!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η ζωή κάποτε σε εκδικείται

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Isomnia

Re: Η ζωή κάποτε σε εκδικείται

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isomnia »

Μου έτυχε κι εμένα με Ελληνογάλλο "φιλόσοφο".
Εκεί να δεις ποίηση...
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Δεν είναι αρκετή τιμωρία, κάτι που θα ικανοποιούσε όσους έχουν υποφέρει από την ποίησή σου.

Η συνάδελφος ήταν όμορφη ;

Αν έμπλεξε λάθρο στο ποίημα οι ύποπτες γιά τρολάρισμα περιορίζονται στα 2/3 του πχωρουμικού έθνους.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Στην ετήσια τοπική έκθεση βιβλίου κυκλοφορούσε υπερήλικη που την έπεφτε σε όλους '' Είμαι συγγραφέας , να τα βιβλία μου μπλα μπλα - υπόθεση -μπλα μπλα '' Απορώ πως αντεχε να κουβαλάει τοσο βάρος απο τόσα αντίτυπα- πληρωμένα με εξοδά της στα τυπογραφεία.
Την θυμάμαι όταν ποστάρει η Μοιραία.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Αγις έγραψε: 14 Μάιος 2018, 20:05 Στην ετήσια τοπική έκθεση βιβλίου κυκλοφορούσε υπερήλικη που την έπεφτε σε όλους '' Είμαι συγγραφέας , να τα βιβλία μου μπλα μπλα - υπόθεση -μπλα μπλα '' Απορώ πως αντεχε να κουβαλάει τοσο βάρος απο τόσα αντίτυπα- πληρωμένα με εξοδά της στα τυπογραφεία.
Tώρα γίνεσαι κακός. Εγώ θεωρώ ότι η Μοιραία είναι πραγματική συγγραφέας (εννοώ την πληρώνουν άλλοι για να εκδώσουν τα βιβλία της). Να πεις για τους αναγνώστες της ναι, το καταλαβαίνω. Εμένα μου φέρνει στο μυαλό τη Χρυσαλίδα Δημιουλίδου.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Yochanan έγραψε: 14 Μάιος 2018, 20:07
Αγις έγραψε: 14 Μάιος 2018, 20:05 Στην ετήσια τοπική έκθεση βιβλίου κυκλοφορούσε υπερήλικη που την έπεφτε σε όλους '' Είμαι συγγραφέας , να τα βιβλία μου μπλα μπλα - υπόθεση -μπλα μπλα '' Απορώ πως αντεχε να κουβαλάει τοσο βάρος απο τόσα αντίτυπα- πληρωμένα με εξοδά της στα τυπογραφεία.
Tώρα γίνεσαι κακός. Εγώ θεωρώ ότι η Μοιραία είναι πραγματική συγγραφέας (εννοώ την πληρώνουν άλλοι για να εκδώσουν τα βιβλία της). Να πεις για τους αναγνώστες της ναι, το καταλαβαίνω. Εμένα μου φέρνει στο μυαλό τη Χρυσαλίδα Δημιουλίδου.
:smt005:
Εισαιιιιι τόοοοσοο καλοοοςςς :smt005:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Cecily Anne έγραψε: 14 Μάιος 2018, 19:51 Ε καλά, θα τα'χε πιει η κουλούραινα μετά την γιουροβιζο ναιτ και ηρθε να σε τρολάρει.
Εγώ σήμερα είδα ένα μικρό παιδάκι στο σουπερμάρκετ να κάνει "κόκοκο" και να κουνάει αναλόγως τα χέρια του, είχε πολύ πλάκα. :lol:
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
name
Phorum.gr user: name

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από name »

Eχω μια παλια συναδελφο που στα 50 αποφασισε οτι ειναι ποιητρια.

Τα ποιηματα της ηταν καπως ετσι

Ο χρονος περναει σαν ανεμος
Και εγω μενω μονη
Ολη την νυχτα εδω να σκεφτομαι
Αν αυριο θα μαζεψουν τα σκουπιδια

Kαι εκει που της ελεγα οτι ειναι o paolo coelio της ποιησης, τελικα εγινε μελος των Ελληνων ποιητων και εβγαλε και βιβλιο (WTF?)
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Κι εμένα Δημουλίδου μου φέρνει στο νου αλλά στο πιό μπρυνέτ και με λιγότερο ελαφρύ ύφος. Βαρέως σεξουαλικό βεβαίως.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Αγις

Η ποίηση είναι το εύκολο θύμα τους .Ακολουθεί μοντέρνα ζωγραφική και χορός.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Πάντως άλλο να το περιγράφω κι άλλο να το βλέπετε. Με το ζόρι κρατιόμουν να μην ξεσπάσω σε γέλια. Η άλλη είχε κρυφτεί πίσω από το ψυγείο με τα αλλαντικά και γελούσε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Τώρα δεν συζητάμε για τέτοιες κραυγαλέες περιπτώσεις ψωνίσματος, αλλά αν έρθει κάποιος φέρελπις ποιητής και σου διαβάσει ένα ποίημα του, πόσοι είναι αυτοί που όντως μπορούν να κρίνουν αν το ποίημα είναι καλό; Θέλω να πω υπάρχουν ψωνάρες και ψωνάρες αλλά πόσοι είναι και οι κατάλληλοι να τις αναγνωρίσουν; Είναι πολύ πιθανό να φάνε κράξιμο και άνθρωποι που δεν είναι για κράξιμο.

Στην ζωγραφική παίζει το αντίθετο πάλι, τα πρώτα σπουδαστικά έργα που κάνει κανείς τα περιφέρει σε συγγενείς και φίλους που είναι υπερβολικά ενθουσιώδεις στις κριτικές με αποτέλεσμα να ψωνίζεται κόσμος άδικα.

Εγώ είχα πετύχει πενηντάρα που είχε φέρει τα παιδιά της σε έκθεση ζωγραφικής δημοτικού εργαστηρίου και τους έλεγε ανοίχτε τα μάτια σας να δείτε τι στερήθηκα για εσάς. Οτι και καλά δηλαδή αν δεν είχε παιδιά θα γινόταν ζωγράφος. Και το φώναζε στα παιδάκια που είχαν λουφάξει σαν να τα μάλωνε. Κακό πράγμα τα απωθημένα.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

gassim έγραψε: 14 Μάιος 2018, 20:51 Τώρα δεν συζητάμε για τέτοιες κραυγαλέες περιπτώσεις ψωνίσματος, αλλά αν έρθει κάποιος φέρελπις ποιητής και σου διαβάσει ένα ποίημα του, πόσοι είναι αυτοί που όντως μπορούν να κρίνουν αν το ποίημα είναι καλό; Θέλω να πω υπάρχουν ψωνάρες και ψωνάρες αλλά πόσοι είναι και οι κατάλληλοι να τις αναγνωρίσουν; Είναι πολύ πιθανό να φάνε κράξιμο και άνθρωποι που δεν είναι για κράξιμο.
Συμφωνώ.

Επίσης σχετικά με παραπάνω που συζητούσαν τι είναι συγγραφέας. Για μένα συγγραφέας είναι αυτός που έχει κάτσει και έχει γράψει κάτι μέχρι το τέλος, όχι μισοδουλειές. Από κει και πέρα δεν έχει σημασία αν βγάζει λεφτά από αυτό, αν το δίνει δωρεάν, ή αν το αφήσει στο συρτάρι για πάντα. Είναι συγγραφέας. Όχι απαραίτητα καλός.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Επίσης ολοι υπήρξαμε μεγιστοι μπαλλαδόροι και θα κάναμε μεγαλειώδη καριέρα αλλά μας έφαγαν αι γκόμεναι τα ξενύχτια τα διαβάσματα, το μεροκάματο να φέρνουμε στο σπίτι το καρβέλι πψσωμί και τα κυκλώματα που προωθούσαν άλλους.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

99% τρολάρισμα φορουμίστρας
1% Θεϊκή δικαιοσύνη

Θα ήθελα να ήταν αντίστροφα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”