!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακόμα δεν ορκίστηκαν οι ξεφτίλες...
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Re: Ακόμα δεν ορκίστηκαν οι ξεφτίλες...
Αυτή που θα σου έβρισκε ο Αλέξης δε θα είχε συνέχεια πονοκέφαλο.
Όχι ρε ούτε η δικιά μου έχει. Ίσα ίσα που θέλει συνέχεια. Αλλά η πουτάνα είναι άλλη καύλα. Η δικιά μου δεν είναι κάτι τέτοιο, είναι νοικοκυρά και μάνα. Τι να καυλώσεις;Jack Shephard έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 00:20 Αυτή που θα σου έβρισκε ο Αλέξης δε θα είχε συνέχεια πονοκέφαλο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ακόμη δεν άρχισαν οι αυτοκτονίες;
Πος τοις 100 αυξηση ειναι; Να ξερουμε δλδ τι τιμες παιζουν. 
-
Δημοκράτης
Εγώ αυτό που καταλαβα είναι ότι τους ζαιους τους έχει φάει η μαλακια γιατί τους κάθεται μόνο 10ευρη γκόμενά
-
Δημοκράτης
-
Δημοκράτης
Πάντως ο τσιπρας είχε υποσχεθεί κια γαμιστρωνες
Δεν ξερω πως ειναι τα πραγματα στην ανδρομεδα. Αλλα εδω οι αριστερες τον δινουν ευκολα,οποτε δεν ισυχει αυτο.Δημοκράτης έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 02:59 Εγώ αυτό που καταλαβα είναι ότι τους ζαιους τους έχει φάει η μαλακια γιατί τους κάθεται μόνο 10ευρη γκόμενά
Εμενα προσωπικα μαρεσει να τον δινω σε δεξιες,εχει πιο πολυ πλακα και καβλα αφου εχει προηγηθει αντιπαραθεση με ενταση.
Πως μου ειχε ξεφυγει αυτο.
-
Αρρηνmax41postspermonth
- Phorum.gr user: Μητσάκος
Με όλο το σεβασμό για τη συμβία αλλά οι housewives milfs ( αυτό δεν είναι η ελεύθερη απόδοση του όλου χαρακτηρισμού που έκανες στη γυναίκα σου;) έχουν μεγάλη πέραση στα τσοντοβιντεάκια στο ίντερνετ!!!Χαοτικός έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 01:12Όχι ρε ούτε η δικιά μου έχει. Ίσα ίσα που θέλει συνέχεια. Αλλά η πουτάνα είναι άλλη καύλα. Η δικιά μου δεν είναι κάτι τέτοιο, είναι νοικοκυρά και μάνα. Τι να καυλώσεις;Jack Shephard έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 00:20 Αυτή που θα σου έβρισκε ο Αλέξης δε θα είχε συνέχεια πονοκέφαλο.![]()
google.com/search?q=housewives+milfs&client=ms-android-xiaomi&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8&ctxr&ctxsl_trans=1&tlitetl=el&tlitetxt=housewives%20milfs
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση