!!! DEVELOPMENT MODE !!!

UFO σε βιντεο του ναυτικου

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Re: UFO σε βιντεο του ναυτικου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Το fox news εχει οντως υψηλη θεαματικοτητα οπως επισης σερβιρει και υψηλης ποιοτητας σανο.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Σεπ 2019, 22:39 Εδώ είσαστε

(παρακαλώ, δεν κάνει τίποτε)
πίνκυ, αν έχεις άποψη πάνω στο θέμα μπορείς να μου την πεις; στα ψιλοσοβαρά όμως.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 19 Σεπ 2019, 00:00 Το fox news εχει οντως υψηλη θεαματικοτητα οπως επισης σερβιρει και υψηλης ποιοτητας σανο.
Εγώ τι θες να σου πω; Έγραψα ότι έχω δει κάτι που δεν μπορώ να το εξηγήσω, αν κάποια στιγμή μπορέσω θα το δω από την οπτική σου, μέχρι τότε θα τρώω το σανό μου.
Το ίδιο θα έκανες και εσύ στη θέση μου.
the end
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

sys3x έγραψε: 19 Σεπ 2019, 00:03
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Σεπ 2019, 22:39 Εδώ είσαστε

(παρακαλώ, δεν κάνει τίποτε)
πίνκυ, αν έχεις άποψη πάνω στο θέμα μπορείς να μου την πεις; στα ψιλοσοβαρά όμως.
:popc:
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Δεν είναι ούτε εξωγήινοι (δεν υπάρχουν) ούτε χρονοταξιδιώτες (είναι αδύνατον). Άνθρωποι κανονικοί είναι. Απόγονοι των προκατακλυσμιαιων πολιτισμών. Έχουν δημιουργήσει αστρικές αποικίες και επισκεπτονται συχνά πυκνά τον πλανήτη καταγωγής τους, σαν τουρίστες και εξερευνητές. Ο κατακλυσμός ήταν παγκόσμιος. Ήταν η σύγκρουση της γης με έναν μικρό υδάτινο πλανήτη. Η τεχνολογία τότε είχε ξεπεράσει σε πολλά σημεία τη σημερινή και οι άνθρωποι είχαν ανακαλύψει ακόμα και το πως να ταξιδεύουν ταχύτερα του φωτός.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Ζενίθεδρος έγραψε: 19 Σεπ 2019, 00:22 Δεν είναι ούτε εξωγήινοι (δεν υπάρχουν) ούτε χρονοταξιδιώτες (είναι αδύνατον). Άνθρωποι κανονικοί είναι. Απόγονοι των προκατακλυσμιαιων πολιτισμών. Έχουν δημιουργήσει αστρικές αποικίες και επισκεπτονται συχνά πυκνά τον πλανήτη καταγωγής τους, σαν τουρίστες και εξερευνητές. Ο κατακλυσμός ήταν παγκόσμιος. Ήταν η σύγκρουση της γης με έναν μικρό υδάτινο πλανήτη. Η τεχνολογία τότε είχε ξεπεράσει σε πολλά σημεία τη σημερινή και οι άνθρωποι είχαν ανακαλύψει ακόμα και το πως να ταξιδεύουν ταχύτερα του φωτός.
Άμα έχουν αστρικές αποικίες και μένουν μόνιμα σ αυτές φυσικά και είναι εξωγήινοι. Σιγά μη τους δώσουμε και επιστολικη ψήφο.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Πάνας έγραψε: 19 Σεπ 2019, 00:04
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 19 Σεπ 2019, 00:00 Το fox news εχει οντως υψηλη θεαματικοτητα οπως επισης σερβιρει και υψηλης ποιοτητας σανο.
Εγώ τι θες να σου πω; Έγραψα ότι έχω δει κάτι που δεν μπορώ να το εξηγήσω, αν κάποια στιγμή μπορέσω θα το δω από την οπτική σου, μέχρι τότε θα τρώω το σανό μου.
Δεν ειπα οτι τρως σανο. Για το φοξ μιλαω. Και οχι απαραιτητα για το συγκεκριμενο βιντεο. Δεν τον ειδα καν.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Θα μας κλεψουν τις δουλειες!
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Θα μας αλλαξουν το σανο!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 19 Σεπ 2019, 00:27
Πάνας έγραψε: 19 Σεπ 2019, 00:04
Δεν ειπα οτι τρως σανο. Για το φοξ μιλαω. Και οχι απαραιτητα για το συγκεκριμενο βιντεο. Δεν τον ειδα καν.
Το φοχ επειδή είναι το νο1 στην ακροαματικότητα είναι φυσικό επακόλουθο να έχει τέτοιες φήμες από αντίπαλα "ειδησιογραφικά στρατόπεδα".
Επίσης το βίντεο δόθηκε από τον στρατό δεν είναι κάτι φεικ όπως αυτά που κυκλοφορούν στη πιάτσα.
the end
independent_44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent_44 »

Εμείς έχουμε τηλεσκόπια που βλέπουν εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά και ξερουμε τι συμβαίνει εκεί, αυτοί που είναι πιο προηγμένοι από εμάς πρέπει να έρθουν αυτοπροσώπως να μας μελετήσουν;
Αυτό δεν κολάει...
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

independent_44 έγραψε: 19 Σεπ 2019, 00:42 Εμείς έχουμε τηλεσκόπια που βλέπουν εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά και ξερουμε τι συμβαίνει εκεί, αυτοί που είναι πιο προηγμένοι από εμάς πρέπει να έρθουν αυτοπροσώπως να μας μελετήσουν;
Αυτό δεν κολάει...
Κολλάει, γιατί δεν βλέπουμε το παρόν, αλλά το τι συνέβαινε εκεί πριν από εκατομμύρια έτη σε εκείνα τα άστρα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
independent_44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent_44 »

Ζενίθεδρος έγραψε: 19 Σεπ 2019, 00:48
independent_44 έγραψε: 19 Σεπ 2019, 00:42 Εμείς έχουμε τηλεσκόπια που βλέπουν εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά και ξερουμε τι συμβαίνει εκεί, αυτοί που είναι πιο προηγμένοι από εμάς πρέπει να έρθουν αυτοπροσώπως να μας μελετήσουν;
Αυτό δεν κολάει...
Κολλάει, γιατί δεν βλέπουμε το παρόν, αλλά το τι συνέβαινε εκεί πριν από εκατομμύρια έτη σε εκείνα τα άστρα.
Και θα ταξίδευαν εκατομμύρια έτη φωτός για να μελετήσουν εμάς;
Δεν θα έχουν βρει τις απαντήσεις σε όλα;
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Μονο αν εχουν σχεση με την εξελιξη μας ισως ειναι θετικο γεγονος αλλιως κλαψτα χαραλαμπε
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Πάνας έγραψε: 18 Σεπ 2019, 23:47 Αυτές πάλι οι μεγαλιθικές κατασκευές σμιλευμένες λες με λειζερ τι στα διάλα είναι;
καλά
Νάνε υπάρχει θέμα και αν δεν είχα δει αυτό που είδα δεν θα συζητούσαμε τώρα για τέτοια... στο είπα μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα και ψάχνω να συνδυάσω πληροφορίες παντού και κάποια πράγματα δεν μου κάθονται καλά, όπως το νησί του Πάσχα το πουμα πουμκου οι πυραμίδες, τα γυάλινα κρανία και ένα σωρό ακόμα άλλα ευρήματα... ακόμα και τα τεχνολογικά άλματα που έχουν γίνει σε τόσα λίγα χρόνια είναι φοβερά . Τα πάντα με βάζουν σε σκέψεις.
Αρίστος, έλα έχει ψωμί εδώ.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”