Τεστ τεστ, ραγιάς, ένα δύο τεστ.DIOMEDESGR έγραψε: 31 Μάιος 2019, 21:42 Υπάρχουν αυτοί που βρίζουν γιατί στιγμιαία ανέβηκε η αδρεναλίνη, υπάρχουν και αυτοί που ΓΡΆΦΤΗΚΑΝ στο phorum για να μπορούν να μπινελικώνουν (προφανώς στο σπίτι τους τους δέρνει η γυναίκα τους ή η πεθερά τους).
Οι δεύτερες περιπτώσεις με αφήνουν παγερά αδιάφορο και συνιστώ ignore mode και πάτημα το κουμπί μέχρι να συνετιστουν.
Για τους πρώτους ας αποδείξουν ότι δεν είναι επαγγελματίες υβριστες με ένα απλο συγνώμη.
Όλοι γινόμαστε καλύτεροι με ένα συγνώμη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί βρίζουμε στο Πχόρουμ;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Γιατί βρίζουμε στο Πχόρουμ;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Yochanan έγραψε: 31 Μάιος 2019, 21:30 Nτρέπομαι που το λεω αλλα εχεις δικιο. Οχι γιατι εχεις εσυ δικιο αλλα γιατι εχω συνεισφέρει σε αυτη την εκτραχυνση του λογου. Δε συμφωνω οτι ειναι δικιαολογια τι θα πει ο αλλος ομως ή ότι δεν αρχισες πρωτο, κι ο αλλος θα πει το ιδιο και μπορει να εχει και δικιο (για εναν τριτο ή για κατι που ειπες εσυ παλιοτερα) κ.ο.κ.
Προσωπικα με ενοχλουν παρα πολυ τα νεα ακαου χρηστων με μοναδικη πολιτικη στοχευση (αυτους που αποκαλουνται μποτ) αλλα εχεις δικιο οτι μπορουν (και πρεπειι) να πεσουν οι τονοι στο πχωρουμ γιατι το εχουμε ξεφτυλισει (σιγουρα δε φταινε ολοι το ιδιο, καποιοι φταιμε περισσοτερο, αλλα το κλιμα ειναι κοινη συνισταμενη)
Το σημαντικό νομίζω ειναι πως αν συζητούμε αυτά τα θέματα, λύσεις μπορουν να βρεθουν.
Το ignore mode ειναι μια θλιβερή λύση, αλλά ισως να ειναι αναγκαία. Δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτέ μου, αλλά αν χρειαστει...θα το ξανασκεφτώ.DIOMEDESGR έγραψε: 31 Μάιος 2019, 21:42 Οι δεύτερες περιπτώσεις με αφήνουν παγερά αδιάφορο και συνιστώ ignore mode και πάτημα το κουμπί μέχρι να συνετιστουν.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
-
Uppercut
Προσωπικά δεν βρίζω λόγω νεύρων, νομίζω 9 στις δέκα φορές είτε βρίζω καθαρά για αστείο ή για να προσβάλλω μεν αλλά με σκοπό να το διασκεδάσω και θεωρώντας ότι κανείς εδώ δεν το παίρνει σοβαρά, όπως κι όταν βρίζω στην παρέα μου. Ούτε ενοχλούμαι καθόλου όταν με βρίζουν στο πχώρουμ. Υπάρχει ένα σημείο που κι οι δύο μπορεί να παρασυρθούν στο παιχνίδι (έτσι το βλέπω) της βρισιάς και να ξεχάσουν την πραγματική συζήτηση, εκεί υπάρχει θέμα.μίστερ μαξ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 21:54 Νομίζετε είναι μαγκιά; Γίνεστε πιο σίγουροι για τον ευατο σας αν διανθίσετε την αποψη σας με μερικές βρισιες (σεξουαλικες, ρατσιστικες κτλ) για τον αντίπαλο σας;
Γιατι το πχόρουμ ειναι σαν ενας βάλτος οπου σιγα σιγα σε κάνει χειρότερο;
Ξέρω πως εχω παρασυρθει και εγω αρκετές φορές, ιδιως αν με βριζει καποιος, εχω την τάση να απαντώ στον ίδιο τόνο. Σιγουρα θα το ξεκινησα κιολας.Ομως η ανταλλαγή βρισιών, διαμορφώνει ενα κλίμα το οποίο κάνει πιο ευκολο τον τρίτο που παρακολουθεί, να βρίσει με ανάλογο τρόπο. Και γίνεται κάτι σαν δύνη σιγα σιγα.
Ξέρω πως το βρίσιμο σε κανει να νοιώθεις για dt καλύτερα, ομως ας χαλαρώσουμε λίγο. Μπορούμε να εκφράσουμε τα επιχειρήματα μας χωρις αναρθρες κραυγές, ειμαι σίγουρος οτι έχετε διαβάσει να ισοπεδώνουν τον Αλέξη/Κουλη/Φαραζ/Ομπάμα κτλ, χωρις να πουν ουτε μια υβριστική λέξη.
