Ναι, αλλα εδω λογαριαζουμε μονο τους ξεμεθυστους
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σημερα στο μετρο ενα τσιγγανακι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Re: Σημερα στο μετρο ενα τσιγγανακι
ωραία πύτισσα η ζωή
-
Nero
έχε χάρη που το κόπιαρε απο το fb αντί για το twitter ως συνήθως και δεν μπορώ να κάνω reverse search....
- Dwarven Blacksmith
Είμαι η εργατική τάξη και θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΜπλεΜπουμπυς για τη στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια.
Πάλι ψέματα βρε μπούμπη; Δηλαδή στην πραγματική ζωή είσαι υπερήρωας που κάνει σκηνές και στο Phorum είσαι ένα λουφαγμένο τρολλάκι; Το αντίθετο, ναι, αλλά μας τα λες λίγο ανάποδα.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 19 Οκτ 2019, 16:05 10:05 στο μετρο Αγ.Αντωνιου ενας καλοντυμενος κυριος βιαζοταν να μπει στο τρενο προφανως για να βρει να κατσει ο χαρτογιακας.
Πριν ακομα βγουν οι εντος σπρωχνει ενα τσιγγανακι που εβγαινε με αποτελεσμα να χτυπησει (ελαφρως) στην πορτα.
Με άκουσε όλο το τρένο.
Ακομα τρεχει και δεν φτανει ο μαλακας που πηγε να μου πουλησει και τσαμπουκα.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Επικοινωνία:
Να πηγαίνεις τοίχο τοίχο, ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ καραδοκει και ο μπουμπυς δεν ειναι πανταχου παρων
ωραία πύτισσα η ζωή
Πώς αυτοπροσδιορίζεσαι; Άφυλο;Nero έγραψε: 19 Οκτ 2019, 16:07 Έτυχε να είμαι κι εγώ παρόν. Ξέχασε να πεις ότι μετά σηκωθήκαμε όλοι στον σταθμο όρθιοι και χειροκροτήσαμε
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Ήμουν ο χαρτογιακάς και πήγαινα να απαιτήσω στον Υπ.Οικ δυσβάσταχτα μέτρα για την εργατική τάξη.Μπορεί κάποιος να πάει στον σταθμό να δει αν έφυγε ο Μπούμπης?
- Επικοινωνία:
Είμαι γυφτάκι στο μετρό Πανεπιστήμιο
με τα κλεμμένα τουίτς, πατσαβούρια μου, ερεθίζω δεξιούληδες
με τα κλεμμένα τουίτς, πατσαβούρια μου, ερεθίζω δεξιούληδες
ωραία πύτισσα η ζωή
Και πού το ξέρεις ότι ήταν τσιγγανάκι ε; ε; Το κρίνεις από την βρώμα του; Ρατσιστάκο έ ρατσιστάκο! 
- Ηράκλειτος
- †
God.exe is missing. Universe will restart.
-
Nero
Δε νομίζω να το αντέγραψε απο αυτό. Λογικά είναι copy pasta που κυκλοφορεί σε παραλλαγές. Πιθανό να το βρήκε σε κάποιο άλλο πιο πρόσφατο tweet ή στο fb. Με λίγο ψάξιμο ίσως βρεις και παλιότερα του 12Ηράκλειτος έγραψε: 19 Οκτ 2019, 17:02Twit από το 2012 είναι:
https://twitter.com/_LaScapigliata/stat ... 5025420289
είμαι ο Νότης Σφακιανάκης κι εμπνεύστηκα από την ιστορία του Μπούμπη
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Μεγάλος ρουφιάνος αυτό το διαδίκτυοΗράκλειτος έγραψε: 19 Οκτ 2019, 17:02Twit από το 2012 είναι:
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Μπράβο, όταν θα γίνει self aware , εσένα και το Nero θα κυνηγήσει πρώταΗράκλειτος έγραψε: 19 Οκτ 2019, 17:02Twit από το 2012 είναι:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1038 Απαντήσεις
- 21890 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 199 Απαντήσεις