Pedro έγραψε: 07 Αύγ 2019, 00:17
Τί έφαγες ρε ψηλέ για 45~ χιλιάδες δραχμαί; Τίποτα φάλαινα ολόκληρη; Δεν ξέρω πού και τί τρώτε εσείς οι λεφτάδες. Θα σε παρακαλούσα να με απαντήσεις με σοβαρότητα.
gourmet φιλε
Στου Μποτρινι
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Pedro έγραψε: 07 Αύγ 2019, 00:17
Τί έφαγες ρε ψηλέ για 45~ χιλιάδες δραχμαί; Τίποτα φάλαινα ολόκληρη; Δεν ξέρω πού και τί τρώτε εσείς οι λεφτάδες. Θα σε παρακαλούσα να με απαντήσεις με σοβαρότητα.
gourmet φιλε
Στου Μποτρινι
Τί ακριβώς έφαγες εαν επιτρέπεται;
Δεν μπορώ να καταλάβω ποιό ακριβώς ειναι το πρόβλημα εδώ,το ότι ένας τύπος που έχει ανομοιόμορφα δάκτυλα που τόλμησε να σου μαγειρέψει ή οτι έδωσες 45 χιλιάρικα για πέντε βούλες σως κολοκυθιού;
Null έγραψε: 07 Αύγ 2019, 00:23
Καλά να μην σας το έμαθε το ινστιτούτο επαγγελματικής κατάρτισης, μαστερ σεφ δεν βλέπετε;
Απολύεσαι πάραυτα.
Αν φορας γαντια μπορεις να καεις απο καυτο λαδι εκει στον καρπο;
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
perseus έγραψε: 07 Αύγ 2019, 00:26
ο Γιαννοπουλος τωρα προσπαθει να συνδεσει τα φαγωμενα νυχια του βοηθου με την υποθεση Μποτρινι ,για να δουμε.
Λεω οτι ο τυπος δεν επρεπε καν να γινει δεκτος σε σχολη μαγειρικης με αυτα τα χερια ποσο μαλλον να κανει πρακτικη και σε κορυφαιο εστιατοριο
ο Γιαννοπουλος τωρα προσπαθει να συνδεσει τα φαγωμενα νυχια του βοηθου με την υποθεση Μποτρινι ,για να δουμε.
Λεω οτι ο τυπος δεν επρεπε καν να γινει δεκτος σε σχολη μαγειρικης με αυτα τα χερια ποσο μαλλον να κανει πρακτικη και σε κορυφαιο εστιατοριο
τι δουλεια προτεινεις να κανει μ αυτα τα χερια? το γκατακα το χεις δει?
εγω προτεινω να εφαρμοζεται ευθανασια σε κατι τετοιους.
Μα ειναι χερια τωρα αυτα?
Μιας και είμαι σίγουρος οτι έχεις κάνει ήδη την έρευνά σου και έχεις ήδη τα λίνκ έτοιμα στο γουορτ ,δεν μας τα δίνεις να δούμε τα κριτήρια των μεγεθών,σχημάτων κλπ των δακτύλων που ελέγχουν προτού τους αποδεχτούν ,ώστε να ξέρουμε τί απαιτείται;