!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ενα φιλελεύθερο Σύνταγμα για την Ελλάδα
Re: Ενα φιλελεύθερο Σύνταγμα για την Ελλάδα
Επί του θέματος, η επόμενη αναθεωρητική Βουλή θα είναι σε 10 χρόνια, σωστά;
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Και εντελως συντηριτικες θεσεις πχ για τους ΛΟΑΤ, πρόσφυγες.DIOMEDESGR έγραψε: 20 Ιουν 2019, 18:09Άστο, και συ σε σύγχυση βρίσκεσαι σχετικά με τους όρους.Δημοκράτης έγραψε: 20 Ιουν 2019, 18:04 δεν ξέρω τι γνωρίζουν οι ιθαγενείς ξέρω ότι η φιλελευθερη συμμαχία έχει παραπλανιτικό brand name
φιλελεύθερο κόμμα είναι η δημιουργια ξανα και ένα κομμάτι της ΝΔ όχι η φιλελεύθερη συμμαχια. Υποθέτω ότι ο καθηγητής που γράφει το άρθρο ανήκει επισης στον φιλελευθεριακο χωρο και άρα ψεύδεται γαιτί δεν θέλει φιλελεύθερο σύνταγμα, που έχουμε ήδη, αλλά φιλελευθεριακό
Φιλελεύθερο κόμμα η ΝΔ?
Θες και τα λες ή σου φεύγουν?
Η Δη. Ξα. είναι Libertarian κόμμα όχι Liberal. Και τολμώ να πω ότι έχει ολισθήσει στην Νεοφιλελεύθερη Αυστριακή σχολή.
Τεσπα, επιτου θέματος τοποθετήσου, παρακαλώ.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- DIOMEDESGR
- Phorum.gr user: DIOMEDESGR
Θα αρχίσεις να αμφισβητείς τα ΠΆΓΙΑ δεδομένα τώρα?ΓΕΣΑΡ έγραψε: 20 Ιουν 2019, 18:17
Ποια είναι μια εθνικιστική θέση του μπουμπουκου; Τωρινή όμως όχι από όταν ήταν στο ΛΑΟΣ το 7
Για να μας πεις στο τέλος ότι αυτό είναι "πατριωτισμός" όχι Εθνικισμος?
Πατριώτες είναι ΌΛΟΙ. Ακόμη και οι Αριστεροί.
Εθνικιστές πάλι λίγοι, ΕΣΕΙΣ.
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
Ειναι πολυ γενικη ερωτηση, εγω ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με το Συνταγμα μας, ειναι αξιοπρεπεστατα φιλελευθερο. Που εντοπιζεις το Συνταγματικο τουρλουμπουκι; Για να ειμαστε και πιο συγκεκριμενοι. Αναφορικα με το αρθρο συμφωνω στο γεγονος οτι οι αναθεωρησεις απο το 2001 και μετα ειναι ησσονος σημασιας. Ενδιαφερον η ιστορικη αναδρομη στη σκεψη του Πολυζωιδη και σχετικα με το σκοπο που γραφτηκε το αρθρο δεν διαφωνω αλλα ουτε και συμφωνω. Ο σκοπος του ειναι να αποδειξει ο αρθρογραφος πως η υιοθετηση πολυ "ακραιων" φιλελευθερων αποψεων στην πολιτικη δεν θα πρεπει να γινεται με φοβο το πολιτικο κοστος εφοσον η ιστορια εδειξε πως ο λαος συμμορφωνεται χωρις πολλες αντιδρασεις.DIOMEDESGR έγραψε: 20 Ιουν 2019, 18:05Συμφωνείς, διαφωνείς?
Θέλει απτην αρχή Συντακτική Βουλή η χώρα?
Ή είσαι ευχαριστημένος απτο υφιστάμενο ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ?
![]()
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 331 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
-
- 52 Απαντήσεις