Τον ξάδερφο του Κουρασμένου δεν τον είδες?Orion22 έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 23:01 Tα αναμενόμενα ως επί το πλέιστον.
με μέγα αστερίσκο στην κινούμενη καθυστεριά/τον αχρηστοανίκανο που κοντράρει σε βλακεία τους ζαίους
τον νέο μας ΥπΕξ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπουργοί Κυβέρνησης ΝΔ
-
Nero
Re: Υπουργοί Κυβέρνησης ΝΔ
Κεραμέως νομίζω την έχω ακούσει μια φορά να μιλάει στην τηλεόραση, δεν την πολυανοίγω την τηλεόραση, να πω την αλήθεια
Φαίνεται συμπαθέστατη, σε αυτό το υπουργείο χρειάζεται κάποιος διπλωμάτης και ικανός, με όραμα; Γιατί αυτοί που ειναι γύρω - γύρω δηλαδή οι εργαζόμενοι σε πρωτοβάθμια - δευτεροβάθμια - τριτοβάθμια έχουν στεγανά και στερεότυπα και νομίζω στην προηγούμενη κυβέρνηση ΝΔ χώλαινε λίγο εκείνη η περιοχή.
Δένδιας ιδιαίτερα συμπαθής, δεν ξέρω γιατί, αν και έχει κάποια κλικ λιγότερα επίπεδα λέρας που δείχνουν να μην σοκάρουν τον κόσμο τη σήμερον ημέρα. Με άλλα λόγια δεν δείχνει να έχει καθόλου αλλά προχωράει με το λόγο και μου αρέσει αυτό.
Δένδιας ιδιαίτερα συμπαθής, δεν ξέρω γιατί, αν και έχει κάποια κλικ λιγότερα επίπεδα λέρας που δείχνουν να μην σοκάρουν τον κόσμο τη σήμερον ημέρα. Με άλλα λόγια δεν δείχνει να έχει καθόλου αλλά προχωράει με το λόγο και μου αρέσει αυτό.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Έλα ντε. Αυτο το αγγούρι θα είναι ο αρχηγός της ελληνικής διπλωματίας;Orion22 έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 23:01 Tα αναμενόμενα ως επί το πλέιστον.
με μέγα αστερίσκο στην κινούμενη καθυστεριά/τον αχρηστοανίκανο που κοντράρει σε βλακεία τους ζαίους
τον νέο μας ΥπΕξ
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Λευκός Λύκος έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 22:57 Ποιος είναι ο Μιχαλης Χρυσοχοίδης;
Ο γνωστός από το πασοκ ή απλη συνωνυμία;
ΘΑΨΕ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ
ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΥΤΣΑΡΑ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Northern Spirit
δενδιας, Κικιλιας, Καραμανλης, ...Πφφφφφφφφφ
Ο Σταικουρας υπουργος Οικονομικων; Για ποιον λογο; Για την τρομερη επιδοση με την κυβερνηση σαμαρα;
Ο Σταικουρας υπουργος Οικονομικων; Για ποιον λογο; Για την τρομερη επιδοση με την κυβερνηση σαμαρα;
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Θελω Μπογδανο, Μπαμπη και Μαρινακη στην κυβερνηση. Τον Βαγγελα Αθλητισμου, τον Μπογδανο προστασιας του Πολιτη και τον Μπαμπη οικονομικων να βαλει χερι στα 37 δις. Τα καλυτερα ερχονται.
διότι όποτε θυμάμαι πως όταν του έφυγαν 2 φορές με ελικόπτερο, συν τους υπόδικους που έφυγαν σε ουρουγουάη κτλ, δεν του περνούσε καν απ το μυαλό η παραίτηση, μου γυρίζουν τ'αντερα ανάποδα.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
εσω - ισορροπίες για αυτό έγραψα αναμενόμενο όπως και για χρυσοχοϊδη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Orion22 την 07 Ιούλ 2019, 23:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
-
Δημοκράτης
Καλές επιλογές γενικώς με εξαίρεση τον κικιλια που είναι μεγιστηβμαλακια
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Ο γνωστός.Λευκός Λύκος έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 22:57 Ποιος είναι ο Μιχαλης Χρυσοχοίδης;
Ο γνωστός από το πασοκ ή απλη συνωνυμία;
Μου αρεσει πολυ ο Πιερρακακης για το συγκεκριμενο υπουργειο
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Orion22 έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 23:06διότι όποτε θυμάμαι πως όταν του έφυγαν 2 φορές με ελικόπτερο, συν τους υπόδικους που έφυγαν σε ουρουγουάη κτλ, δεν του περνούσε καν απ το μυαλό η παραίτηση, μου γυρίζουν τ'αντερα ανάποδα.
Συμφωνω με τον οριον Άσε τον ύπουλο πόλεμο που κάνει σε αδωνι και σία Δεν αξιζει να ναι υπουργός Οσο για τον Κικιλια πέστε μου πως πείθει όχι μόνο να ναι βουλευτής αλλά και να γίνεται υπουργός Βάλε έναν γνωστή ρε μητσοτακη ή άμυνα με τους μαλακές που χε για υπουργούς από μειμαρ και μετά έχει πιάσει πατο
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Θα έχει Στεφανη για τα κουμάνταhades έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 23:10
Συμφωνω με τον οριον Άσε τον ύπουλο πόλεμο που κάνει σε αδωνι και σία Δεν αξιει να ναι υπουργός Οσο για τον Κικιλι πέστε μου πως πείθει όχι μόνο να ναι βουλευτής αλλά και να γίνεται υπουργός Βάλε έναν γνωστή ρε μητσοτακη ή άμυνα με τους μαλακές που χε για υπουργούς από μειμαρ και μετά έχει πιάσει πατο
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
Nero
είναι καλό υπουργείο τω μεταφορών για μίζες πάντως, τίγκα στις αναθέσεις έργωνOrion22 έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 23:07εσω - ισορροπίες για αυτό έγραψα αναμενόμενο όπως και για χρυσοχοϊδη
Lugozzi έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 23:11Θα έχει Στεφανη για τα κουμάνταhades έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 23:10Orion22 έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 23:06
διότι όποτε θυμάμαι πως όταν του έφυγαν 2 φορές με ελικόπτερο, συν τους υπόδικους που έφυγαν σε ουρουγουάη κτλ, δεν του περνούσε καν απ το μυαλό η παραίτηση, μου γυρίζουν τ'αντερα ανάποδα.
Συμφωνω με τον οριον Άσε τον ύπουλο πόλεμο που κάνει σε αδωνι και σία Δεν αξιει να ναι υπουργός Οσο για τον Κικιλι πέστε μου πως πείθει όχι μόνο να ναι βουλευτής αλλά και να γίνεται υπουργός Βάλε έναν γνωστή ρε μητσοτακη ή άμυνα με τους μαλακές που χε για υπουργούς από μειμαρ και μετά έχει πιάσει πατο
Στεφάνη;Τον πρώην γες την ορντινατσα του καμένου;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 297 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Maspoli
-
- 46 Απαντήσεις