Feindflug έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:25 Μην περιμένεις να δεις τα πάντα. Tips θα πάρεις αν είσαι εξυπηρετική κι ευχάριστη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣΚ Λονδίνο
Re: ΣΚ Λονδίνο
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
Ορέστης 35
υπαρχει και δυτικη βαλκανικη Ευρωπη;Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:08Το εχουνε αυτο οι λαοί της ανατολικής βαλκανικης Ευρώπης. Απο εκει δεν μας γραφεις;Frozen έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:05Προσαρμόζομαι πανεύκολα. Επόμενο;Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:01
Από πού θα ξεκινησεις να πας; ενα ταξιδι και το ποσο ευκολα προσαρμοζεσαι εσυ και το βιολογικό σου ρολοι εξαρτώνται κυρίως απο αυτο...
Τώρα τα θέλει ο πισινός σου!Ορέστης 35 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:48υπαρχει και δυτικη βαλκανικη Ευρωπη;Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:08Το εχουνε αυτο οι λαοί της ανατολικής βαλκανικης Ευρώπης. Απο εκει δεν μας γραφεις;
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
το καλό είναι οτι μπορεις με αρκετό περπάτημα στο κέντρο να δεις πολλά διαφορετικά
Αν είναι πρώτη φορά που πας κατι του στυλ
πικαντίλυ > λεστερ sq > covent garden από εκεί ή πας δεξιά για τάμεση βουλή παλάτι κτλ ή αριστερα τοτεναμ κορτ ροουντ σοχο,
μετά όξφορντ st, bond st, savile row
πικαντίλυ > λεστερ sq > covent garden από εκεί ή πας δεξιά για τάμεση βουλή παλάτι κτλ ή αριστερα τοτεναμ κορτ ροουντ σοχο,
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Τι έγινε; Εντάξει; γύρισες; πως ήτανε βρε;
Α! δεν ακόμα;
Α! δεν ακόμα;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Το μουσείο φυσικής ιστορίας το έχω βάλει ήδη στο πρόγραμμα. Το Science museum είναι σίγουρα ενδιαφέρον αλλά έβαλα το Βρετανικό.
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
Ok, passFrozen έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:52Το μουσείο φυσικής ιστορίας το έχω βάλει ήδη στο πρόγραμμα. Το Science museum είναι σίγουρα ενδιαφέρον αλλά έβαλα το Βρετανικό.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Δεν θα υποκυψω τοσο ευκολα, περιμένω πειστικές επιστημονικες απαντησεις στα θεματα που έθεσε η ΙΦΙΔΑFrozen έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:49Τώρα τα θέλει ο πισινός σου!Ορέστης 35 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:48υπαρχει και δυτικη βαλκανικη Ευρωπη;Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:08
Το εχουνε αυτο οι λαοί της ανατολικής βαλκανικης Ευρώπης. Απο εκει δεν μας γραφεις;![]()
ωραία πύτισσα η ζωή
Victoria & Albert από μουσεία
Καπως έτσι το είχα στο μυαλό μου. Αλλά οι αποστάσεις γίνονται όντως με τα πόδια ή χρειάζεται οπωσδήποτε μμμ;Orion22 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:51 το καλό είναι οτι μπορεις με αρκετό περπάτημα στο κέντρο να δεις πολλά διαφορετικά
Νεξτ τάιμ αυτό.
αυτά που σου έγραψα είναι περίπου ομόνοια μοναστηράκι παναθηναϊκό αλλά χωρίς τις συνεχόμενες πολυκατοικίες,
η απόσταση δεν είναι απαγορευτική αλλά επειδή έχει πολλά να δεις, θα πάρει ώρα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι σημειώσεις μανάρι μου;Frozen έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:32Για πες. Κρατάω σημειώσεις.Gherschaagk έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:30Να πας να δεις τον Ελ Γκρέκο. Να πας επίσης να δεις έναν Σέξπιρ. Να πας βόλτα στο Καμντεν Τάουν.
Ο Δομίνικος βρίσκεται σε κάποιο μουσείο τους. Αξίζει να δεις από κοντά τον Έλληνα που δεν τον ξέρουν με το όνομά του αλλά ως Ελ Γκρέκο.
Το Λονδίνο είναι η πρωτεύουσα του θεάτρου. Εφόσον λοιπόν πας για θέατρο θα δεις Σέξπιρ (γνώμη μου).
Τώρα από γειτονιές, πχ ο δρόμος στον οποίο βρίσκονται τα Harrods έχει κτήρια με ωραία αρχιτεκτονική. Δεν κοιτάς που πατάς αλλά σηκώνεις κεφάλι ψηλά και κοιτάς γύρω σου. Πού θες να πας; Σόχο; Κοιτάς γύρω σου. Καμντεν Τάουν; Κοιτάς γύρω σου. Harrods κι ας αγοράσεις καραμέλες; Κοιτάς γύρω σου.
Επίσης ο καθεδρικός του Αγίου Παύλου, αν προλαβαίνεις, θα πας κι από κει. Θες να περάσεις από τα ανάκτορα; Κι από κει μια βόλτα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Τέλεια! Είχα κατα νου να κλείσω walking tour, θα είναι πιο εύκολο νομίζω.Orion22 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:59 αυτά που σου έγραψα είναι περίπου ομόνοια μοναστηράκι παναθηναϊκό αλλά χωρίς τις συνεχόμενες πολυκατοικίες,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 845 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy
-
- 15 Απαντήσεις