!!! DEVELOPMENT MODE !!!
[Φιλικό] ραντεβού με παλιά γνωστή
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: [Φιλικό] ραντεβού με παλιά γνωστή
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- καβουροδεινοσαυράκι
σεξισμός το να σαι 50 φευγα και να λιγωνεις το πιπινακι;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- καβουροδεινοσαυράκι
η διαφοροποιηση που κανεις στο αντιθετοαντιστροφο λεει μωρεNaranjita έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 14:22
σεξισμός το να σαι 50 φευγα και να λιγωνεις το πιπινακι;![]()
ελεοσσσσ
θα στα εξηγησω στην επομενη μασαμπου απο κοντα
Πες της ότι κάτι σου έτυχε τελευταία στιγμή και δεν μπορείς να πας. Χρησιμοποίησε το χρόνο που μόλις κέρδισες για να διαβάζεις το φόρουμ.
- καβουροδεινοσαυράκι
θα το κάνουμε ταυτόχρονα1451 έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 14:25 Πες της ότι κάτι σου έτυχε τελευταία στιγμή και δεν μπορείς να πας. Χρησιμοποίησε το χρόνο που μόλις κέρδισες για να διαβάζεις το φόρουμ.
Για ποιον λόγο θα βγεις μαζί της, τύπε;καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 13:34 καλησπέρα στο όμορφο παρεάκι
σήμερα ή τέλος πάντων όποτε αποφασίσει να τηλεφωνήσειθα βγω για καφέ
με μία παλιά γνωστή
και τι μας νοιάζει εμάς θα αναρωτιέστε, ξεκουβάλα να ησυχάσουμε κιόλας μια μερούλα
ποιό είναι το πρόβλημα όμως:
συνηθίζω στις εξόδους μου να είμαι πολύ σοβαρός, όχι για να παραπλανήσω τον στόχο![]()
αλλά γιατί αυτό μου βγαίνει φυσικά λόγω έμφυτης και μετέπειτα καλλιεργημένης αντικοινωνικότητας![]()
έτσι (θα) μου βγαίνει και με αυτήν
το θέμα είμαι όμωςότι με ξέρει πολύ καλά λόγω κοινής μας συμμετοχής σε διάφορα φόρουμς
![]()
και έτσι με την συγκεκριμένη δεν μου βγαίνει ούτε να είμαι σοβαρός
διότι γνωρίζει πόσο σούργελο είμαι
επίσης δεν έχουμε καθόλου οικειότητα αλλά αισθάνομαι ότι είναι άνθρωπος που θα μπορούσα να ανοιχτώ κάποια στιγμή
ερωτική σχέση δεν πρόκειται να παίξει με την καμία, έχουμε απαγορευτική διαφορά ηλικίας (δεν είναι >20 χρόνια)
αλλά είναι γυναικάρα
(ναι, εναόν είμαι ετεροφυλόφιλος σταμάτα να στελνεις πμς)
τέλος πάντων
έχω πολύ αγωνία
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Κερναει η Κυρια .Feindflug έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 14:32Για ποιον λόγο θα βγεις μαζί της, τύπε;καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 13:34 καλησπέρα στο όμορφο παρεάκι
σήμερα ή τέλος πάντων όποτε αποφασίσει να τηλεφωνήσειθα βγω για καφέ
με μία παλιά γνωστή
και τι μας νοιάζει εμάς θα αναρωτιέστε, ξεκουβάλα να ησυχάσουμε κιόλας μια μερούλα
ποιό είναι το πρόβλημα όμως:
συνηθίζω στις εξόδους μου να είμαι πολύ σοβαρός, όχι για να παραπλανήσω τον στόχο![]()
αλλά γιατί αυτό μου βγαίνει φυσικά λόγω έμφυτης και μετέπειτα καλλιεργημένης αντικοινωνικότητας![]()
έτσι (θα) μου βγαίνει και με αυτήν
το θέμα είμαι όμωςότι με ξέρει πολύ καλά λόγω κοινής μας συμμετοχής σε διάφορα φόρουμς
![]()
και έτσι με την συγκεκριμένη δεν μου βγαίνει ούτε να είμαι σοβαρός
διότι γνωρίζει πόσο σούργελο είμαι
επίσης δεν έχουμε καθόλου οικειότητα αλλά αισθάνομαι ότι είναι άνθρωπος που θα μπορούσα να ανοιχτώ κάποια στιγμή
ερωτική σχέση δεν πρόκειται να παίξει με την καμία, έχουμε απαγορευτική διαφορά ηλικίας (δεν είναι >20 χρόνια)
αλλά είναι γυναικάρα
(ναι, εναόν είμαι ετεροφυλόφιλος σταμάτα να στελνεις πμς)
τέλος πάντων
έχω πολύ αγωνία
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
fagano3
οχι να μην εισαι καθολου χαλαρος.καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 13:36 σας το βάζω εδώ έτοιμο να κάνετε αντιγραφή και επικόλληση τύποι:
"να είσαι ο εαυτός σου χαλαρός και όλα θα πάνε καλά"
να εισαι ο σφιγμενος εαυτος σου.
