!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσο θα αντέξει ο Μητσοτάκης ;
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Πόσο θα αντέξει ο Μητσοτάκης ;
Αυτά που πρέπει να αντιμετωπίσει ειναι (1) το χουνέρι των Τούρκων που αναπόφευκτα έρχεται για να τον αναγκάσουν να πάει σε διάλογο για το Αιγαιο, (2) η επαναδιαπραγματευση με τους δανειστές, που υποσχέθηκε, χωρίς την οποία το μόνο που μπορεί να μοιράσει είναι επιεικώς παπαρια και (3) η μάχη που θα δώσει με το βαθυ ΠΑΣΟΚ aka Φωτοπουλαιικο και Σια.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Τι έχει μείνει να αποκρατικοποιηθεί ώστε να είναι τόσο μαζικές οι αποχωρήσεις;Ζενίθεδρος έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 21:24 Άμα δεν κανει μαζικές αποκρατικοποιησεις μέσα στο καλοκαίρι κιόλας, ώστε να βγάλει το πασοκοκαρκινωμα των δυ από τον κρατικό μηχανισμό, 2 χρόνια.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας αποκλείονται, τα Υπουργεία επίσης. Αν αποκρατικοποιήσει ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ, θα γίνει επανάσταση.
Υπάρχει η Συνθήκη της Λωζάνης, αν δεν του αρέσει και θέλουν να την ακυρώσουν πάμε αυτόματα στην προηγούμενη, των Σεβρών.Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 00:30 Αυτά που πρέπει να αντιμετωπίσει ειναι (1) το χουνέρι των Τούρκων που αναπόφευκτα έρχεται για να τον αναγκάσουν να πάει σε διάλογο για το Αιγαιο,
Θέλω να πω ότι τα μεμέτια μπορούν να προσπαθήσουν, αλά όχι να τον αναγκάσουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 08 Ιούλ 2019, 00:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Αν καταργήσει το άσυλο και εφαρμόσει μπατσοκρατια δεν θα κρατήσει πολύ. Ιδωμεν.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Δεν νομίζω.parafrwn έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 00:35 Αν καταργήσει το άσυλο και εφαρμόσει μπατσοκρατια δεν θα κρατήσει πολύ. Ιδωμεν.
Είναι πολύ εύκολο να τους μαζέψει αν θέλει. Απλώς πιο παλιά ήταν φόβος και τρόμος να μπουν σε πανεπιστήμιο υπό κατάληψη γιατί θα άρχιζαν οι αριστεροί τις βλακείες τύπου "το Πολυτεχνείο ξαναζεί", ασχέτως αν το αίτημα ήταν να μην καταργηθούν οι ζαμπονοτυρόπιτες από το κυλικείο.
Τώρα όμως ο κόσμος έχει απηυδήσει.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Καλά. Εδώ θα είμαστε κ θα τα λέμε.Juno έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 00:38Δεν νομίζω.parafrwn έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 00:35 Αν καταργήσει το άσυλο και εφαρμόσει μπατσοκρατια δεν θα κρατήσει πολύ. Ιδωμεν.
Είναι πολύ εύκολο να τους μαζέψει αν θέλει. Απλώς πιο παλιά ήταν φόβος και τρόμος να μπουν σε πανεπιστήμιο υπό κατάληψη γιατί θα άρχιζαν οι αριστεροί τις βλακείες τύπου "το Πολυτεχνείο ξαναζεί", ασχέτως αν το αίτημα ήταν να μην καταργηθούν οι ζαμπονοτυρόπιτες από το κυλικείο.
Τώρα όμως ο κόσμος έχει απηυδήσει.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Οι ίδιοι κατηγορούσαν το ΣΥΡΙΖΑ πως λόγω ιδεοληψιων δεν προχωρούσε τις αποκρατικοποιησεις. Το τι θα κάνει, δεν ξέρω. Αμα την δει πάντως λάιτ δεξιός και μετριοπαθης χωρίς να πειράξει κανέναν, θα έχει την κατάληξη του Βούδα.Juno έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 00:33Τι έχει μείνει να αποκρατικοποιηθεί ώστε να είναι τόσο μαζικές οι αποχωρήσεις;Ζενίθεδρος έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 21:24 Άμα δεν κανει μαζικές αποκρατικοποιησεις μέσα στο καλοκαίρι κιόλας, ώστε να βγάλει το πασοκοκαρκινωμα των δυ από τον κρατικό μηχανισμό, 2 χρόνια.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας αποκλείονται, τα Υπουργεία επίσης. Αν αποκρατικοποιήσει ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ, θα γίνει επανάσταση.
