!!! DEVELOPMENT MODE !!!
DILFS/PILFS
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: DILFS/PILFS
τι γκευδες ειναι ολοι αυτοι?
O Pierce Brosnan και ο Nick Cave δεν είναι κακοί. Και δεν είναι για όποια τους κάτσει, είναι για μία γυναίκα ο καθένας...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
δηλαδή;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δηλαδή... μπέρδεψες τον Robert Downey Jr με τον Jeffrey Dean Morgan.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Δεν μπέρδεψε τίποτα το κορίτσι, απλώς πρόσθεσε Robert Downey Jr

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ίφιδα την 09 Ιουν 2019, 21:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μου τον θύμισε ο τύπος της ίφιδας, που δεν γνώριζα καν το όνομά του
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Ναι!!! Παρα πολύ πολύ πολύ μεγάλοε έρωτας. Για την σπιρτάδα και το χιούμορ του και όλο τον χαρακτήρα του. Εμφανησιακα δεν είναι ουαου.Athina__P έγραψε: 09 Ιουν 2019, 20:16A ναι και ο ντοκτορ Χάουζ κάτι μου κάνει...
Είναι που είναι ετοιμόλογος. Σαν έναν συνεργάτη στο γραφείοΚαι ο Roland Gift με την κορμάρα του είναι σαν έναν συντηρητή στο κτίριο
![]()
Απτά πράγματα, καθημερινά!
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Patriarch.
Στο μεταξύ DILF δεν έχει βάλει καμμιά σας. Όλοι PILF βάζετε. DILF είναι ας πούμε ο Κρις Πρατ και ο Τομ Χάρντι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Υδράργυρος
FILF: Fascists I Like to Fuck
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Κόψε κάτι ρε φασιστοκυνηγε. Ο Άλεν Ντελον φασίστας;
☦𓀢
☦𓀢