!!! DEVELOPMENT MODE !!!
GoBack
Re: GoBack
Γύρισες τη σωστή στιγμή. Για έλα από το νήμα της ΑΕΚ να μας πεις για τον καβούρια και τη νέα σεζόν.
γεια σου ρε γκομπακη, α ρε μεγάλε παοκ
Καλύτερα να κλειδωθεί το νήμα της ΑΕΚ για φέτος.Μαλακια που το αφήσαμε και πέρσι.Namrail έγραψε: 15 Αύγ 2019, 08:52 Γύρισες τη σωστή στιγμή. Για έλα από το νήμα της ΑΕΚ να μας πεις για τον καβούρια και τη νέα σεζόν.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Eθνικοκοινωνιστης
μλκα μου φετος ειστε καλυτεροι
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Πισω μπαινουν τρενα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
καλά ο εθνι και πέρσι πρώτο φαβορί για τίτλο σας έβλεπε λόγω επειδή χιμενεθ και γελούσαμε μέσα στη χρονιά
Αφου Ουζουνιδη ειχαμε
Μετά που πήρατε χιμενεθ θα βρισκε τον δασκαλο του ο ρουμανος και τελικά έφτασε σεβιγιανικο οισοφάγο
Ποιος ρουμανος μωρε μαλακα και ενα κωνο να εβαζες στον παγκο το ιδιο θα γινοταν
- Eθνικοκοινωνιστης
παικταρα ο παουλινιοGoBack έγραψε: 15 Αύγ 2019, 20:51 Ποιος ρουμανος μωρε μαλακα και ενα κωνο να εβαζες στον παγκο το ιδιο θα γινοταν
τουλαχιστον απαλλαγηκατε απο μπακασετα
αλλα 100 χρονια υπομονη να απαλλαγειτε απο τον μανταλο οπως ο παοκ απο σαλπι και κλαους
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ακόμα δεν έχουν ξεπρηστει τα λιοκια από το "κρυφτείτε έρχεται ο Κριστισιτς" ενώ ακόμα είμαι χωμένος κάτω από το κρεβάτι γιατί φοβάμαι τον Τάκη που θα έρχονταν το καλοκαίρι να πάρει σκαλπ στο ελληνικό ποδοσφαιρο
Βγηκες απο τη ντουλαπα εσυ;
"Για πάρτη σου θα γίνω Γαύρος",
με έβαλε να πω,
Είναι βαριά η ασθένεια μου;;;
Τουλάχιστον, δεν είναι ΠΑΟΚ
GoBack

με έβαλε να πω,
Είναι βαριά η ασθένεια μου;;;
Τουλάχιστον, δεν είναι ΠΑΟΚ
GoBack
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Rocco Siffredi
τελευταιο μοιραιο ποστ εβγαζε τοπικ μπασκετ