!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι πουστιες σας εχουν κανει και τι επιπτωση ειχε στη ζωη σας;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Ορέστης 35

Re: Τι πουστιες σας εχουν κανει και τι επιπτωση ειχε στη ζωη σας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

[42] έγραψε: 10 Μάιος 2018, 21:40 οι κακές συμπεριφορές είναι στο πρόγραμμα και πολλές φορές φταίμε κι εμείς χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε. και εγώ σε ευάλωτες φάσεις τις βίωσα σαν πουστιές και ακόμα χειρότερα. τώρα που κοιτάζω πίσω στο παρελθόν πιο ψύχραιμα, ξεκάθαρες πουστιές ήταν άλλα πράγματα που αντικειμενικά είναι λάθος. π.χ. που δεν πληρώθηκα για δουλειές που έκανα. :bored:
Ναι παρελειψα να τους παιρνω μια πιπα το πρωι.
lolek1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lolek1 »

under έγραψε: 10 Μάιος 2018, 21:14 Στο Γραμμο ειχα πετυχει εναν κομμουνιστη τραυματια.Φαινοταν βαρια.
Τον λυπηθηκα.Του λεω να φερω ενα παπα να σε διαβασει αντιχριστε ;
Μου λεει,οχι αδερφε,ο Θεος με εχει ξεχασει εμενα.
Τον ξαναλυπηθηκα.
Γυρισα να φωναξω δυο συναδελφους να τον κουβαλησουμε μπας και τον σωσουμε.
Εκει λοιπον με πυροβολησε πισωπλατα.
Φυσικα δεν με πετυχε.
Αυτο οπως καταλαβαινετε σημαδεψε ολη μου τη ζωη.
Εδωκα τις συντεταγμενες του και ζητησα αεροπορικη συνδρομη με ναπαλμ...
:c020: το καταλαβα οτι ψευδεσαι, γιατι ενας συμμοριτης δεν θα σε αποκαλουσε ποτε του αδερφε
Ορέστης 35

Πάνας έγραψε: 10 Μάιος 2018, 21:11 Η πουστιά που μου έχουν κάνει εμένα χρήζει ξεχωριστού νήματος.
Κανε μια μικρη περιληψη.
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 10 Μάιος 2018, 23:30
Ορέστης 35 έγραψε: 10 Μάιος 2018, 23:28
Μηχανικός έγραψε: 10 Μάιος 2018, 21:21 Πως γίνεται σε όλους μας να έχουν κάνει πουστιές
και εμείς να μην έχουμε κάνει ποτέ;
Για εσας δεν ξερω. Εγω ειμαι θηραμα των ανθρωπων. Το αρνι δεν τρωει το βοσκο.
καλύτερα να γίνεις λύκος.αρκετά ανέχτηκες! και μη μπείς στο τριπάκι ότι δεν ταιριάζει στο ήθος σου και τέτοια.
μπαμ μπαμ αυτά ξεπερασε τα!μην αμφιβάλλεις για αυτό που είσαι και προχώρα! :wave:
μπαμ μπαμ
[42]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από [42] »

Ορέστης 35 έγραψε: 10 Μάιος 2018, 23:32
[42] έγραψε: 10 Μάιος 2018, 21:40 οι κακές συμπεριφορές είναι στο πρόγραμμα και πολλές φορές φταίμε κι εμείς χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε. και εγώ σε ευάλωτες φάσεις τις βίωσα σαν πουστιές και ακόμα χειρότερα. τώρα που κοιτάζω πίσω στο παρελθόν πιο ψύχραιμα, ξεκάθαρες πουστιές ήταν άλλα πράγματα που αντικειμενικά είναι λάθος. π.χ. που δεν πληρώθηκα για δουλειές που έκανα. :bored:
δεν λέω κάτι τέτοιο.

tip: ξεπέρασέ το όμορφα. σου βγαίνει σε στράβωμα.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Ορέστης 35 έγραψε: 10 Μάιος 2018, 23:40
μπαμ μπαμ
εγώ φταίω που μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω.
Ορέστης 35

[42] έγραψε: 10 Μάιος 2018, 23:51
Ορέστης 35 έγραψε: 10 Μάιος 2018, 23:32
δεν λέω κάτι τέτοιο.

tip: ξεπέρασέ το όμορφα. σου βγαίνει σε στράβωμα.
Για πολλα χρονια ηταν το μονο που μπορουσα να σκεφτω. Αυτο ειναι κατι παραπανω απο στραβωμα.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Άντε θα το πω. Περίμενα για να μην σας επισκιάσω.
Όταν ήμουν καινούρια στη δουλειά, μία κακομούτσουνη και σκ***ψυχή που ακόμα δεν την χωνεύει σχεδόν κανείς, αλλά είναι δικτυωμένη με την διοίκηση, έκανε μία πάρα πολύ μεγάλη βλακεία που σίγουρα θα κατέληγε στα δικαστήρια (αν το είχε κάνει κάποιος άλλος).
Επειδή, όταν αποκαλύφθηκε το πρόβλημα, έλειπα με άδεια, αποφάσισε να την πληρώσω εγώ (ίδιο γραφείο τότε) και κάποιοι προϊστάμενοι την σιγοντάρισαν.

Στην ΕΔΕ που ακολούθησε, εγώ πήγα ανυποψίαστη τύπου, "σε θέλουν κάτω μια στιγμή" και μόλις μπήκα μέσα, με περίμεναν δύο με μία καινή διαθήκη "βάλε το χέρι σου εδώ".

Επειδή έλειπα σε άδεια, δεν είχα ιδέα τι είχε συμβεί και σαν νεούδι, τρόμαξα με αποτέλεσμα να πω με το νι και με το σίγμα ό,τι ήξερα για εκείνη την μέρα με αποτέλεσμα να κάψω κόσμο.
Και ενώ είχε καταθέσει η κλίκα της, τους ξανακατέβασαν για συμπληρωματική κατάθεση και ρωτούσαν και αυτά που είχα πει εγώ.

Και μόνον που ήμουν καινούρια, δεν σκόπευα να γίνει έτσι, αλλά είχε πλάκα να βλέπεις να κατεβαίνουν κορδωμένοι και να επιστρέφουν ξεπουπουλιασμένοι.
Για κάποιον λόγο νόμιζαν ότι αν πουν τα ίδια, θα την πληρώσω εγώ, ok μπορεί, αλλά για κάποιον περίεργο λόγο, νόμισαν ότι δεν θα αμυνθώ επειδή ήμουν καινούρια.

Κάτι πήγαν να μου πουν, καρφί και τέτοια και τους εξήγησα ότι ήμασταν τη μισή μέρα μαζί, άντε μην πείτε ότι γίνεται ΕΔΕ αφού απαγορεύεται, πείτε μου τι στραβό έγινε εκείνη τη μέρα για να επικεντρωθώ στο γεγονός και να μην ρίχνω προς όλες τις κατευθύνσεις.

Επίπτωση: κάποια (λίγα) άτομα ακόμα με μισούν αφάνταστα γιατί έδωσαν μία περιουσία σε δικηγόρους για να αντιμετωπίσουν τη ζημιά. Ας πρόσεχαν.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

τελικά σου έκανε καλό η όλη φάση Τζούνο;
τη προυσταμένη σου γιατί δε την σουτάρανε;
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 10 Μάιος 2018, 23:52
Ορέστης 35 έγραψε: 10 Μάιος 2018, 23:40
μπαμ μπαμ
δεν το εννοεί. Πρώτα λέει γειά χαρά, ρωτάει για τις σφαίρες, αν είναι ελαφρύ κλπ,

μετά μπάμ μπάμ.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 11 Μάιος 2018, 00:11 τελικά σου έκανε καλό η όλη φάση Τζούνο;
Την διευθύντριά μου δεν θα την σούταραν ποτέ γιατί η δουλειά ήταν η ζωή της. Φάση να χτυπάει 10ωρα και 12ωρα για να μην πάει σπίτι.
Αυτή που έκανε την βλακεία, δεν ήταν η προϊσταμένη μου, αλλά η προϊσταμένη μου την υποστήριξε επειδή είχε χοντρό βύσμα μάλλον κατευθείαν από βουλή, έτσι έλεγαν.
Η όλη φάση έκανε τους πάντες να προσέχουν, καλό αυτό, αλλά κάποιοι με θεώρησαν καρφί. Στους περισσότερους πέρασε με τον καιρό.
Αλλά αυτή ακόμα και τώρα όποτε με βλέπει αγριεύει η μούρη της, λες και δεν είναι αρκετά άσχημη από φυσικού της.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

enaon έγραψε: 11 Μάιος 2018, 00:16
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 10 Μάιος 2018, 23:52
δεν το εννοεί. Πρώτα λέει γειά χαρά, ρωτάει για τις σφαίρες, αν είναι ελαφρύ κλπ,

μετά μπάμ μπάμ.
βαρύ κι ασήκωτο δε λέει ε;;
:c020:
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Juno έγραψε: 11 Μάιος 2018, 00:18
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 11 Μάιος 2018, 00:11 τελικά σου έκανε καλό η όλη φάση Τζούνο;
Την διευθύντριά μου δεν θα την σούταραν ποτέ γιατί η δουλειά ήταν η ζωή της. Φάση να χτυπάει 10ωρα και 12ωρα για να μην πάει σπίτι.
Αυτή που έκανε την βλακεία, δεν ήταν η προϊσταμένη μου, αλλά η προϊσταμένη μου την υποστήριξε επειδή είχε χοντρό βύσμα μάλλον κατευθείαν από βουλή, έτσι έλεγαν.
Η όλη φάση έκανε τους πάντες να προσέχουν, καλό αυτό, αλλά κάποιοι με θεώρησαν καρφί. Στους περισσότερους πέρασε με τον καιρό.
Αλλά αυτή ακόμα και τώρα όποτε με βλέπει αγριεύει η μούρη της, λες και δεν είναι αρκετά άσχημη από φυσικού της.
η μαλάκω είχε βύσμα;
πέραν αυτού,στις υποχρεωσεις τη είναι οκ;γιατί αν όχι το βύσμα μπάζει!
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Αυτό που περιγράφεις φίλε Ορέστη είναι ψυχολογικό τραύμα. Είναι φυσιολογικό να σε έχει κάνει φοβικο με τους ανθρώπους. Προσωπική πρόταση θα ήταν να το συζητήσεις με κάποιον πιστοποιημένο ειδικο επιστήμονα με πολλά χρόνια εμπειρία να σε βοηθήσει να το διαχειριστείς όλο αυτό. Εναλλακτικά μπορείς να βρεις ενα ιστότοπο με αγνώστους στο ίντερνετ- οι περισσότεροι μοχθηρά υποκείμενα που ο δικηγόρος υπεράσπισης θα έλεγε "Ναι αλλά μεγάλωσαν ορφανά!" και ο εισαγγελέας "Ναι, κι αυτό με βάζει σε σκέψεις!" - και να πεις τον πόνο σου περιμένοντας να σε βοηθήσουνε. Up to you.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 11 Μάιος 2018, 00:20
ειχε αφήσει ένα χιντ πιο παλιά . :)
Spoiler
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

enaon έγραψε: 11 Μάιος 2018, 00:24
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 11 Μάιος 2018, 00:20
ειχε αφήσει ένα χιντ πιο παλιά . :)
Spoiler
ρε συ μη μας κάνεις να κλαίμε βραδιάτικα.
μοιάζει και με τον μπαμπά μου εδώ ο συγχωρεμένος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”