Ο Bale ηταν για τον Batman οτι και ο Hugh Jackman για τον Wolverine, δεν αναπληρωνεται το κενο τους.
Απο κει και περα ποιοι αλλοι ηταν υποψηφιοι για τον ρολο?
Ο Bale ηταν για τον Batman οτι και ο Hugh Jackman για τον Wolverine, δεν αναπληρωνεται το κενο τους.

σωστός!panos291 έγραψε: 01 Ιουν 2019, 13:52 Ο Bale ηταν για τον Batman οτι και ο Hugh Jackman για τον Wolverine, δεν αναπληρωνεται το κενο τους.
Ίντρις Έλμπα για Μπάτμαν θα έσπερνε!Μπίστης έγραψε: 01 Ιουν 2019, 13:49 Και κυρίως: γλιτώσαμε τον έγχρωμο !
Με την φόρα που έχουν πάρει ...
για αυτον λενε Nicholas Hoult
shrike έγραψε: 01 Ιουν 2019, 13:44 Προσωπικά δεν τον μπορώ σαν ηθοποιό, πότε δεν μου άρεσε και πάντα μου 'βγαζε μια "ψευτίλα", οπότε δεν τον γουστάρω για κανέναν ρόλο. Ίσως γι' αυτό ήμουν αρνητικός εξ αρχής που ανακοινώθηκε ως μπατμαν.
Το ίδιο παθαίνω και με τον Μπρους Γουίλις. Με το ζόρι (και αν) θα κάτσω να δω ταινία που ξέρω ότι παίζει...

και ο Κουπερ που γραφτηκε ειναι ολοι κοντα η΄πανω απο τα 40
Rocco Siffredi έγραψε: 01 Ιουν 2019, 13:59
για αυτον λενε Nicholas Hoult
για Wolverine συμφωνω για Βατμαν υπαρχει και ο Κιτον
ουτε και ο Αφλεκ με χαλασε ιδιαιτερα
40 χρ
Γιατί, γιατί και γιατί;
O Μακαβόυ είναι κοντός.shrike έγραψε: 01 Ιουν 2019, 14:07Γιατί, γιατί και γιατί;SuperRogue έγραψε: 01 Ιουν 2019, 13:54όχι, όχι και σίγουρα όχιshrike έγραψε: 01 Ιουν 2019, 13:49
Στα πολύ γρήγορα, 2-3 καλές (κατά τη γνώμη μου) επιλογές θα ήταν:
Κρις Πάιν, Τζέιμς Μακαβόυ, Μάικλ Φασμπέντερ...
Ο πρώτος έχει αυτό το "αθώο" στυλάκι, κατάλληλο για εύκολη απόκρυψη ταυτότητας, αλλά ταυτόχρονα βγάζει κάτι το νεοπλουτίστικο.
Ο δεύτερος απλά τραβάει πολύ τελευταία γι' αυτό τον σκέφτηκα κυρίως, αλλά και γιατί τον θεωρώ πολύ καλό σαν ηθοποιό.
Ο τρίτος αποπνέει μια αρχοντιά, επίσης ό,τι χρειάζεται για να παραστήσεις έναν παμπλουτο Γουέιν.
Και οι τρεις είναι πολύ γυμνασμένοι, γράφουν καλά και αρέσουν στα κοριτσάκια (επίσης σημαντικό, για τέτοιο ρόλο).
Επίσης, ήταν τρεις γρήγορες επιλογές όπως είπα, δεν είναι ότι το σκέφτηκα και με τις ώρες...![]()
Όχι ότι παίζει και πολύ ρόλο κατά τη γνώμη μου, αλλά (το 'ψαξα φυσικά μόλις τώρα) ο Μακαβόυ είναι 1,70 κι ο Κίτον που για πολλούς ήταν απ' τους καλύτερους στο ρόλο είναι 1,75.Κομματικός έγραψε: 01 Ιουν 2019, 14:08O Μακαβόυ είναι κοντός.shrike έγραψε: 01 Ιουν 2019, 14:07Γιατί, γιατί και γιατί;
Ο πρώτος έχει αυτό το "αθώο" στυλάκι, κατάλληλο για εύκολη απόκρυψη ταυτότητας, αλλά ταυτόχρονα βγάζει κάτι το νεοπλουτίστικο.
Ο δεύτερος απλά τραβάει πολύ τελευταία γι' αυτό τον σκέφτηκα κυρίως, αλλά και γιατί τον θεωρώ πολύ καλό σαν ηθοποιό.
Ο τρίτος αποπνέει μια αρχοντιά, επίσης ό,τι χρειάζεται για να παραστήσεις έναν παμπλουτο Γουέιν.
Και οι τρεις είναι πολύ γυμνασμένοι, γράφουν καλά και αρέσουν στα κοριτσάκια (επίσης σημαντικό, για τέτοιο ρόλο).
Επίσης, ήταν τρεις γρήγορες επιλογές όπως είπα, δεν είναι ότι το σκέφτηκα και με τις ώρες...![]()
Για τον Πάιν πάντως, ακριβώς γι' αυτό είπα ότι θα μου έκανε. Ο καταλληλότερος για να κρύβει τη διπλή του ταυτότητα.SuperRogue έγραψε: 01 Ιουν 2019, 14:12 O Pine είναι πολύ ωραίος για τέτοιο ρόλο και δεν έχει το σαγόνι. Δεν είναι αρκετά ψαρωτικός σαν φυσική παρουσία.
Ο James είναι απλά potato face. Καλός για γήινους ρόλους.
Ο Michael fassbender ίσως θα μπορούσε αλλά δεν είναι αρκετά πρωτότυπη επιλογή.
τον Θορ; ειναι σε αλλο universeshrike έγραψε: 01 Ιουν 2019, 14:13
Άμα θέλουνε ψηλό, ας πάρουν τον άλλον Κρις που τρελαίνει τα κοριτσάκια, τον Αυστραλό.