Και γιατί βρίζεις στις παρέες σου;Uppercut έγραψε: 31 Μάιος 2019, 23:41Προσωπικά δεν βρίζω λόγω νεύρων, νομίζω 9 στις δέκα φορές είτε βρίζω καθαρά για αστείο ή για να προσβάλλω μεν αλλά με σκοπό να το διασκεδάσω και θεωρώντας ότι κανείς εδώ δεν το παίρνει σοβαρά, όπως κι όταν βρίζω στην παρέα μου. Ούτε ενοχλούμαι καθόλου όταν με βρίζουν στο πχώρουμ. Υπάρχει ένα σημείο που κι οι δύο μπορεί να παρασυρθούν στο παιχνίδι (έτσι το βλέπω) της βρισιάς και να ξεχάσουν την πραγματική συζήτηση, εκεί υπάρχει θέμα.μίστερ μαξ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 21:54 Νομίζετε είναι μαγκιά; Γίνεστε πιο σίγουροι για τον ευατο σας αν διανθίσετε την αποψη σας με μερικές βρισιες (σεξουαλικες, ρατσιστικες κτλ) για τον αντίπαλο σας;
Ξέρω πως εχω παρασυρθει και εγω αρκετές φορές, ιδιως αν με βριζει καποιος, εχω την τάση να απαντώ στον ίδιο τόνο. Σιγουρα θα το ξεκινησα κιολας.Ομως η ανταλλαγή βρισιών, διαμορφώνει ενα κλίμα το οποίο κάνει πιο ευκολο τον τρίτο που παρακολουθεί, να βρίσει με ανάλογο τρόπο. Και γίνεται κάτι σαν δύνη σιγα σιγα.
Ξέρω πως το βρίσιμο σε κανει να νοιώθεις για dt καλύτερα, ομως ας χαλαρώσουμε λίγο. Μπορούμε να εκφράσουμε τα επιχειρήματα μας χωρις αναρθρες κραυγές, ειμαι σίγουρος οτι έχετε διαβάσει να ισοπεδώνουν τον Αλέξη/Κουλη/Φαραζ/Ομπάμα κτλ, χωρις να πουν ουτε μια υβριστική λέξη.
- DIOMEDESGR
- Phorum.gr user: DIOMEDESGR
Δεν κολλάει εδώ βρε μπουφο. Η αγένεια είναι ιδίον ΚΑΙ των μη ραγιάδων.
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
-
Uppercut
Γιατί όχι;stavmanr έγραψε: 01 Ιουν 2019, 09:44Και γιατί βρίζεις στις παρέες σου;Uppercut έγραψε: 31 Μάιος 2019, 23:41Προσωπικά δεν βρίζω λόγω νεύρων, νομίζω 9 στις δέκα φορές είτε βρίζω καθαρά για αστείο ή για να προσβάλλω μεν αλλά με σκοπό να το διασκεδάσω και θεωρώντας ότι κανείς εδώ δεν το παίρνει σοβαρά, όπως κι όταν βρίζω στην παρέα μου. Ούτε ενοχλούμαι καθόλου όταν με βρίζουν στο πχώρουμ. Υπάρχει ένα σημείο που κι οι δύο μπορεί να παρασυρθούν στο παιχνίδι (έτσι το βλέπω) της βρισιάς και να ξεχάσουν την πραγματική συζήτηση, εκεί υπάρχει θέμα.μίστερ μαξ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 21:54 Νομίζετε είναι μαγκιά; Γίνεστε πιο σίγουροι για τον ευατο σας αν διανθίσετε την αποψη σας με μερικές βρισιες (σεξουαλικες, ρατσιστικες κτλ) για τον αντίπαλο σας;
Ξέρω πως το βρίσιμο σε κανει να νοιώθεις για dt καλύτερα, ομως ας χαλαρώσουμε λίγο. Μπορούμε να εκφράσουμε τα επιχειρήματα μας χωρις αναρθρες κραυγές, ειμαι σίγουρος οτι έχετε διαβάσει να ισοπεδώνουν τον Αλέξη/Κουλη/Φαραζ/Ομπάμα κτλ, χωρις να πουν ουτε μια υβριστική λέξη.![]()
Επειδή το βρίσιμο (ύβρις) είναι εξ ορισμού επιθετικό.Uppercut έγραψε: 01 Ιουν 2019, 13:23Γιατί όχι;stavmanr έγραψε: 01 Ιουν 2019, 09:44Και γιατί βρίζεις στις παρέες σου;Uppercut έγραψε: 31 Μάιος 2019, 23:41
Προσωπικά δεν βρίζω λόγω νεύρων, νομίζω 9 στις δέκα φορές είτε βρίζω καθαρά για αστείο ή για να προσβάλλω μεν αλλά με σκοπό να το διασκεδάσω και θεωρώντας ότι κανείς εδώ δεν το παίρνει σοβαρά, όπως κι όταν βρίζω στην παρέα μου. Ούτε ενοχλούμαι καθόλου όταν με βρίζουν στο πχώρουμ. Υπάρχει ένα σημείο που κι οι δύο μπορεί να παρασυρθούν στο παιχνίδι (έτσι το βλέπω) της βρισιάς και να ξεχάσουν την πραγματική συζήτηση, εκεί υπάρχει θέμα.![]()
Ποιος ο λόγος να επιτίθεται κανείς ειδικά στις παρέες του;
-
Uppercut
-
Uppercut
Είναι στα πλαίσια της πλάκας ή του λιγότερο σοβαρού.
