Ταχινι με μέλι και κακάο, ταχίνι με μέλι, ταχίνι με στέβια, ταχίνι με γιαούρτι και λεμόνι στα ρεβύθια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ταχίνι
Re: Ταχίνι
Αγαπάμε ταχίνι
Ταχινι με μέλι και κακάο, ταχίνι με μέλι, ταχίνι με στέβια, ταχίνι με γιαούρτι και λεμόνι στα ρεβύθια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 21 Σεπ 2019, 08:43 Αγαπάμε ταχίνι![]()
Να έρθω να μου κάνεις ταχίνι με μέλι;
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Μου τελείωσε
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τα volvo έχω ακούσει ότι είναι καλάistoria m amartia m έγραψε: 20 Σεπ 2019, 16:46 Κατά πρωτον
Μπορεί να παθει καποιος κατι απο υπερβολική κατανάλωση ταχινιού με μελι;;;;;
Κατά δευτερον
Βλέπω στην αγορά διάφορες τιμες για ταχίνι και το κλασσικό και απο μαυρο σουσάμι;? Και βιολογικό !!;;;
Έχετε κανενα να προτείνετε; αξίζουν την διαφορα τα πιο ακριβά; ακούω γνώμες (εκτός ναϊδας)
Αν υπαρχει ηδη θεμα είτε στην μαγειρική είτε στο ερωτας σουβλατζης και σχέσεις, ζητω συγγνωμη
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Πευκομελο;;Ίφιδα έγραψε: 20 Σεπ 2019, 20:44 Ταχίνι αγαπάμε, κάθε πρωί, οικογενειακώς.
Παίρνω σκέτο ταχίνι Ξάνθης και το αναμειγνύω με πευκόμελο Σίθων σε αναλογία 4-5 προς 1 περίπου
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Με αυτόν τον συνδυασμό, παίζει να χάσεις κι αυτά που έχεις, τύπε.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Σεπ 2019, 17:11 συνταγή για όσους κάνουν βάρη και θέλουν πολλές και ποιοτικές θερμίδες:
ταχίνι/μέλι/κακάο/αμύγδαλα στο Multi
βγαίνει παχύρευστο κι έχει γεύση merenda/nutella (παίζει σημαντικό ρόλο η ποιότητα του ταχινιού που θα χρησιμοποιήσετε)
το δύσκολο είναι να κρατήσεις το μέτρο και να μην το καταβροχθήσεις όλο![]()
το φτιάχνω και το καταναλώνω τις περιόδους που προσπαθώ να αυξήσω τον μυϊκό μου όγκο, τα πρωινά
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αφού δε ξέρεις ρε τύπεFeindflug έγραψε: 21 Σεπ 2019, 15:22Με αυτόν τον συνδυασμό, παίζει να χάσεις κι αυτά που έχεις, τύπε.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Σεπ 2019, 17:11 συνταγή για όσους κάνουν βάρη και θέλουν πολλές και ποιοτικές θερμίδες:
βγαίνει παχύρευστο κι έχει γεύση merenda/nutella (παίζει σημαντικό ρόλο η ποιότητα του ταχινιού που θα χρησιμοποιήσετε)
το φτιάχνω και το καταναλώνω τις περιόδους που προσπαθώ να αυξήσω τον μυϊκό μου όγκο, τα πρωινά
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Εντάξει, τύπε. Γράψε κι άλλες συμβουλές που άκουσες στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου από τον Τζόνι Ρόιντ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Σεπ 2019, 15:32αφού δε ξέρεις ρε τύπεFeindflug έγραψε: 21 Σεπ 2019, 15:22Με αυτόν τον συνδυασμό, παίζει να χάσεις κι αυτά που έχεις, τύπε.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Σεπ 2019, 17:11 συνταγή για όσους κάνουν βάρη και θέλουν πολλές και ποιοτικές θερμίδες:
Dein Herz, meine Gier
'Ακουγα και διάβαζα για μαγείρεμα με ταχίνι, κυρίως σε ορθόδοξα μοναστήρια. Ποτέ δεν μπόρεσα να το κάνω, μου χαλούσε η συνταγή.
Ordem e Progresso.
- hellegennes
Ναι, μπορεί να βάλει 100 κιλά. Αυτό μπορεί να πάθει. Το ταχίνι είναι δυναμίτης θερμίδων. Έχουν διαφορά τα ακριβά. Κυκλοφορούν πάρα πολλές μάρκες, αλλά κατά την γνώμη μου του Όλυμπου είναι από τα καλύτερα.istoria m amartia m έγραψε: 20 Σεπ 2019, 16:46 Κατά πρωτον
Κατά δευτερον
Βλέπω στην αγορά διάφορες τιμες για ταχίνι και το κλασσικό και απο μαυρο σουσάμι;? Και βιολογικό !!;;;
Έχετε κανενα να προτείνετε; αξίζουν την διαφορα τα πιο ακριβά; ακούω γνώμες (εκτός ναϊδας)
Αν υπαρχει ηδη θεμα είτε στην μαγειρική είτε στο ερωτας σουβλατζης και σχέσεις, ζητω συγγνωμη
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εγώ το θεωρώ και Το Καλύτερο, μη σου πω.hellegennes έγραψε: 23 Σεπ 2019, 13:41Ναι, μπορεί να βάλει 100 κιλά. Αυτό μπορεί να πάθει. Το ταχίνι είναι δυναμίτης θερμίδων. Έχουν διαφορά τα ακριβά. Κυκλοφορούν πάρα πολλές μάρκες, αλλά κατά την γνώμη μου του Όλυμπου είναι από τα καλύτερα.istoria m amartia m έγραψε: 20 Σεπ 2019, 16:46 Κατά πρωτον
Κατά δευτερον
Κι εγώ Όλυμπος παίρνω. Σκέτο.hellegennes έγραψε: 23 Σεπ 2019, 13:41Ναι, μπορεί να βάλει 100 κιλά. Αυτό μπορεί να πάθει. Το ταχίνι είναι δυναμίτης θερμίδων. Έχουν διαφορά τα ακριβά. Κυκλοφορούν πάρα πολλές μάρκες, αλλά κατά την γνώμη μου του Όλυμπου είναι από τα καλύτερα.istoria m amartia m έγραψε: 20 Σεπ 2019, 16:46 Κατά πρωτον
Κατά δευτερον
Αυτά που έχουν ενσωματωμένο μέλι, με λιγώνουν.
Στο σκέτο, προσθέτω ό,τι γλυκό ή αλμυρό θέλω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Georg Von Balkanen
Το καλύτερο ταχίνι εισάγετε απο αραβικές χώρες. Το γνήσιο δηλαδή. Δεν εχει ουτε τα μισα συντηρητικά και πολυ λιγότερες θερμίδες.
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Πού το βρίσκουμε αυτό πύτε;Οθωμανέλλην έγραψε: 24 Σεπ 2019, 13:02 Το καλύτερο ταχίνι εισάγετε απο αραβικές χώρες. Το γνήσιο δηλαδή. Δεν εχει ουτε τα μισα συντηρητικά και πολυ λιγότερες θερμίδες.
ωραία πύτισσα η ζωή
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 2792 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bazoomba