Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
hellegennes έγραψε: 07 Μάιος 2018, 17:35
Δεν είπα ότι είναι τοπ μόντελ, αλλά άσχημη δεν την λες. Δες την σε βίντεο:
τωρα καταλαβαινω γτ σου ζητανε 4 χιλιαρικα για την επεμβαση στα ματια
ενω σε ολους η τιμη ειναι 1.600
Για δείξε μου καμμιά φωτογραφία από γυναίκες με τις οποίες έχεις βγει. Αν δεν θες, είναι θεμιτό, αλλά στα μάτια όλων είναι σαν να παραδέχεσαι ότι λες μεγάλα λόγια για τα στάνταρ σου και τι καταφέρνεις.
Όσο για την επέμβαση, δεν υπάρχει 1600 πουθενά. Κανείς δεν κάνει επέμβαση 800 ευρώ το μάτι. Μην εκφέρεις άποψη για πράγματα που δεν έχεις ιδέα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: 07 Μάιος 2018, 17:43
Για δείξε μου καμμιά φωτογραφία από γυναίκες με τις οποίες έχεις βγει. Αν δεν θες, είναι θεμιτό, αλλά στα μάτια όλων είναι σαν να παραδέχεσαι ότι λες μεγάλα λόγια για τα στάνταρ σου και τι καταφέρνεις.
Όσο για την επέμβαση, δεν υπάρχει 1600 πουθενά. Κανείς δεν κάνει επέμβαση 800 ευρώ το μάτι. Μην εκφέρεις άποψη για πράγματα που δεν έχεις ιδέα.
ενδιαφερον
εχω σκεφτει να το κανω ηδη
η τιμη ειναι τοσο
σε αθηνα και θεσσαλονικη,το ξερω απο ατομο που εκανε
το ξερω οτι ειναι πολυ απλο και ξεκαθαρο ζητημα και καθορισμενο,ενας αριθμος ειναι
δε μου κανει εντυπωση οτι δε συνεννοείσαι και λες υπερδιπλασια τιμη
Πηγαδίσιος έγραψε: 07 Μάιος 2018, 17:52
η τιμη ειναι τοσο
σε αθηνα και θεσσαλονικη,το ξερω απο ατομο που εκανε
το ξερω οτι ειναι πολυ απλο και ξεκαθαρο ζητημα και καθορισμενο,ενας αριθμος ειναι
δε μου κανει εντυπωση οτι δε συνεννοείσαι και λες υπερδιπλασια τιμη
Εσύ το ξέρεις από άτομο που έκανε, εγώ το ξέρω από 10 άτομα που έκαναν κι από ερώτηση που έχω κάνει εγώ σε 20 ιατρεία που κάνουν την επέμβαση. Και η ετυμηγορία μου είναι ότι δεν ξέρεις τι λες. Το κόστος κυμαίνεται από 1000 ως 2500 ευρώ ανά μάτι, ανάλογα το διαθλαστικό πρόβλημα και το κέντρο που κάνει την επέμβαση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Naida έγραψε: 07 Μάιος 2018, 17:52
Δεν μου απάντησες.
εισαι σιγουρη;
Πηγαδίσιος έγραψε: 07 Μάιος 2018, 17:46
την δικαιοσυνη στα δυτικα κρατη την εχει αναλαβει η αστυνομια και το δικαστικο συστημα
Η ερώτησή μου ήταν αυτή
"Δηλαδή εννοείς ότι οι όμορφες δεν μάχονται για κοινωνική δικαιοσύνη;"
Δε σε ρώτησα για δυτικά κράτη, αστυνομίες και δικαστικά συστήματα. Σαφή ερώτηση και αναμένω σαφή απάντηση.