metaxoskolikas έγραψε: 21 Οκτ 2019, 17:50ψηφίσατε μητσοτάκη καλά να πάθετε.Otto Weininger έγραψε: 21 Οκτ 2019, 13:12 Έλεγε τώρα στον ΑΝΤ1, ότι στην Ημαθία ένα γυμνάσιο έκανε γιορτή για να μαζέψουν λεφτά για την εκδρομή τους.
"Πρόσφυγες" απο το εκει κέντρο κρατησης θέλησαν να πάνε στην γιορτή και δεν τους επέτρεψαν να μπουν. Γύρισαν λίγο αργότερα με ρόπαλα και πέτρες για μανούρα. Σε γιορτή Γυμνασίου. Με ρόπαλα.
Η κατάσταση, δυστυχώς, θα ξεφύγει σύντομα. Ο κόσμος δεν πρόκειται να κρατηθεί για πολύ ακόμα.
ό,τι ψηφίζεις παίρνεις, πότε θα το μάθετε αυτό;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αλεξάνδρεια Ημαθίας : Αφομοίωση "προσφύγων"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Αλεξάνδρεια Ημαθίας : Αφομοίωση "προσφύγων"
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Otto Weininger
Ορίστε;metaxoskolikas έγραψε: 21 Οκτ 2019, 17:50ψηφίσατε μητσοτάκη καλά να πάθετε.Otto Weininger έγραψε: 21 Οκτ 2019, 13:12 Έλεγε τώρα στον ΑΝΤ1, ότι στην Ημαθία ένα γυμνάσιο έκανε γιορτή για να μαζέψουν λεφτά για την εκδρομή τους.
"Πρόσφυγες" απο το εκει κέντρο κρατησης θέλησαν να πάνε στην γιορτή και δεν τους επέτρεψαν να μπουν. Γύρισαν λίγο αργότερα με ρόπαλα και πέτρες για μανούρα. Σε γιορτή Γυμνασίου. Με ρόπαλα.
Η κατάσταση, δυστυχώς, θα ξεφύγει σύντομα. Ο κόσμος δεν πρόκειται να κρατηθεί για πολύ ακόμα.
Σαν τι να ψήφιζα δηλαδή;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αν η κατάσταση με το λαθρομεταναστευτικο 4 χρόνια συνεχιστεί λίγο πολύ όπως και με ΣΥΡΙΖΑ θα το ξαναριξεις ΝΔ;Otto Weininger έγραψε: 21 Οκτ 2019, 21:16Ορίστε;metaxoskolikas έγραψε: 21 Οκτ 2019, 17:50ψηφίσατε μητσοτάκη καλά να πάθετε.Otto Weininger έγραψε: 21 Οκτ 2019, 13:12 Έλεγε τώρα στον ΑΝΤ1, ότι στην Ημαθία ένα γυμνάσιο έκανε γιορτή για να μαζέψουν λεφτά για την εκδρομή τους.
Σαν τι να ψήφιζα δηλαδή;
Δεν θα ξεφύγει σύντομα. Μέχρι το τέλος θα πάει, και όταν θα ξεφύγει, θα ξεφύγει για τα καλά, μία και καλή που λέμε.Otto Weininger έγραψε: 21 Οκτ 2019, 13:12 Έλεγε τώρα στον ΑΝΤ1, ότι στην Ημαθία ένα γυμνάσιο έκανε γιορτή για να μαζέψουν λεφτά για την εκδρομή τους.
Απ' όσο έχω δεί, πιο πολύ για Φαήλο σε περίμενα.Otto Weininger έγραψε: 21 Οκτ 2019, 21:16Ορίστε;metaxoskolikas έγραψε: 21 Οκτ 2019, 17:50ψηφίσατε μητσοτάκη καλά να πάθετε.Otto Weininger έγραψε: 21 Οκτ 2019, 13:12 Έλεγε τώρα στον ΑΝΤ1, ότι στην Ημαθία ένα γυμνάσιο έκανε γιορτή για να μαζέψουν λεφτά για την εκδρομή τους.
Σαν τι να ψήφιζα δηλαδή;
Αλλά προφανώς έπεσες στο "επιχείρημα" να μη ξαναβγούν οι "κομμουνιστές".
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- metaxoskolikas
χα, βελόπουλο ή τζήμερο (ακόμα κι αυτός που είναι κεντρώος έχει υιοθετήσει πολύ σκληρότερες θέσεις από τη νδ στο λαθρομεταναστευτικό).Otto Weininger έγραψε: 21 Οκτ 2019, 21:16Ορίστε;metaxoskolikas έγραψε: 21 Οκτ 2019, 17:50ψηφίσατε μητσοτάκη καλά να πάθετε.Otto Weininger έγραψε: 21 Οκτ 2019, 13:12 Έλεγε τώρα στον ΑΝΤ1, ότι στην Ημαθία ένα γυμνάσιο έκανε γιορτή για να μαζέψουν λεφτά για την εκδρομή τους.
Σαν τι να ψήφιζα δηλαδή;
Αφού μόνον έτσι καταλαβαίνουμε, ας είναι! Κρίμα όμως!stergiosbik έγραψε: 21 Οκτ 2019, 13:22Ευλογημενη θα ειναι αυτη η ωρα.Otto Weininger έγραψε: 21 Οκτ 2019, 13:12 Έλεγε τώρα στον ΑΝΤ1, ότι στην Ημαθία ένα γυμνάσιο έκανε γιορτή για να μαζέψουν λεφτά για την εκδρομή τους.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Όταν τους έδιωξαν είπαν οι πρόσφυγες «θα γυρίσουμε και η γης θα τρέμει».
«πείνασα, και δεν μου δώσατε να φάω. δίψασα και δεν μου δώσατε να πιω. ξένος ήμουν, και δεν με φιλοξενήσατε. γυμνός, και δεν με ντύσατε. ασθενής και σε φυλακή, και δεν με επισκεφθήκατε.»
Για εμάς τους άθεους, έχεις τίποτα;;;Fluffy έγραψε: 22 Οκτ 2019, 00:20 «πείνασα, και δεν μου δώσατε να φάω. δίψασα και δεν μου δώσατε να πιω. ξένος ήμουν, και δεν με φιλοξενήσατε. γυμνός, και δεν με ντύσατε. ασθενής και σε φυλακή, και δεν με επισκεφθήκατε.»
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
ενευθέτω χρόνω θα το αποκαλύψω
Μόνο που οι συγκεκριμένοι που έρχονται δεν είναι ξένοι που ήρθανε, είναι εισβολείς.Fluffy έγραψε: 22 Οκτ 2019, 00:20 «πείνασα, και δεν μου δώσατε να φάω. δίψασα και δεν μου δώσατε να πιω. ξένος ήμουν, και δεν με φιλοξενήσατε. γυμνός, και δεν με ντύσατε. ασθενής και σε φυλακή, και δεν με επισκεφθήκατε.»
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Dwarven Blacksmith
Οι επισκέπτες του Λωτ τι ήταν;Kauldron έγραψε: 22 Οκτ 2019, 19:13Μόνο που οι συγκεκριμένοι που έρχονται δεν είναι ξένοι που ήρθανε, είναι εισβολείς.Fluffy έγραψε: 22 Οκτ 2019, 00:20 «πείνασα, και δεν μου δώσατε να φάω. δίψασα και δεν μου δώσατε να πιω. ξένος ήμουν, και δεν με φιλοξενήσατε. γυμνός, και δεν με ντύσατε. ασθενής και σε φυλακή, και δεν με επισκεφθήκατε.»
και η Λέγκα από το 3% ξεκίνησε. εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των παραδοσιακών κομμάτων και την οικονομική κρίση. έτσι θα γίνει και εδώ.
και μισθοί ψίχουλα και λαθρο!! θα τα πάρουν. ήδη υπάρχει ένα 42% που δεν ψηφίζει, ένας αντισυστημικός τύπου Σαλβίνι θα μπορούσε να τους φέρει στη κάλπη.
και μισθοί ψίχουλα και λαθρο!! θα τα πάρουν. ήδη υπάρχει ένα 42% που δεν ψηφίζει, ένας αντισυστημικός τύπου Σαλβίνι θα μπορούσε να τους φέρει στη κάλπη.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 1538 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis