φιλς οχι ρε ,δεν εχουν περασει 3 ωρες απο το φαγητο.Cavaliere έγραψε: 07 Αύγ 2019, 18:17 Θα τιμάμε όποιον θέλουμε, κι αν ξαναμπορέσουμε, πάλι ΟΠΛΑ θα σας φτιάξουμε, και δεν θα αφήσουμε ούτε κουμπάρο φασίστα ζωντανό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντιδράσεις για την Μαρία Αντωνίου που φέρεται να παραβρίσκονταν σε εκδηλώσεις μίσους της Χρυσής Αυγής
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Αντιδράσεις για την Μαρία Αντωνίου που φέρεται να παραβρίσκονταν σε εκδηλώσεις μίσους της Χρυσής Αυγής
Re: Αντιδράσεις για την Μαρία Αντωνίου που φέρεται να παραβρίσκονταν σε εκδηλώσεις μίσους της Χρυσής Αυγής
Α, καλά τότες.
Ordem e Progresso.
- Μαυροβασίλης
under έγραψε: 07 Αύγ 2019, 18:35 Φαινεται οτι αντι για την καταργηση του γραφειου του ΠΘ στη Θεσσαλονικη προκριθηκε η αναβαθμιση του.
Συγχαρητηρια στην κυρια Αντωνιου !
έχει και βαρβάτο σιβι, απόλυτα ταιριαστό με το χαρακτήρα του γραφείου
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- wooded glade
Καλά, αδερφές και παλληκάρια είναι αυτοί, τα έκαναν μαλλιά κουβάρια.
Γι αυτό τι έχετε να πειτε ;
(
)
Γι αυτό τι έχετε να πειτε ;
(
)
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Cavaliere έγραψε: 07 Αύγ 2019, 18:17 Θα τιμάμε όποιον θέλουμε, κι αν ξαναμπορέσουμε, πάλι ΟΠΛΑ θα σας φτιάξουμε, και δεν θα αφήσουμε ούτε κουμπάρο φασίστα ζωντανό.
Σφιξου λιγο ακομα ...
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
Η όλη δεξιά ενωμένη απέναντι στον κομμουνιστικό κίνδυνο. Και κάποιες μεταγραφές της δεξιάς από τους ποταμοπασόκους συνεχίζουν να κάνουν το άσπρο μαύρο και να μιλάνε για συριζααυγίτες για εθνολαικισμό κτλ. Όταν για τα μάτια του κόσμου ο Κούλης προεκλογικά διέγραψε τον γιο του βασανιστή της χούντας Σκαλούμπακα, ο τελευταίος δηλωσε με στόμφο "Να διώξει εμένα από τη νδ. Εγώ είμαι η νέα δημοκρατία" Αυτή είναι η αλήθεια.
Τι να κανομε ομως συντροφε που ο κοσμος ειδε τους κατσαπλιαδες με τους πινακες της Σουλτανας και γυρισε τρεχοντας στην μεγαλη κεντροδεξια παραταξη ;Arisvilla έγραψε: 07 Αύγ 2019, 19:35 Η όλη δεξιά ενωμένη απέναντι στον κομμουνιστικό κίνδυνο. Και κάποιες μεταγραφές της δεξιάς από τους ποταμοπασόκους συνεχίζουν να κάνουν το άσπρο μαύρο και να μιλάνε για συριζααυγίτες για εθνολαικισμό κτλ. Όταν για τα μάτια του κόσμου ο Κούλης προεκλογικά διέγραψε τον γιο του βασανιστή της χούντας Σκαλούμπακα, ο τελευταίος δηλωσε με στόμφο "Να διώξει εμένα από τη νδ. Εγώ είμαι η νέα δημοκρατία" Αυτή είναι η αλήθεια.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- wooded glade
Τι μ' λιέτ'Arisvilla έγραψε: 07 Αύγ 2019, 19:35 Η όλη δεξιά ενωμένη απέναντι στον κομμουνιστικό κίνδυνο. Και κάποιες μεταγραφές της δεξιάς από τους ποταμοπασόκους συνεχίζουν να κάνουν το άσπρο μαύρο και να μιλάνε για συριζααυγίτες για εθνολαικισμό κτλ. Όταν για τα μάτια του κόσμου ο Κούλης προεκλογικά διέγραψε τον γιο του βασανιστή της χούντας Σκαλούμπακα, ο τελευταίος δηλωσε με στόμφο "Να διώξει εμένα από τη νδ. Εγώ είμαι η νέα δημοκρατία" Αυτή είναι η αλήθεια.
Και δεν μας τ' λέγατε ευτούνα βρε παλκάρια πριν τς εκλογές να ψηφίζαμι το παλκαρόπλο τον Αλέξ ;
Τώρα στις ενιά του μακαρίτη μας τα λέτε.
Αλλά εμείς η βλάχη παρατηρούμε και το εξής:
Έχουμε τους τσεκούρι-Άδωνι frontbenchers. Απαραδέκτως αλλά και οι δύο δηλώνουν "απεταξάμην τον σατανά". Όταν και οι δύο δηλώνουν "απεταξάμην τον σατανά" τι να κάνουμε εμείς τώρα ; Περί ορέξεως κολουθόπητα λέμε.
Εχόμεθα τώρα στα δικά σας.
Σας τα δείχνουμε φόρα ντε παρτίδα, αλλά άκρα του τάφου σιωπή εις απάντησιν.
- wooded glade
Καραγκιόζηδες πασών των Ρωσιών είσαστε ζαίοι.
Ικανοποιημένη η ρεπουμπλικανική συνιστώσα;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Σε έξι μήνες θα έχεις πηδήξει από την βάρκα.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Εσένα τα θέλει ο κ..ράκος σου να δεις την γνωστή φώτο:Cavaliere έγραψε: 07 Αύγ 2019, 18:17 Θα τιμάμε όποιον θέλουμε, κι αν ξαναμπορέσουμε, πάλι ΟΠΛΑ θα σας φτιάξουμε, και δεν θα αφήσουμε ούτε κουμπάρο φασίστα ζωντανό.
ακατάλληλη για νεοκομμούνια

ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 866 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 107 Απαντήσεις