Το είδα πέρυσι ή πρόπερσι. Μια μαλακία και μισή, όπως μας έχει συνηθίσει ο ελληνικός κινηματογράφος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ταινιάρα
- Λίνο Βεντούρα
Re: Ταινιάρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λίνο Βεντούρα την 28 Σεπ 2019, 21:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άντε γαμήσου ρε και φέρε μου την είσπραξη, πες ότι είμαι ο πατέρας σου αφού δεν έχεις ταμπού...Παρταλι έγραψε: 28 Σεπ 2019, 21:06μπραβο ΒΛΑΚΑ
βγαλε τωρα λαθος και ολες τις γαμεστερες ταινιες επειδη δειχναν ''λαθος'' πραματακια
the end
Μακάρι να το έβλεπες αυτό που είδα, αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο... θεωρείς ότι το περιεχόμενο της ταινίας είναι από τα καλύτερα;
Όχι φυσικά, η μόνη αξία της είναι ότι γαμάει συνειδήσεις και εσύ αυτό επικροτείς.
the end
Είσαι ξενέρι. Είμαι σίγουρος ότι πίνεις και μπύρα σε κρασοπότηρο που το κάνουν οι βλάχοι.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 28 Σεπ 2019, 21:07Το είδα πέρυσι ή πρόπερσι. Μια μαλακία και μισή, όπως μας έχει συνηθίσει ο ελληνικός κινηματογράφος.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
the comet the course the tail
χαοτικέ δεν μου ανοίγει η ταινία. λέει έχω ατπλοκ....
Για την Στρέλλα μιλάμε, την ταινία που λένε εδώ δεν την έχω δει, αν την δω θα φέρω γνώμη.
the end
-
σούπερ δημήτριος
είδα στρέλα.περίμενα δράμα και είδα εναλλακτική κομεντί.πολύ ευτυχία.σε όλη την ταινία περίμενες να μασήσει κάποιος από φυλακές θανάτους,αιμομιξίες,δύσκολες καταστάσεις,τίποτα κανείς.το τέλος κάπως έτσι αλλά με μια παράξενη συμμορία αδερφές
the comet the course the tail έγραψε: 28 Σεπ 2019, 21:18 χαοτικέ δεν μου ανοίγει η ταινία. λέει έχω ατπλοκ....
πες του για τη μάνα του.
-
the comet the course the tail
μπα. μας θυμήθηκες να μας κάνεις reply;Χαοτικός έγραψε: 29 Σεπ 2019, 01:08the comet the course the tail έγραψε: 28 Σεπ 2019, 21:18 χαοτικέ δεν μου ανοίγει η ταινία. λέει έχω ατπλοκ....
πες του για τη μάνα του.![]()
έλεγα εσύ που είσαι λινουξάκιας ότι θα ξέρεις....
Άμα την κόβει το ατπλοκ τι θρε να γίνει ρε; Βγάλτο. Εγώ την κατέβασα και την έγραψα στο usbάκι. πατάς κάνα δυο φορές όμως μέχρι να βγάλει τις διαφημίσεις του και τις μαλακίες.the comet the course the tail έγραψε: 29 Σεπ 2019, 01:09μπα. μας θυμήθηκες να μας κάνεις reply;Χαοτικός έγραψε: 29 Σεπ 2019, 01:08the comet the course the tail έγραψε: 28 Σεπ 2019, 21:18 χαοτικέ δεν μου ανοίγει η ταινία. λέει έχω ατπλοκ....
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Είδα τα πρώτα 10 λεπτά. Σπάνια αφήνω ταινία αν την ξεκινήσω. Μιλάμε για τεράστια μαλακία.
απενεργοποίησέ το μόνο για το λινκ της ταινίαςthe comet the course the tail έγραψε: 29 Σεπ 2019, 01:09μπα. μας θυμήθηκες να μας κάνεις reply;Χαοτικός έγραψε: 29 Σεπ 2019, 01:08the comet the course the tail έγραψε: 28 Σεπ 2019, 21:18 χαοτικέ δεν μου ανοίγει η ταινία. λέει έχω ατπλοκ....
την είδα, πολύ καλή, εννοείται πως θύμισε ντόνι ντάρκο
κατά κάποιο τρόπο
τα κατέστρεψε όλα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους