Χαοτικός έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 23:51
alekhine έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 23:37
Χαοτικός έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 23:28
Δεν είναι κασέτα όμως!

Είναι αλήθεια. Εγώ θα είμαι υπέρ τους αν πολεμήσουν με τους Ευρωπαίους. Δεν θα γίνει όμως, Απλά θα εφαρμόζουν ότι τους διατάζουν και στο εσωτερικό θα αναλωθούν στο να εξυπηρετούν τζάκια. Η πολιτική κρίση είναι αναπόφευκτη.
Πάντως είναι ένα ζήτημα το ότι ρίχνουν άκυρο στο 3,5. Το ζήτημα είναι η θέση η δική μας. Είδα σε άλλο ποστ τελειωένο φασιστάκι να χαίρεται που οι Ευρωπαίοι κοντράρουν και δυσκολευουν την κυβέρνηση. Είναι ψυχολογία ρουφιάνου ρε φίλε. Χωράει πολύ συζήτηση και δεν θέλω να κουράσω. Σόρυ κιόλας, δεν έχεις καμία σχέση, απλά πήρα πάσα μόνος μου από αυτό που είπες.
μονο που οι ευρωπαιοι δεν ηρθαν μονοι τους
τους φεραμε εμεις επειδη επι χρονια καναμε οτι γουσταραμε και στο τελος ηρθε ενα ωραιο πρωι που δεν ειχαμε φραγκο
ε τωρα που ηρθαν δεν μπορουμε να κανουμε οτι γουσταρουμε και αυτο το καταλαβαν καλα και ο σαμαρας και ο τσιπρας και τωρα ο μητσοτακης
Όχι δεν νομίζω να κάναμε ότι γουστάραμε. Δεν θυμάμαι σε πολλά περιβάλλοντα που βρέθηκε να είναι ασύδοτος ο κόσμος. Μόνο κάτι νέοι που όλο στο έξω ήταν αλλά κι αυτοί είχαν το χαρτζιλίκι του νόμιμα από δουλειά των γονέων τους. Μόνο ένα φίλο μου θυμάμαι που μια μέρα μου δήλωσε αγρότης χασκογελώντας. Μου εξήγησε μετά ότι είχε κάνει κάποια αίτηση για "Νέος αγρότης" κι ότι έβγαλε και κάποια λεφτά από αυτό. Αρκεί λέει να δήλωνε κάτι κτήματα. Αθηναίος τώρα έτσι; καμία σχέση με το χωριό που είχε τα κτήματα που δήλωσε.
Τέτοια λαμογιά όμως δεν είναι σώνει και και καλά εμφυτευμένη μέσα μας και σε όλους μας. Εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ τέτοια και με πιάνει ίλιγγος να πρέπει να πρέπει να επεξεργαστώ στο μυαλό μου γραφειοκρατικές και λογιστικές διαδικασίες.
Αν εννοείς λοιπόν ότι είναι πολλές οι περιπτώσεις σαν του φίλου μου και είναι ικανές να δημιούργησαν αυτές το πρόνλημα, σου λέω ότι και πάλι οι Ευρωπαίοι φταίνε. Γιατί δεν έλεγχαν το τι επιδοτούν ή χρηματοδοτούν; Ή μήπως νομίζεις ότι δεν ήξεραν που πετάν τα λεφτά κι ότι δεν είχαν σχέδιο να γαμήσουν μετά όλον το λαό;
Ή μήπως πιστεύεις ότι το γαμήσι στους λαούς δεν είναι εξ αρχής ο στόχος όλων των μεγαλόσχημων αυτών οργανισμών,
αφού εν τέλει η παραγωγή του πλούτου αυτό ακριβώς το γαμήσι είναι.
Ας το απαντήσει κάποιος αυτό αν ξέρει.
Ωπα! Εδώ ο Χαοτικός (που συνήθως γράφει μπούρδες- δεν ξέρω τι έπαθε τώρα, μπράβο ρε Χαοτικέ), τα λέει άψογα.
Κι εγώ δε νομίζω να κάναμε ό,τι γουστάραμε και ούτε θυμάμαι τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου να κάνει καμιά ασύδοτη τρελή ζωή. Αυτό ήταν το αφήγημα απάτη "του μαζί τα φάγαμε"που προήλθε από πάνω, από αυτούς που πραγματικά τα φάγανε και συνεχίζουν να τα τρώνε. Και να σου οι ενοχές μετά από πολύ κόσμο που δεν έφαγε τιποτα, αδικαιολόγητες και με θρησκευτική υφή σχεδόν λες και είναι αμαρτωλοί και πρέπει να τιμωρηθούν. Να σου και μετά και τα σιχαμερα και απαράδεκτα"βάστα Σόιμπλε" που λέγαν ορισμένοι. Ανεξήγητα όλα αυτά, εξηγούνται μόνο ψυχολογικα ότι πιθανό κάποιοι έχουν απλά μια τάση μαζοχισμού στον ψυχισμό τους σε συνδυασμό με μια κάποια υποτακτική φύση.
Και πολύ σωστή επίσης και η παρατήρηση του Χαοτικού (ρε μάλαξ με εξέπληξες με αυτό το ποστ) ότι μια χαρά σχέδιο είχαν οι "χρηματοδότες", δεν είναι τυποι αυτοί που πετάν λεφτά.
Και σαφώς η καταλήστευση και λεηλασία λαών είναι ο εξαρχής στόχος τους. Πάντα έτσι ήταν το παιχνίδι αυτό, δεν είναι καινούργιο, πχ κάποιες χώρες σήμερα το παίζουν πολιτισμένες και είναι πλούσιες γιατί εδώ και κάτι αιώνες οργανισμοί/εταιρίες τους (υπερεθνικοί οργανισμοί όμως ουσιαστικά) λεηλατούσαν τους πόρους άλλων λαών ανά τον κόσμο.