alexandroso έγραψε: 03 Οκτ 2019, 15:16
Εν τω μεταξύ πέντε εκατομμύρια ευρώ, που λέει ότι του χρωστάνε, για ανακατασκευή του spa μου ακούγεται κάπως. Με τόσα λεφτά μπορούσες να κάνεις όχι ένα αλλά δύο καινούρια απ την αρχή.
PASOK
Εκσυγχρονισμος καλε, η χρυση δεκαετια της ελλαδας. Το πασοκ του εθνοσωτηρα σημιτη
2007-8-9...
...γραφει οτι εγιναν οι κατεθεσεις.
Εποχη ΝΔ...
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Οκτ 2019, 14:25
Πώς τον πετσόκοψε έτσι ο εργολάβος;
Εμένα η απορία μου είναι που δεν νοιάζεται αν τον κυνηγήσουν κι αυτόν. Σκέψου τι τους έχει μαζέψει που θέλει να το κάνει Κούγκι.
προφανως εχει ηδη καταστραφει, επειδη δεν τον πληρωνουν, και τα χρηματα που του χρωστανε τα χρωσταει και αυτος σε εργαζομενους, τραπεζες προμηθευτες κλπ, οποτε δεν εχει και τιποτα να χασει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Υδράργυρος έγραψε: 03 Οκτ 2019, 14:39
Αυτό έχεις να σχολιάσεις για το δήμαρχο εσύ;
οι νεοδημοκράτες οπαδοί του Κούλη εντοπίζουν μόνο τεχνικά λάθη στη διαδικασία δε γίνονται έτσι οι δουλειές, τα πράγματα δεν έπρεπε να φτάσουν ως εδώ....
Υδράργυρος έγραψε: 03 Οκτ 2019, 17:37
Εκσυγχρονισμος καλε, η χρυση δεκαετια της ελλαδας. Το πασοκ του εθνοσωτηρα σημιτη
2007-8-9...
...γραφει οτι εγιναν οι κατεθεσεις.
Εποχη ΝΔ...
Καταλαβα οτι ειναι τσατσοκος ο δημαρχος. Τεσπα πασοκονδ ειναι. Το καλο πασοκ που υποστηριξε νδ
Σαν τον καιροσκοπο Δημαρχο Ελληνικου-Αργυρουπολης Κωνσταντατο δλδ.....ηταν στο ΠΑΣΟΚ ,οταν το ΠΑΣΟΚ επεσε το παιζε ανεξαρτητος και τωρα ξερογλυφεται με την ΝΔ.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !