!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οργανωση πυρηνικου καταφυγιου
Re: Οργανωση πυρηνικου καταφυγιου
Δεν καταλαβατε δεν σας ρωτησα τι θα κανεται σε περιπτωση πυρηνικου πολεμου.Σας εθεσα σαφεστατους κανονες.3 χρονια κλεισμενος σε πυρηνικο καταφυγιο και 6000 ευρω ωστε να αγορασεται τα απαραιτητα προκειμενου να επιβιωσετε.
Για παραδειγμα τι θα κανετε για να εχεται ποσιμο νερο.Θα σκαψετε να βρειτε υπογεια υδατα η θα φτιαξετε ενα συστημα να μαζευετε το νερο της βροχης.
Για παραδειγμα τι θα κανετε για να εχεται ποσιμο νερο.Θα σκαψετε να βρειτε υπογεια υδατα η θα φτιαξετε ενα συστημα να μαζευετε το νερο της βροχης.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
zteo έγραψε: 11 Ιουν 2019, 00:37 Δεν καταλαβατε δεν σας ρωτησα τι θα κανεται σε περιπτωση πυρηνικου πολεμου.Σας εθεσα σαφεστατους κανονες.3 χρονια κλεισμενος σε πυρηνικο καταφυγιο και 6000 ευρω ωστε να αγορασεται τα απαραιτητα προκειμενου να επιβιωσετε.
Να μαζεύουμε το νερό της βροχής;;;
Κατάλαβα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
fixed.zteo έγραψε: 11 Ιουν 2019, 00:37 Δεν καταλαβατε δεν σας ρωτησα τι θα κανεται ε σε περιπτωση πυρηνικου πολεμου.Σας εθεσα σαφεστατους κανονες.3 χρονια κλεισμενος σε πυρηνικο καταφυγιο και 6000 ευρω ωστε να αγορασεται ε τα απαραιτητα προκειμενου να επιβιωσετε.![]()
Για παραδειγμα τι θα κανετε για να εχεται ε ποσιμο νερο.Θα σκαψετε να βρειτε υπογεια υδατα η ή θα φτιαξετε ενα συστημα να μαζευετε το νερο της βροχης.
Εσύ να πάρεις και ένα βιβλίο Γραμματικής να μελετήσεις που θα έχεις χρόνο.
Κατά τα άλλα σου την είπε ο Χαΐνης. Άκου νερό της βροχής μετά από πυρηνικό πόλεμο!
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
6000 θέλω για να σου κάνω την μελέτη και τα σχέδια.zteo έγραψε: 10 Ιουν 2019, 23:52 Λοιπον υποθετικο σεναριο.
Γνωριζεται οτι σε 6 μηνες θα γινει πυρηνικος πολεμος,το οποιο ομως δεν μπορειται να το πειτε σε κανεναν.Σας δινεται ενα πυρηνικο καταφυγιο και 6000 ευρω ωστε να το οργανωσεται προκειμενου να ζησεται εκει μεσα για 3 χρονια.Πως θα το κανεται?
Ούτε τα υπόγεια ύδατα είναι σέιφ ζτεο, άλλωστε το βρόχινο νερό κατεισδυει σε αυτά.zteo έγραψε: 11 Ιουν 2019, 00:37 Δεν καταλαβατε δεν σας ρωτησα τι θα κανεται σε περιπτωση πυρηνικου πολεμου.Σας εθεσα σαφεστατους κανονες.3 χρονια κλεισμενος σε πυρηνικο καταφυγιο και 6000 ευρω ωστε να αγορασεται τα απαραιτητα προκειμενου να επιβιωσετε.
Γενικά, σε τέτοιες περιπτώσεις μάλλον την έχεις γαμησει
Έχεις βάλει και το ΤΣΜΕΔΕ μέσα;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Κάνει οποιοδήποτε φίλτρο σωματιδίων, τα μόρια του αέρα δεν έχουν ραδιενέργεια.Chainis έγραψε: 11 Ιουν 2019, 00:22 Εκεί πρέπει να εξασφαλίσει και ότι θα μπορεί να έχει ανανέωση του αέρα χωρίς ραδιενέργεια (δεν ξέρω αν υπάρχουν τέτοια φίλτρα) για να μην σκάσουν όλοι σαν τα ποντίκια κι ότι θα μπορεί να απομακρύνει απόβλητα.
Όχι ρε, θα σου το δώσουν έτοιμο λέει.Μηχανικός έγραψε: 11 Ιουν 2019, 00:506000 θέλω για να σου κάνω την μελέτη και τα σχέδια.zteo έγραψε: 10 Ιουν 2019, 23:52 Λοιπον υποθετικο σεναριο.
