!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γυαλια ηλιου Target
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Γυαλια ηλιου Target
Γυαλιά ηλίου μάσκα.sys3x έγραψε: 05 Ιουν 2019, 16:35Να το πεις το παιδί να μη φοράει τέτοιου είδους γυαλιά γιατί θα του βγει το όνομα.
Όπως λέει και ένα αρχαίο ρητό, γυαλιά μάσκα κωλοτρυπίδα λάσκα.

Αυτά που έβαλε ο Ορέστης είναι aviator. Πρακτικότατα για όσους δεν αντέχουν τους χοντρούς σκελετούς. Και ναι τα συγκεκριμένα.μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα σοβαρότατο στα μάτια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Λέγονται και δάκρυ.Ας τα πάει σε έναν οπτικό να του βάλει καλούς φακούς διότι οι φακοί μου φαίνονται βαμμένο τζαμί.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Λες και κάηκε ο φακός απ' τον ήλιο
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το χρώμα που έχει πάνω κάηκε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
ή είχε αστραποβόλο βλέμμα αυτός που τα φόραγε.
Προκεκαλυμένες μάσκες κωλομπαράδικες είναι κι αυτά.Gherschaagk έγραψε: 07 Ιουν 2019, 14:32Γυαλιά ηλίου μάσκα.sys3x έγραψε: 05 Ιουν 2019, 16:35Να το πεις το παιδί να μη φοράει τέτοιου είδους γυαλιά γιατί θα του βγει το όνομα.
Όπως λέει και ένα αρχαίο ρητό, γυαλιά μάσκα κωλοτρυπίδα λάσκα.
Αυτά που έβαλε ο Ορέστης είναι aviator. Πρακτικότατα για όσους δεν αντέχουν τους χοντρούς σκελετούς. Και ναι τα συγκεκριμένα.μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα σοβαρότατο στα μάτια.
Όχι μόνο στα μάτια.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Ορέστης 35
Αγορασα αλλα τωρα, απο pull n bear, πιο ακριβα.
Το γυαλι μασκα μπλοκαρει καλυτερα τις ακτινες, ειδα κατι ωραια απο porche design σε αυτο το στυλ αλλα ειναι πανακριβα.
Το γυαλι μασκα μπλοκαρει καλυτερα τις ακτινες, ειδα κατι ωραια απο porche design σε αυτο το στυλ αλλα ειναι πανακριβα.
-
Ορέστης 35
Τα χειροτερα που ειχα παρει ηταν κατι oakley μαιμου υποθετω γιατι κουραζαν τα ματια μεσα σε δευτερολεπτα. Ειχαν πολυ χαμηλη ευκρινεια. Και τα πληρωσα ακριβα γιατι νομιζα οτι θα κρατησουν. Μετα ξεφλουδισαν και στις ακρες.
Ρε συ Ορέστης 35 τραβα σε κανενα σοβαρο οπτικο καταστημα να παρεις καλο γυαλι ηλιου με τα ματια δεν παιζουνε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αυτά που φέρνει το Λιντλ με 5 ευρώ, μια χαρά είναι για όποιον έχει οικονομικό πρόβλημα.zteo έγραψε: 07 Ιουν 2019, 22:34 Ρε συ Ορέστης 35 τραβα σε κανενα σοβαρο οπτικο καταστημα να παρεις καλο γυαλι ηλιου με τα ματια δεν παιζουνε.
-
Ορέστης 35
Ειναι πολλα τα εξοδα.zteo έγραψε: 07 Ιουν 2019, 22:34 Ρε συ Ορέστης 35 τραβα σε κανενα σοβαρο οπτικο καταστημα να παρεις καλο γυαλι ηλιου με τα ματια δεν παιζουνε.
-
Ορέστης 35
Επισης τα προβληματικα oakley τα ειχα παρει απο Κανιγγος απο μεγαλο καταστημα. Μην εχετε εμπιστοσυνη σε κανεναν.
Ή μπανιζε κατι πολυ πρωτο, τυπε
(επηρεαστηκα απο τα γυαλια μάσκα σταθη ψάλτη)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 984 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Belladonna_new
-
- 1 Απαντήσεις