Ότι ο άλλος δηλαδή, έδρασε ψύχραιμα και λογικα.Nero έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 00:36 όχι, κοίτα τον καλά και πε: τον κόβεις για άνθρωπο θα δράσει έτσι λογικά και ψύχραιμα σε τέτοια κατάσταση;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
απόπειρα ληστείας σε βαλκάνιο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Otto Weininger
Re: απόπειρα ληστείας σε βαλκάνιο
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Nero
όπως το πάρει κανείςOtto Weininger έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 21:07Ότι ο άλλος δηλαδή, έδρασε ψύχραιμα και λογικα.Nero έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 00:36 όχι, κοίτα τον καλά και πε: τον κόβεις για άνθρωπο θα δράσει έτσι λογικά και ψύχραιμα σε τέτοια κατάσταση;![]()
-
Nero
οκ, ανακαλώ. Ο τεμπέλης φιλοχρήματος κουμπάρος του Ερντογάν είχε και τη γυναίκα του μαζί. Καλά έκανε και πάτησε γκάζι.
https://www.thesun.co.uk/sport/football ... 1564158110

https://www.thesun.co.uk/sport/football ... 1564158110

- Otto Weininger
Όχι οπως το πάρει κανείς. Αυτοκτονική μαλακία έκανε. Νομίζω είχαν πιστόλια.Nero έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 21:13όπως το πάρει κανείςOtto Weininger έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 21:07Ότι ο άλλος δηλαδή, έδρασε ψύχραιμα και λογικα.Nero έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 00:36 όχι, κοίτα τον καλά και πε: τον κόβεις για άνθρωπο θα δράσει έτσι λογικά και ψύχραιμα σε τέτοια κατάσταση;![]()
Απλά δεν είχαν εξ αρχής σκοπό ούτε καν να τραυματίσουν κάποιον, πόσο μάλλον να σκοτώσουν.
Αλλιώς θα ήταν ήδη νεκρός ο τύπος.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Nero
Δεν είχανε πιστόλια . Μπατόν και μαχαίρι...και πέτρες για το αμάξι
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Όντως έχει δυνατό χτίσιμο ο τύπος, κάτι σχετικά σπάνιο για ποδοσφαιριστή. Άλλοι τρομερά χτιστοί ποδοσφαιριστές που μου έρχονται στο μυαλό είναι ο Λουκάκου και ο Χουλκ ο Βραζιλιάνος, όπως και ο Σακίρι ο οποίος βέβαια ειναι μια ιδιόρρυθμη περίπτωση σωματότυπου, σαν τσεκαδόρος κωλάδικου της παραλιακής.
Απ'οτι μαθαινω τωρα πάντως, ο Κολάσινατς δεν ειναι γέννημα-θρέμμα Βόσνιος, αλλά Γερμανός ουσιαστικά (Καρλσρούη), με γερμανικό διαβατήριο, υπηκοότητα κτλ, οπως ο Οζίλ αντίστοιχα. Εγώ νόμιζα ότι ειναι κλασικό χαρντκορ σκυλί του πολεμου, βαλκανιογαλουχημένος στα μεταπολεμικά μέρη που το μαχαίρι το βλέπουν σαν νεροπίστολο, εξ ου και η αντίδραση του που αρχικά δεν μου φανηκε παράξενη. Τώρα με αυτά που εμαθα, με ψιλοεκπλήσσει.
Απ'οτι μαθαινω τωρα πάντως, ο Κολάσινατς δεν ειναι γέννημα-θρέμμα Βόσνιος, αλλά Γερμανός ουσιαστικά (Καρλσρούη), με γερμανικό διαβατήριο, υπηκοότητα κτλ, οπως ο Οζίλ αντίστοιχα. Εγώ νόμιζα ότι ειναι κλασικό χαρντκορ σκυλί του πολεμου, βαλκανιογαλουχημένος στα μεταπολεμικά μέρη που το μαχαίρι το βλέπουν σαν νεροπίστολο, εξ ου και η αντίδραση του που αρχικά δεν μου φανηκε παράξενη. Τώρα με αυτά που εμαθα, με ψιλοεκπλήσσει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 347 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
-
- 73 Απαντήσεις