βρισκω πολυ ενοχλητικη την υπερβολικη οικειοτητα χωρις να εχει δωθει το απαραιτητο οκ απο τον αλλο
αν μαλιστα σε ξερει και ιντερνετικα ως σουργελο θα εκτιμησει ακομα περισσοτερο την αντικοινωνικη(καλη στην πραγματικοτητα) σου συμπεριφορα στην πραγματικη ζωη μεχρι να νιωσετε και οι δυο οικεια
καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 14:23η διαφοροποιηση που κανεις στο αντιθετοαντιστροφο λεει μωρε
ελεοσσσσ
θα στα εξηγησω στην επομενη μασαμπου απο κοντα![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ετσι - απλωματα - χερουκλωματα - σπρωξιματακια - κλπ χαριτωμενιες ειναι απαράδεκτες .fagano3 έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 14:51οχι να μην εισαι καθολου χαλαρος.καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 13:36 σας το βάζω εδώ έτοιμο να κάνετε αντιγραφή και επικόλληση τύποι:
βρισκω πολυ ενοχλητικη την υπερβολικη οικειοτητα χωρις να εχει δωθει το απαραιτητο οκ απο τον αλλο
αν μαλιστα σε ξερει και ιντερνετικα ως σουργελο θα εκτιμησει ακομα περισσοτερο την αντικοινωνικη(καλη στην πραγματικοτητα) σου συμπεριφορα στην πραγματικη ζωη μεχρι να νιωσετε και οι δυο οικεια
Το ιδιο ισχυει σε ολες τις συναντησεις - αγκαλιτσες βόα - κρεμάμενη αγκαζε - βεντουζώματα ειναι απαράδεκτα .
Θα γινετε Κυριες θέλετε δεν θελετε .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Casper -
Πολύ σωστάααfagano3 έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 14:51οχι να μην εισαι καθολου χαλαρος.καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 13:36 σας το βάζω εδώ έτοιμο να κάνετε αντιγραφή και επικόλληση τύποι:
- καβουροδεινοσαυράκι
- Casper - έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 15:03Πολύ σωστάααfagano3 έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 14:51οχι να μην εισαι καθολου χαλαρος.καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 13:36 σας το βάζω εδώ έτοιμο να κάνετε αντιγραφή και επικόλληση τύποι:
εσύ είσαι στην φωτογραφία τύπισσα;
-
- Casper -
Νοπκαβουροδεινοσαυράκι έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 15:06- Casper - έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 15:03Πολύ σωστάααfagano3 έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 14:51
οχι να μην εισαι καθολου χαλαρος.
εσύ είσαι στην φωτογραφία τύπισσα;
- καβουροδεινοσαυράκι
- Casper - έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 15:22Νοπ
ενταξει γιατι θα επρεπε να ανοιξω δευτερο τοπικ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις