Το ότι παίζει να μοιάζεις μ' αυτούς το αποκλείεις;Ορέστης 35 έγραψε: 08 Ιουν 2019, 17:35Απο πιο παλια εμενα. Εξακριβωση στοιχειων σε σαρανταχρονο! Αστεια πραγματα! Αλλα θα το δεχομουν αν μαζευαν και τους αλλοδαπους εγκληματιες. Αυτοι χρηζουν ασυλιας σε ολο το κεντρο της Αθηνας. Να πω για τους χασικληδες; Που καπνιζουν ΔΙΠΛΑ στους αστυνομικους στο Μοναστηρακι; Θυμαστε που σας ειχα πει οτι εκανα μια γκριματσα αποδοκιμασιας οταν με πηρε το ντουμανι και αστυνομικος της ομαδας με καρφωσε επιμονα και αυστηρα με το βλεμμα της;foscilis έγραψε: 08 Ιουν 2019, 17:26 Μιλάμε έχουν να μου κάνουν εξακρίβωση από το 2004 στους ολυμπιακούς έξω από ολυμπιακή εγκαταστα.
Πρέπει να έχεις σκατοφατσα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν ξεκινησε καλα ο Μπακογιαννης
-
Uppercut
Re: Δεν ξεκινησε καλα ο Μπακογιαννης
-
Ορέστης 35
Ενταξει. Συμπτωση. Εγω απλα ανεφερα ενα περιστατικο. Το μελλον θα δειξει πως θα εξελιχθουν τα πραγματα. Την καβλα των δεξιων για ρεβανσισμο τη μυριζεις στον αερα;Uppercut έγραψε: 08 Ιουν 2019, 17:28 Α, μάλιστα. Αφού κατάλαβε ότι δεν είναι ο Μπακογιάννης δήμαρχος, τώρα το γυρίσαμε στην ηγεμονία που ανατέλλει.
Πως με φανταζεσαι;
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Έχετε την ταυτότητα μαζί; 
Δεν μου έχει τύχει ποτέ να μου κάνουν εξακρίβωση και ποτέ δεν την έχω μαζί μου εκτός αν πηγαίνω σε δημόσια υπηρεσία ή ταξίδι. Αν θέλουν να την έχω μαζί να βγάλουν σε ανθρώπινες διαστάσεις όπως έχουν αλλού στην ΕΕ, όχι αυτό το τέρας που δεν παρέχει καν ασφάλεια.
Δεν μου έχει τύχει ποτέ να μου κάνουν εξακρίβωση και ποτέ δεν την έχω μαζί μου εκτός αν πηγαίνω σε δημόσια υπηρεσία ή ταξίδι. Αν θέλουν να την έχω μαζί να βγάλουν σε ανθρώπινες διαστάσεις όπως έχουν αλλού στην ΕΕ, όχι αυτό το τέρας που δεν παρέχει καν ασφάλεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Awesomatic την 08 Ιουν 2019, 17:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Τώρα που το σκέφτομαι όλοι οι ρουβικωνες είναι 35-50Ορέστης 35 έγραψε: 08 Ιουν 2019, 17:35Απο πιο παλια εμενα. Εξακριβωση στοιχειων σε σαρανταχρονο! Αστεια πραγματα!foscilis έγραψε: 08 Ιουν 2019, 17:26 Μιλάμε έχουν να μου κάνουν εξακρίβωση από το 2004 στους ολυμπιακούς έξω από ολυμπιακή εγκαταστα.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Οταν ειπε ο Μπακογιαννης οτι θα καθαρίσει την Αθήνα, χαμογέλασες γιατι νομιζες πως αναφερόταν στους γυφτους
Οταν ξαναειπε ο Μπακογιαννης οτι θα καθαρίσει την Αθήνα, χαμογέλασες γιατι νομιζες πως αναφερόταν στους ΛΟΑΤ
Οταν ξαναειπε ο Μπακογιαννης οτι θα καθαρίσει την Αθήνα, χαμογέλασες γιατι νομιζες πως αναφερόταν στους πρόσφυγες
Οταν ξαναειπε ο Μπακογιαννης οτι θα καθαρίσει την Αθήνα, χαμογέλασες γιατι νομιζες πως αναφερόταν στα πρεζάκια
Οταν ξαναειπε ο Μπακογιαννης οτι θα καθαρίσει την Αθήνα, χαμογέλασες γιατι νομιζες πως αναφερόταν στους ζητιάνους
Τωρα που καθαρίζουν την Αθήνα απο σένα, όλοι χαχανίζουν και λένε: στον διάολο.
