Πραξη αντισταστης στο επερχομενο φασιστικο καθεστως Κουλη-Αδωνη-Βοριδη.
Στηριζουμε.Αναμενουμε κλιμακωση.
Πραξη αντισταστης στο επερχομενο φασιστικο καθεστως Κουλη-Αδωνη-Βοριδη.
ουτε εγω ξερω την ηλικια σου αλλα την τελευταια φορα που αστυνομικος εκανε χρηση οπλου καηκε η μιση αθηνα και εσυ ακομα κλαιγεσαι οτι φταιει ο πακηςπατησιωτης έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 19:35 Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά τα εκλογικά τμήματα φυλάσσονταν από τον στρατό και επί ΠΑΣΟΚ για πολλά χρόνια.Μετά το 2000 άλλαξε.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Θα περάσει καλά το ζαβό το Κουλι, χαχαΓαληνός έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 19:23 Έκλεψαν την κάλπη σε εκλογικό κέντρο στα Εξάρχεια
19:16 Κυριακή, 07 Ιουλίου 2019 , https://www.cnn.gr/ekloges/story/183519 ... a-exarxeiaΆγνωστοι εισέβαλαν σε ένα εκλογικό κέντρο στα Εξάρχεια, πέταξαν μολότοφ και έκλεψαν την κάλπη.
Ναι αυτός φταίει γιατί δεν διέταξε να σκοτώσουν και άλλους.Ποιοί νομίζετε ότι είναι.Έχεις την εντύπωση ότι μπορεί η αριστερά να κερδίσει εμφύλιο πόλεμο ΣΗΜΕΡΑ;alekhine έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 19:37ουτε εγω ξερω την ηλικια σου αλλα την τελευταια φορα που αστυνομικος εκανε χρηση οπλου καηκε η μιση αθηνα και εσυ ακομα κλαιγεσαι οτι φταιει ο πακηςπατησιωτης έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 19:35 Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά τα εκλογικά τμήματα φυλάσσονταν από τον στρατό και επί ΠΑΣΟΚ για πολλά χρόνια.Μετά το 2000 άλλαξε.
Καλή επιλογή για προστασίας πολιτη
Ποιά γραμμή ακριβώς;να κλέβουν κάλπες οι συμμορίες της αριστεράς;dna replication έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 19:38 αυτη θα είναι η γραμμη της νδ, παιρνουμε μια πρωτη γευση. Νομος και ταξη και "αντιπολιτευση" στο συριζα εχω ταυτοχρονα βλεποντας και κανοντας ποσο νεοφιλελευθερη αντιμεταρυθμιση μπορουν να περασουν χωρίς ο λαος να λέει συριζα και να κλαιει
Προς το παρόν οι δικοί σας κλέβουν κάλπες και νοθευιυν την εκλογική διαδικασία πάντως.dna replication έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 19:40 Ας αφησουμε τη νδ να βγαλει τα τανκς και να εχουμε τα πρωτα θυματα, μετα θα είναι δικο τους προβλημα
+1
Ακόμα δεν βγήκατε και θα βγάλετε και τανκς;; Δεν κρατιεστε με τίποτα εσείς τα φασιστακια
Υπεροχο παραδειγμα εφερες, αυτο ακριβως, τιποτε άλλο!