα το ποστάρω.
Το μήνυμα αυτό το είδα αμέσως μετά το ποστάρισμα του δικού μου.paul25 έγραψε: 25 Οκτ 2019, 00:00 Αυτό το 'Πως μας επηρεάζει η αλλαγή της ώρας", μου θυμίζει πόσο υποχόνδριοι είναι οι σημερινοί Ευρωπαίοι και μάστορες στο να κάνουν την τρίχα τριχιά.
+1
Ο Σατανικός παίζει να πάθει τεχνητή κατάθλιψη για να νιώσει ακόμη περισσότερο Ευρωπαίος.
- Επικοινωνία:
Papa John έγραψε: 25 Οκτ 2019, 00:54 Ο Σατανικός παίζει να πάθει τεχνητή κατάθλιψη για να νιώσει ακόμη περισσότερο Ευρωπαίος.
ωραία πύτισσα η ζωή
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ακριβως, και γινεται αρκετά αισθητό αυτο. Απο τη λίμπιντο μεχρι το οτιδήποτε. Καλοκαιρακι έχω βαρεσει ουκ ολίγες φορές σεξακι μπακ του μπακ α και β' ημιχρονο συνεχομενα και 2-3 φορες μεσα στη μερα και εξακολοθω να εχω ενεργεια και αφου τελειωσω, ενω μες στο καταχειμωνο παραπανω απο μια φορα τη μερα, σπανια γραφει το κοντερ. Δευτερος συνεχομενος γύρος ουτε κατα διάνοια, με το που τελειωσω μου γινεται σαν φρεσκοκομμενο μαντολατο βουτηγμενο σε ταχίνι και θελω τουλαχιστον μια ωρα για να ξανα συνελθω.nick έγραψε: 25 Οκτ 2019, 00:49Το χειμώνα φταιει και η έλλειψη βιταμίνης d.mao mao έγραψε: 25 Οκτ 2019, 00:03το καλοκαίρι μας πιάνει οκνηρία λόγω υψηλών θερμοκρασιών. Το χειμώνα μας φταίει η μικρή διάρκεια της ημέρας.vantono έγραψε: 24 Οκτ 2019, 23:56 Κάπου παλιότερα ειχα πετύχει κι ενα αρθράκι αρκετά εκτενές, που έγραφε οτι αυξάνεται δραματικά και το ποσοστό της κατάθλιψης, οκνηρίας και μη αποδοτικότητας στους ανθρώπους, οταν μπαίνει η χειμερινή ώρα. Αν το ξανα πετύχω, θα το ποστάρω.![]()
Επισης οταν ξενυχταω το καλοκαιρι ή κοιμαμαι ελαχιστες ωρες, την αλλη μερα νιωθω σχετικα κομπλε. Αν ομως ξενυχτησω χειμωνα, την αλλη μερα σερνομαι.
υγ. Εσεις οι χειμωνούδες κορασίδες να τα ακούτε αυτα! Αν μας θέλετε ντουρους φουλ να σας πρινοκορδελιάζουμε τριφασικα το χαμπέρι, μονη σας λυση να αγαπησετε κι εσεις το καλοκαιρακι.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Λίγοι άντρες αγαπάνε το καλοκαίρι.
- Επικοινωνία:
ενώ γενικώς, σκοτώνονται
ωραία πύτισσα η ζωή
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Δε διαφωνώ απαραίτητα, και εμένα μου αρέσει να είναι ημέρα στις ~21:00. Όμως το πρωί στις 07:30 κοίτα έξω. Τα φώτα του δήμου είναι ακόμα ανοιχτά γιατί μόλις αρχίζει να ξημερώνει. Πριν τη χειμερινή ισημερία το Δεκέμβρη, αν δεν αλλάξει η ώρα θα είναι σκοτεινά μέχρι και λίγο πριν τις 08:00.vantono έγραψε: 24 Οκτ 2019, 20:05 Ακριβώς, ό,τι πιο απάλευτο και αχρείαστο (και επικίνδυνο για πολλούς λόγους) υπάρχει.
Πολλοί άνθρωποι πάνε στις δουλείες τους νωρίς. Τα παιδιά πηγαίνουν σχολείο εκείνη την ώρα κλπ. Θέλω να πω η αλλαγή ώρας δεν έχει μόνο μειονεκτήματα. Εξυπηρετεί και πολλούς.
αν το καλοκαιρι ξημερωνει απο τις 5 , θα κανει μεγαλο κακο σε οσους κανουν χειρωνακτικες εργασιες.
π.χ. στην οικοδομη δεν θα μπορουν να δουλεψουν πριν τις 7 λογω κοινης υσηχιας, και θα αναγκαζονται να λιωνουν απο τον ηλιο απο την αρχη της εργασιας τους.
π.χ. στην οικοδομη δεν θα μπορουν να δουλεψουν πριν τις 7 λογω κοινης υσηχιας, και θα αναγκαζονται να λιωνουν απο τον ηλιο απο την αρχη της εργασιας τους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Jack Shephard έγραψε: 25 Οκτ 2019, 01:21Δε διαφωνώ απαραίτητα, και εμένα μου αρέσει να είναι ημέρα στις ~21:00. Όμως το πρωί στις 07:30 κοίτα έξω. Τα φώτα του δήμου είναι ακόμα ανοιχτά γιατί μόλις αρχίζει να ξημερώνει. Πριν τη χειμερινή ισημερία το Δεκέμβρη, αν δεν αλλάξει η ώρα θα είναι σκοτεινά μέχρι και λίγο πριν τις 08:00.vantono έγραψε: 24 Οκτ 2019, 20:05 Ακριβώς, ό,τι πιο απάλευτο και αχρείαστο (και επικίνδυνο για πολλούς λόγους) υπάρχει.
Πολλοί άνθρωποι πάνε στις δουλείες τους νωρίς. Τα παιδιά πηγαίνουν σχολείο εκείνη την ώρα κλπ. Θέλω να πω η αλλαγή ώρας δεν έχει μόνο μειονεκτήματα. Εξυπηρετεί και πολλούς.
Σωστά. Ειναι κι αυτά ένα θεματάκι...Ασέβαστος έγραψε: 25 Οκτ 2019, 08:41 αν το καλοκαιρι ξημερωνει απο τις 5 , θα κανει μεγαλο κακο σε οσους κανουν χειρωνακτικες εργασιες.
Εν τέλει μήπως ο Paul25 έχει δίκιο; Μήπως υπάρχει αρκετή υπερβολή στους λόγους που αναφέρονται με την αλλαγή ώρας;
Όσο δυσάρεστο είναι να βραδιάζει 20.00 το καλοκαίρι, δεν είναι πρόβλημα τα πρωινά τον χειμώνα κατά τις 08.00 να είναι ακόμα νύκτα;
Όσο δυσάρεστο είναι να βραδιάζει 20.00 το καλοκαίρι, δεν είναι πρόβλημα τα πρωινά τον χειμώνα κατά τις 08.00 να είναι ακόμα νύκτα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 1100 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
-
- 69 Απαντήσεις