Είχα ζηλέψει έναν ασήμαντο μπάρμπα που είχε πάρει όλες τις συνομήλικές μου, ανήλικες. Κυρίως του την έπεφταν μετά τα μπουζούκια, πανέμορφες όλες !
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σεξ αντί για νοίκι: Το (παράνομο) φαινόμενο που εξαπλώνεται στη Μ. Βρετανία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σεξ αντί για νοίκι: Το (παράνομο) φαινόμενο που εξαπλώνεται στη Μ. Βρετανία
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ναι και να μην ανταποκρίνεται, νομίζεις ότι ένας τέτοιος τύπος, μια κοινωνική παρακμή με πόδια, έχει επιλογή να την απορρίψει. Σαν τρύπα αναμεσα σε δυο πόδια τις βλέπει ολες τις γυναίκες, σιγά μην καθεται να επιλέγει (δεν θα μπορουν να επιλεξουν κιολας, οι συγκεκριμενοι). Αν ειχαν τη δυνατότητα της επιλογης, θα εκαναν σεξ οπως ολος ο φυσιολογικος κόσμος, όχι εκβιαστικά.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Αύγ 2019, 11:07Έτσι ακριβώς.Naida έγραψε: 13 Αύγ 2019, 10:58 Εάν δεν έχει πρόβλημα η άλλη να κάνει σεξ με ανταλλάγματα δεν έχει θέματα αν θα είναι να κερδίσει το ενοίκιο του σπιτιού της ή τζάμπα διακοπές.
Θα ήθελα να δω σκηνικό, όπου εμφανίζεται ενοικιάστρια που δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές του ιδιοκτήτη.![]()
Στη συντριπτική τους πλειοψηφία αυτοι οι τύποι, παίζει να ειναι κατι τέτοιο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 13 Αύγ 2019, 12:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
alexandroso
Γιατί είναι παράνομο το... "φαινόμενο"; Είναι παράνομη γενικά η πορνεία στη Μ. Βρεττανία;
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Εγώ έχω ακούσει τόσες ιστορίες που αρχίζω να νομίζω οτι πρόκειται για μούφες.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μάλλον από εκεί εμπνεύστηκαν το faketaxiKauldron έγραψε: 13 Αύγ 2019, 11:01 Στα ταξί ανέκαθεν έκαναν και μάλιστα οχι με αμοιβή. Αντίθετα, πλήρωνε η κυρία τον ταξιτζή, όσο δούλευε το ταξίμετρο. Μα δεν έχεις μιλήσει με ταριφά της δεκαετίας του '80?
My Life had stood, a Loaded Gun
Σεξ σε αντάλλαγμα για σεξ, έχετε κάνει, τύποι;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ε, κάτι τέτοιο σκέφτηκα κι εγώ. Kαι ακριβώς γι' αυτό νομίζω ότι έτσι και τους πετύχει κάποια καλή, είναι ικανοί να της προσφέρουν φαγητό, καθάρισμα και ό,τι άλλο μπορούν απλώς και μόνον για να την βλέπουν. Το τι γράφουν στις αγγελίες ή στα τουίτς είναι άλλο θέμα.vantono έγραψε: 13 Αύγ 2019, 12:00ναι και να μην ανταποκρίνεται, νομίζεις ότι ένας τέτοιος τύπος, μια κοινωνική παρακμή με πόδια, έχει επιλογή να την απορρίψει. Σαν τρύπα αναμεσα σε δυο πόδια τις βλέπει ολες τις γυναίκες, σιγά μην καθεται να επιλέγει (δεν θα μπορουν να επιλεξουν κιολας, οι συγκεκριμενοι). Αν ειχαν τη δυνατότητα της επιλογης, θα εκαναν σεξ οπως ολος ο φυσιολογικος κόσμος, όχι εκβιαστικά.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Αύγ 2019, 11:07Έτσι ακριβώς.Naida έγραψε: 13 Αύγ 2019, 10:58 Εάν δεν έχει πρόβλημα η άλλη να κάνει σεξ με ανταλλάγματα δεν έχει θέματα αν θα είναι να κερδίσει το ενοίκιο του σπιτιού της ή τζάμπα διακοπές.
Θα ήθελα να δω σκηνικό, όπου εμφανίζεται ενοικιάστρια που δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές του ιδιοκτήτη.![]()
Στη συντριπτική τους πλειοψηφία αυτοι οι τύποι, παίζει να ειναι κατι τέτοιο
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Έχω μπει σε ταξί που ο ταξιτζής μου διηγήθηκε την ιστορία της ζωής του ο οποίος ήταν τελικά στο περίπου Τζέημς Μποντ που αποσύρθηκε και ασχοληθηκε με το ταξίKauldron έγραψε: 13 Αύγ 2019, 13:12Εγώ έχω ακούσει τόσες ιστορίες που αρχίζω να νομίζω οτι πρόκειται για μούφες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
alexandroso
Αμα δεν ακούσεις ναυτικούς να μιλάνε για γαμήσια δεν έχεις ακούσει τίποτα. True story από αρχιμηχανικό, πήδαγε λέει μια Φιλιππινέζα και ενώ την είχε βάλει μέσα χωρίς προφυλακτικό όταν την έβγαλε φορούσε το προφυλακτικό του... προηγούμενου που την είχε πηδήξει.Kauldron έγραψε: 13 Αύγ 2019, 13:12 Εγώ έχω ακούσει τόσες ιστορίες που αρχίζω να νομίζω οτι πρόκειται για μούφες.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Ισχύει. Οι μόνοι χειρότεροι ψεύτες, είναι οι κυνηγοί (ως προς τα θηράματα που έχουν πετύχει) και τα μπουμπουκομπότ (ως προς τα επιτεύγματα του Μπουμπούκου).alexandroso έγραψε: 13 Αύγ 2019, 13:57Αμα δεν ακούσεις ναυτικούς να μιλάνε για γαμήσια δεν έχεις ακούσει τίποτα. True story από αρχιμηχανικό, πήδαγε λέει μια Φιλιππινέζα και ενώ την είχε βάλει μέσα χωρίς προφυλακτικό όταν την έβγαλε φορούσε το προφυλακτικό του... προηγούμενου που την είχε πηδήξει.Kauldron έγραψε: 13 Αύγ 2019, 13:12 Εγώ έχω ακούσει τόσες ιστορίες που αρχίζω να νομίζω οτι πρόκειται για μούφες.![]()
My Life had stood, a Loaded Gun
το χει σκεφτεί ο Αριστοφάνης στις Εκκλησιάζουσες τύπε
είπε μιά που η εμφάνιση είναι ο μέγιστος παράγοντας ανισότητας, και για να αποκατασταθεί η ισότητα,
να βγεί νόμος ώστε για να πάει ο άντρας με μιά εμφανίσιμη να πρέπει πρώτα να πάρει μιά μπαζόλα
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
αντισυλληπτικό διάφραγμα λέγεται, αλλά ο κατσικογάμης είναι λογικό να μην το ξέρειalexandroso έγραψε: 13 Αύγ 2019, 13:57 Αμα δεν ακούσεις ναυτικούς να μιλάνε για γαμήσια δεν έχεις ακούσει τίποτα. True story από αρχιμηχανικό, πήδαγε λέει μια Φιλιππινέζα και ενώ την είχε βάλει μέσα χωρίς προφυλακτικό όταν την έβγαλε φορούσε το προφυλακτικό του... προηγούμενου που την είχε πηδήξει.![]()
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Ναι, στις Εκκλησιάζουσες.Athos έγραψε: 13 Αύγ 2019, 14:05το χει σκεφτεί ο Αριστοφάνης στις Εκκλησιάζουσες τύπε
είπε μιά που η εμφάνιση είναι ο μέγιστος παράγοντας ανισότητας, και για να αποκατασταθεί η ισότητα,
να βγεί νόμος ώστε για να πάει ο άντρας με μιά εμφανίσιμη να πρέπει πρώτα να πάρει μιά μπαζόλα
Το πραγματικά αστείο είναι ότι αυτή η υπερβολή στο πλαίσιο της σάτιρας, είναι μονομερής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
γουάτ δε φάκ (κυριολεκτικά).alexandroso έγραψε: 13 Αύγ 2019, 13:57Αμα δεν ακούσεις ναυτικούς να μιλάνε για γαμήσια δεν έχεις ακούσει τίποτα. True story από αρχιμηχανικό, πήδαγε λέει μια Φιλιππινέζα και ενώ την είχε βάλει μέσα χωρίς προφυλακτικό όταν την έβγαλε φορούσε το προφυλακτικό του... προηγούμενου που την είχε πηδήξει.Kauldron έγραψε: 13 Αύγ 2019, 13:12 Εγώ έχω ακούσει τόσες ιστορίες που αρχίζω να νομίζω οτι πρόκειται για μούφες.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 124 Απαντήσεις
- 2847 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-