Άρα δεν είναι βρίσιμο.
Είναι άλλο η "υποκριτική" χρήση υβριστικών εκφράσεων στα πλαίσια της σάτιρας κι άλλο το βρίσιμο.
Εντούτοις, θεωρώ ότι η συχνή ή τακτική χρήση υβριστικών εκφράσεων, ακόμη και για πλάκα είναι δείγμα κακού χιούμορ ή και άλλων περίεργων απωθημένων.
Δεν μπορώ να φανταστώ ας πούμε κάποιον να μιλά προς τη μάνα του υβριστικά, για πλάκα, κατά συνήθεια. Που σημαίνει ότι ο σεβασμός δεν πολυπηγαίνει με αυτές τις πλακίτσες.
-
Uppercut
Nαι, για αυτό μιλάω κι είπα ότι δεν το παίρνω στα σοβαρά κι ότι από την μεριά μου δεν είναι επιθετικό.stavmanr έγραψε: 01 Ιουν 2019, 14:08Άρα δεν είναι βρίσιμο.
Είναι άλλο η "υποκριτική" χρήση υβριστικών εκφράσεων στα πλαίσια της σάτιρας κι άλλο το βρίσιμο.
Εντούτοις, θεωρώ ότι η συχνή ή τακτική χρήση υβριστικών εκφράσεων, ακόμη και για πλάκα είναι δείγμα κακού χιούμορ ή και άλλων περίεργων απωθημένων.
Δεν μπορώ να φανταστώ ας πούμε κάποιον να μιλά προς τη μάνα του υβριστικά, για πλάκα, κατά συνήθεια. Που σημαίνει ότι ο σεβασμός δεν πολυπηγαίνει με αυτές τις πλακίτσες.
Τώρα, τι σχέση έχει αυτό; Αλλιώς μιλάς με τη μάνα σου, αλλιώς με τους φίλους, αλλιώς το πχώρουμ. Αυτό σημαίνει ότι δεν σέβεσαι τους φίλους σου; Επειδή θα πεις στον συνομήλικο ξάδερφο σου "ρε μαλάκα, μην γαμιέσαι γαμώ την πουτάνα μου", αλλά δεν το λες στη μάνα σου, σημαίνει ότι δεν σέβεσαι τον ξάδερφο σου;
Αυτό το λες σαν ραγιάς;DIOMEDESGR έγραψε: 01 Ιουν 2019, 10:16Δεν κολλάει εδώ βρε μπουφο. Η αγένεια είναι ιδίον ΚΑΙ των μη ραγιάδων.
![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αν θέλεις την άποψή μου: ναι.Uppercut έγραψε: 01 Ιουν 2019, 14:11Nαι, για αυτό μιλάω κι είπα ότι δεν το παίρνω στα σοβαρά κι ότι από την μεριά μου δεν είναι επιθετικό.stavmanr έγραψε: 01 Ιουν 2019, 14:08Άρα δεν είναι βρίσιμο.
Τώρα, τι σχέση έχει αυτό; Αλλιώς μιλάς με τη μάνα σου, αλλιώς με τους φίλους, αλλιώς το πχώρουμ. Αυτό σημαίνει ότι δεν σέβεσαι τους φίλους σου; Επειδή θα πεις στον συνομήλικο ξάδερφο σου "ρε μαλάκα, μην γαμιέσαι γαμώ την πουτάνα μου", αλλά δεν το λες στη μάνα σου, σημαίνει ότι δεν σέβεσαι τον ξάδερφο σου;
Αν τον σεβόσουν πραγματικά, όπως συμβαίνει με τη μητέρα, δεν θα μιλούσες ποτέ σου έτσι σε αυτό τον άνθρωπο.
-
Uppercut
Το βασίζεις κάπου αυτό;stavmanr έγραψε: 01 Ιουν 2019, 14:51Αν θέλεις την άποψή μου: ναι.Uppercut έγραψε: 01 Ιουν 2019, 14:11Nαι, για αυτό μιλάω κι είπα ότι δεν το παίρνω στα σοβαρά κι ότι από την μεριά μου δεν είναι επιθετικό.stavmanr έγραψε: 01 Ιουν 2019, 14:08
Άρα δεν είναι βρίσιμο.
Αν τον σεβόσουν πραγματικά, όπως συμβαίνει με τη μητέρα, δεν θα μιλούσες ποτέ σου έτσι σε αυτό τον άνθρωπο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 3659 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από student
-
- 23 Απαντήσεις