Γνωριζεται οτι σε 6 μηνες θα γινει πυρηνικος πολεμος,το οποιο ομως δεν μπορειται να το πειτε σε κανεναν.Σας δινεται ενα πυρηνικο καταφυγιο και 6000 ευρω ωστε να το οργανωσεται προκειμενου να ζησεται εκει μεσα για 3 χρονια.Πως θα το κανεται?
Τα 6.000 είναι για την γέμιση.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Στην περίπτωση πυρηνικού πολέμου που δεν θα είχε μείνει τίποτα σώο και πρέπει να κρυφτούμε σε καταφύγιο για 6 μήνες η κατάσταση θα είναι τραγική. Δεν μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νου τι θα γίνεται. Το να σκάψει για υπόγεια ύδατα θα ήταν θανατηφόρο, γιατί πέρα από την μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα που θα σου έφερνε ραδιενεργό νεράκι έτοιμο να σε διαλύσει θα έμπαινε και ραδιενέργεια.zteo έγραψε: 11 Ιουν 2019, 00:37 Δεν καταλαβατε δεν σας ρωτησα τι θα κανεται σε περιπτωση πυρηνικου πολεμου.Σας εθεσα σαφεστατους κανονες.3 χρονια κλεισμενος σε πυρηνικο καταφυγιο και 6000 ευρω ωστε να αγορασεται τα απαραιτητα προκειμενου να επιβιωσετε.
Στο ερώτημα σου προσωπικά, ενισχυμένο μπετό περιμετρικά του καταφυγίου με πολύ μεγάλο πάχος, ένα φίλτρο καθαρίσματος αέρα από ραδιενέργεια(άμα υπάρχει τίποτα τέτοιο, άμα δεν βλέπε παρακάτω), τεράστιες δεξαμενές με το αντίστοιχο πόσιμο νερό, ανάλογα φυσικά και τον πόσο κόσμο θα είχες, όσα περισσότερα ντουλάπια στερεά τρόφιμα και ένα γεωπόνο επιστήμονα σε μια γωνία μπας και στήσει κανά αυτοσχέδιο μποστανάκι, που μπορεί(παίζει να είναι βλακεία αυτό που θα πω) να φτιάξει μέσα στο καταφύγιο ένα αυτοτροφοδοτούμενο οικοσύστημα να βγαίνει και κανά φρέσκο ζαρζαβατικό έτσι(ανάλογα το χώρο πάντα και άμα γίνεται και έτσι γλυτώνεις και το φίλτρο αέρα). Από αυτά μόνο τη γεωπόνο έχω, που είναι η κοπέλα μου
Μπορεί να φαίνονται πολλά, αλλά μένουν και ρέστα από τα 6χιλιάρικα
Ζτεο, θα σε φτιάξω αύριο με πλάνο που θα κάνει κάθε post-apocalypse enthusiast να χύνει τις κάλτσες του αλλά πιθανότατα πάλι θα πεθάνει
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Προφυλακτικά να μην ξεχάσει να αποθηκεύσει.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Το ότι θα φάνε λίαν συντόμως μια χονδρη πουτσα οι Ζαιοι, δεν σημαίνει πως έρχεται το τέλος του κόσμου.zteo έγραψε: 10 Ιουν 2019, 23:52 Λοιπον υποθετικο σεναριο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
elchav δεν εχω καμια post-apocalyptic εμμονη απλα μερικες φορες οταν ονειροπολω σκεφτομαι πως θα μπορουσα να επιβιωσω σε ενα τετοιο καταφυγιο.
Λοιπον τι μαθαμε οτι για να εχουμε ποσιμο νερο θα πρεπει να το αποθηκευσουμε.Συνεπως η σκεψη παει πως θα αξιοποιησουμε τα 6000 προκειμενου να μπορεσουμε να αποθηκευσουμε νερα για 3 χρονια σε 6 μηνες.
xCandia για να φτιαξεις αυτοσχεδιο μποστανακι θα πρεπει να εχεις χωμα-σπορους-νερο-φως.Για να εχεις φως θα πρεπει να εχεις ρευμα.Συνεπως θα πρεπει να φτιαξει καποιος και μια γεννητρια.
Λοιπον τι μαθαμε οτι για να εχουμε ποσιμο νερο θα πρεπει να το αποθηκευσουμε.Συνεπως η σκεψη παει πως θα αξιοποιησουμε τα 6000 προκειμενου να μπορεσουμε να αποθηκευσουμε νερα για 3 χρονια σε 6 μηνες.
xCandia για να φτιαξεις αυτοσχεδιο μποστανακι θα πρεπει να εχεις χωμα-σπορους-νερο-φως.Για να εχεις φως θα πρεπει να εχεις ρευμα.Συνεπως θα πρεπει να φτιαξει καποιος και μια γεννητρια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 186 Προβολές
-