Υπάρχει η Συνθήκη της Λωζάνης, αν δεν του αρέσει και θέλουν να την ακυρώσουν πάμε αυτόματα στην προηγούμενη, των Σεβρών.Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 00:30 Αυτά που πρέπει να αντιμετωπίσει ειναι (1) το χουνέρι των Τούρκων που αναπόφευκτα έρχεται για να τον αναγκάσουν να πάει σε διάλογο για το Αιγαιο,
Αυτά με τις συνθήκες, δεν ξέρω κατά πόσο τους ενδιαφέρει πλέον τους Τούρκους. Το καθεστώς του Καστελόριζου παντως δεν το καθορίζει η συνθήκη της Λωζάνης αλλά η ιταλοτουρκική συμφωνία του 32.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Η Συνθήκη των Παρισίων του 1947 ορίζει πως το Καστελόριζο ανήκει στα Δωδεκάνησα.Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 00:49Οι ίδιοι κατηγορούσαν το ΣΥΡΙΖΑ πως λόγω ιδεοληψιων δεν προχωρούσε τις αποκρατικοποιησεις. Το τι θα κάνει, δεν ξέρω. Αμα την δει πάντως λάιτ δεξιός και μετριοπαθης χωρίς να πειράξει κανέναν, θα έχει την κατάληξη του Βούδα.Juno έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 00:33Τι έχει μείνει να αποκρατικοποιηθεί ώστε να είναι τόσο μαζικές οι αποχωρήσεις;Ζενίθεδρος έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 21:24 Άμα δεν κανει μαζικές αποκρατικοποιησεις μέσα στο καλοκαίρι κιόλας, ώστε να βγάλει το πασοκοκαρκινωμα των δυ από τον κρατικό μηχανισμό, 2 χρόνια.
Αυτά με τις συνθήκες, δεν ξέρω κατά πόσο τους ενδιαφέρει πλέον τους Τούρκους. Το καθεστώς του Καστελόριζου παντως δεν το καθορίζει η συνθήκη της Λωζάνης αλλά η ιταλοτουρκική συμφωνία του 32.
Για τις αποκρατικοποίησεις δεν ξέρω.
Ευτυχως η δυστυχως θα κλεισει τα 4 χρονια,θεωρω θα φυγει με πολυ ασχημο τροπο.
Αλλα ,υστερα,ευτυχως η δυστυχως θα ξαναρθει ο τσιπρας ή αλλος απο συριζα.
Μετα απο 40 χρονια,εξακολουθει η χωρα να εχει δικομματισμο. Μοραβο για τα χαλια μας.
Υγ. Καλα λεω να την πουλησουν να ξεμπερδευουμε.
Αλλα ,υστερα,ευτυχως η δυστυχως θα ξαναρθει ο τσιπρας ή αλλος απο συριζα.
Μετα απο 40 χρονια,εξακολουθει η χωρα να εχει δικομματισμο. Μοραβο για τα χαλια μας.
Υγ. Καλα λεω να την πουλησουν να ξεμπερδευουμε.
- Σαρακατσανος
Documento και ο economist;
wooded glade έγραψε: 22 Μάιος 2019, 17:39Επιτρεπόταν.Kauldron έγραψε:Μιλάς γι' απατεώνες ενώ πήγες να πάρεις τα λεφτά που προορίζονταν για τους πυρόπληκτους το 2007 και το έλεγες μέσα στο φόρουμ έτσι?
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Φιξντ. Οι δύο τετρατίες είναι αποκλειστικά στο χέρι του Κυριάκου. Δεν υπάρχει τίποτε που να μπορεί να κάνει ο πόκο για να τις εμποδίσειparafrwn έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 00:35 Αν επειδή θα καταργήσει το άσυλο και θα εφαρμόσει μπατσοκρατια δεν θα κρατήσει πολύ. Ιδωμεν.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Northern Spirit
Αν ελεγξει τους λαικοδεξιου κλαψομο*νηδες θα βγαλει δυο τετραετιες, αλλιως θα πεσει γρηγορα..
Ορισμενοι στην ΝΔ προτιμουνε να επανελθει ο Τσιπρας παρα να εχουνε Μητσοτακη στην ηγεσια του κομματος..
Ορισμενοι στην ΝΔ προτιμουνε να επανελθει ο Τσιπρας παρα να εχουνε Μητσοτακη στην ηγεσια του κομματος..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Οι λαικοδεξιοι ειναι χαμαιλεοντες κωλοτουμπες και δεν θα εχουν κανενα προβλημα να υποταχθουν στις αποψεις του Κουλη για την καρεκλα.Αλλα οχι δευτερη τετραετια δυσκολα να παρει εχουν πολλες καυτες πατατες να σκασουν στα χερια του και δεν καλυπτονται απο το επικοινωνιακο παιχνιδακι των Εξαρχειων.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Σαρακατσανος
Όντως ο πολιτικός τους δυισμός είναι ήδη εμφανής. Αποτυπώθηκε σε μια φοβερή σκηνή χθες βράδι στο Σκαι. Κοσιώνη ρωτά Κίκι challenge γιατί ψήφιζε η ΝΔ όλες τις παροχές του ΣΥΡ το τελευταίο. Πετάγεται ο Πορτοσάλτε <<Για να αντιμετωπίσει το λαϊκισμό του ΣΥΡ!!!>>. Αντεπίθεση ο Αυτιάς <<Άρη, η ΝΔ ήταν πάντα λαϊκό κόμμα, σταμάτα αυτά με τους φιλελεύθερους>>.
Ρε τί ζούμε σε αυτήν τη χώρα!
Ρε τί ζούμε σε αυτήν τη χώρα!
Ούτε τετραετία δεν θα κλείσει.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 07:02Φιξντ. Οι δύο τετρατίες είναι αποκλειστικά στο χέρι του Κυριάκου. Δεν υπάρχει τίποτε που να μπορεί να κάνει ο πόκο για να τις εμποδίσειparafrwn έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 00:35 Αν επειδή θα καταργήσει το άσυλο και θα εφαρμόσει μπατσοκρατια δεν θα κρατήσει πολύ. Ιδωμεν.
Αν ζούσες εντός χώρας θα το έβλεπες κ εσύ.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 191 Απαντήσεις
- 3790 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-