Σας ποναει ο Κλεο γιατι ευλογει τους Δωριεις!

Σας ποναει ο Κλεο γιατι ευλογει τους Δωριεις!

άκουσε να δεις. Το είδωλο θα μπορούσε να δώσει υποσχέσεις που δεν πρόκειται να κρατήσει γιατί δε μπορεί. Αντ' αυτού έχει μια ξεκάθαρη θέση υπερ του status quo με την οποία είτε συμφωνείς είτε όχι. Εγώ δε συμφωνώ αλλά δεν το θεωρώ προτεραιότητα ούτε είναι ζήτημα που περίμενα να λυθεί απο οποιαδήποτε κυβέρνηση σήμερα ή αύριο. Το status quo με καλύπτει λοιπόν. Απλό είναι νομίζωEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 22:31 "φιλελε" αποθεωνουν αντιπαραγωγικους δ.υ.
κλασσικη ελληνιαρικη κατασταση![]()
Το γραφικόμετρο βαράει κόφτες, τύπε.
τουλάχιστον υπάρχει ελπίδαΜετά από αυτό η οικογένεια του συγκεκριμένου ανθρώπου προσευχόταν κάθε μέρα, μετά «θεραπεύτηκε» και... ευωδίαζε.
Δηλαδή ο Άγιος Δημήτριος που ευωδιάζει ήταν ομοφυλόφιλος;νύχτα έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 22:49τουλάχιστον υπάρχει ελπίδαΜετά από αυτό η οικογένεια του συγκεκριμένου ανθρώπου προσευχόταν κάθε μέρα, μετά «θεραπεύτηκε» και... ευωδίαζε.![]()
Βγήκε και το χριστιανόμετρο...
Άσε τα περι χριστιανόμετρου και λοιπές κουτοπονηριές. Κι εγώ σ αυτό τον κόσμο ζω δεν κατέβηκα χθες από το φεγγάρι.
Ναι ναι, σεμνά και ταπεινά πάντα μας κουνάτε το δάχτυλο..για τα ενοχικά σας σύνδρομα που τα βαπτίσατε αμαρτίες και προσπαθείτε να τα φορτώσετε ....σε όλους.lonelyrider έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 23:19Άσε τα περι χριστιανόμετρου και λοιπές κουτοπονηριές. Κι εγώ σ αυτό τον κόσμο ζω δεν κατέβηκα χθες από το φεγγάρι.
Θα σου βάλω πιπέρι.vantono έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 18:50 Α Σ Τ Α Μ Α Τ Η Τ Ο Σ !
Μέγας μύστης ο Μητροπολίταρος, σας πονάει! Είμαι περίεργος πώς να μυρίζει η πουστίλα, πάντως. Έχουμε κανα' μοναχό πρόχειρο να ρωτήσομε?
Gherschaagk έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 23:27Θα σου βάλω πιπέρι.vantono έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 18:50 Α Σ Τ Α Μ Α Τ Η Τ Ο Σ !
Μέγας μύστης ο Μητροπολίταρος, σας πονάει! Είμαι περίεργος πώς να μυρίζει η πουστίλα, πάντως. Έχουμε κανα' μοναχό πρόχειρο να ρωτήσομε?
Μα τόσο ξεκομμένοι από την πραγματικότητα;taliban έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 23:26Ναι ναι, σεμνά και ταπεινά πάντα μας κουνάτε το δάχτυλο..για τα ενοχικά σας σύνδρομα που τα βαπτίσατε αμαρτίες και προσπαθείτε να τα φορτώσετε ....σε όλους.lonelyrider έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 23:19Άσε τα περι χριστιανόμετρου και λοιπές κουτοπονηριές. Κι εγώ σ αυτό τον κόσμο ζω δεν κατέβηκα χθες από το φεγγάρι.
Κουτοπονηριές...θειικές.