Οταν ξαναειπε ο Μπακογιαννης οτι θα καθαρίσει την Αθήνα, χαμογέλασες γιατι νομιζες πως αναφερόταν στους ΛΟΑΤ
Οταν ξαναειπε ο Μπακογιαννης οτι θα καθαρίσει την Αθήνα, χαμογέλασες γιατι νομιζες πως αναφερόταν στους πρόσφυγες
Οταν ξαναειπε ο Μπακογιαννης οτι θα καθαρίσει την Αθήνα, χαμογέλασες γιατι νομιζες πως αναφερόταν στα πρεζάκια
Οταν ξαναειπε ο Μπακογιαννης οτι θα καθαρίσει την Αθήνα, χαμογέλασες γιατι νομιζες πως αναφερόταν στους ζητιάνους
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Ψιτ, οι νέοι δήμαρχοι αναλαμβάνουν Σεπτέμβρημίστερ μαξ έγραψε: 08 Ιουν 2019, 17:43 Οταν ειπε ο Μπακογιαννης οτι θα καθαρίσει την Αθήνα, χαμογέλασες γιατι νομιζες πως αναφερόταν στους γυφτους
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Eγώ χαμογέλασα γιατί νόμισα ότι αναφερόταν στους αναρχικούς.μίστερ μαξ έγραψε: 08 Ιουν 2019, 17:43 Οταν ειπε ο Μπακογιαννης οτι θα καθαρίσει την Αθήνα, χαμογέλασες γιατι νομιζες πως αναφερόταν στους γυφτους
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Ιουν 2019, 17:27 Αν δεν φτιάξουν νορμάλ ταυτότητες σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας όπως σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο, να μην έχουν την απαίτηση οι τσέοι να κουβαλάμε μαζί μας τη γκουμούτσα. Δεν βρισκόμαστε στην σοβιετία της δεκαετίας του τριάντα γμτχμ
Αντε να 'ρθουν επιτέλους αυτές οι ψηφιακές αντίχριστες ταυτότητες!
-
Ορέστης 35
Και μαζι σου να την εχεις παλι σε κουβαλανε στο τμημα αμα γουσταρουνε. Με ειχαν βουτηξει πολλες φορες πιτσιρικα που πηγαινα στο βιβλιοπωλειο του Παπασωτηριου και τους ρωταγα καθ οδον γιατι δεν πιανουν του εμπορους ναρκωτικων στην Ομονοια. Εκει ειναι αρμοδιοτητα του τμηματος Ομονοιας μου απανταγαν. Θα φαμε πολυ ζορι οσοι κατοικουμε στο κεντρο με Κουλη. Φουμο ραστα και βραχιολια για να γλιτωσουμε.Awesomatic έγραψε: 08 Ιουν 2019, 17:40 Έχετε την ταυτότητα μαζί;
Ειμαι λιγο ανοιχτοχρωμος για Ελληνας, μπορει να φταιει κι αυτο.Uppercut έγραψε: 08 Ιουν 2019, 17:38Το ότι παίζει να μοιάζεις μ' αυτούς το αποκλείεις;Ορέστης 35 έγραψε: 08 Ιουν 2019, 17:35Απο πιο παλια εμενα. Εξακριβωση στοιχειων σε σαρανταχρονο! Αστεια πραγματα! Αλλα θα το δεχομουν αν μαζευαν και τους αλλοδαπους εγκληματιες. Αυτοι χρηζουν ασυλιας σε ολο το κεντρο της Αθηνας. Να πω για τους χασικληδες; Που καπνιζουν ΔΙΠΛΑ στους αστυνομικους στο Μοναστηρακι; Θυμαστε που σας ειχα πει οτι εκανα μια γκριματσα αποδοκιμασιας οταν με πηρε το ντουμανι και αστυνομικος της ομαδας με καρφωσε επιμονα και αυστηρα με το βλεμμα της;foscilis έγραψε: 08 Ιουν 2019, 17:26 Μιλάμε έχουν να μου κάνουν εξακρίβωση από το 2004 στους ολυμπιακούς έξω από ολυμπιακή εγκαταστα.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Με το χαμογελο θα μείνεις, σαν τους κλασσικους χάχες!
-
Ορέστης 35
Ειχε και το γκευ πραιντ σημερα λετε να φοβοντουσαν μην κανουν τιποτα εκτροπα οι γκευ;
-
Uppercut
Μην κλαις όμως για την καταστολή σε κανα δίμηνο, έτσι;
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ντάξει, είδαμε και τον Σαμαρα που ελεγε τα ίδια. Οπως και να έχει, θα παίζουμε tit for tat. Μην κλαίτε οταν βρειτε πειραγμένο το οχημα σας!Uppercut έγραψε: 08 Ιουν 2019, 17:51Μην κλαις όμως για την καταστολή σε κανα δίμηνο, έτσι;
- wooded glade
Για να σε πιάσουν οι μπατσίου μέρα μεσημέρι, τουλάχιστον σαν τον Χριστό καμπόη.Ορέστης 35 έγραψε: 08 Ιουν 2019, 17:40Ενταξει. Συμπτωση. Εγω απλα ανεφερα ενα περιστατικο. Το μελλον θα δειξει πως θα εξελιχθουν τα πραγματα. Την καβλα των δεξιων για ρεβανσισμο τη μυριζεις στον αερα;Uppercut έγραψε: 08 Ιουν 2019, 17:28 Α, μάλιστα. Αφού κατάλαβε ότι δεν είναι ο Μπακογιάννης δήμαρχος, τώρα το γυρίσαμε στην ηγεμονία που ανατέλλει.
Πως με φανταζεσαι;
Εκτός αν έπεσες σε μπλόκο της 17 Νοέμβρη. Άλλη ιστορία αυτό..
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
Uppercut
Το δικό μου, δεν παίζει. Εγώ σου λέω τι θα γίνει. Το τι μπορείτε να κάνετε ως απάντηση θα το δούμε κι αυτό.μίστερ μαξ έγραψε: 08 Ιουν 2019, 17:52Ντάξει, είδαμε και τον Σαμαρα που ελεγε τα ίδια. Οπως και να έχει, θα παίζουμε tit for tat. Μην κλαίτε οταν βρειτε πειραγμένο το οχημα σας!![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 43 Απαντήσεις
- 807 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 41 Απαντήσεις