!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκλιάς(VoxPop Analysis) για το αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ
Re: Σκλιάς(VoxPop Analysis) για το αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ
Κλαίω. Τους έχει αφήσει μαλακες τελείως με τα αλλοπροσαλα που λέει. Το βλέμμα τους προσπαθώντας να καταλάβουν τι σκατα λέει ο τύπος πραγματικά ανεκτίμητο. 
- wooded glade
Όχι, να δημοσιεύεις ψευδείς δημοσκοπήσεις.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 17:03
Ποιο;
Να παντρευτει τον Κουλογλου;
Κανονικα θα επρεπε να τιμωρειται με φυλακιση
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Δεν είδα το βινδεο. Για στοχαστικό-κάτι είπε;Fuerte έγραψε: 30 Μάιος 2019, 17:09 Κλαίω. Τους έχει αφήσει μαλακες τελείως με τα αλλοπροσαλα που λέει. Το βλέμμα τους προσπαθώντας να καταλάβουν τι σκατα λέει ο τύπος πραγματικά ανεκτίμητο.![]()
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Εδώ όταν ήταν στην ηλικία μου (και όταν ο Κούλογλου ήταν στην ηλικία του πατέρα μου):
Φος, απομακρύνσου από το πληκτρολόγιο. Έχει πολλή υγρασία. 
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
στηριζουμε
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Όταν βρεις χρόνο δες το. Δεν περιγράφεται με λόγια αυτό που είπε πραγματικά. Και να προσπαθούσα να στο μεταφέρω δεν θα μπορούσα. Μιλάμε όντως για αντίστοιχο μεγαλείο με πρόεδρο εδεσσαικου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fuerte την 30 Μάιος 2019, 17:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- nik_killthemall
το νημα το ανοιξα και το πηγα σιγα σιγά. Ομολογω οτι στη στιγμη εγκαβλωσα, ο φοσι ειχε δικιο και για την φωνη. Κατεβαινοντας στο νημα, εμφανιστηκε αργα αλλα αδιστακτα το 2ο ποστ του ΓΓ ... εδω και κανα 5λεπτο ψαχνω να βρω τον γκιωνη μου ...
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- wooded glade
Ο Σύριζα μιά φορά κι έναν καιρό, μετά από το δημοψήφισμα νομίζω, έλεγε ότι θα έφτιαχνε "εθνική επιτροπή δημοσκοπήσεων".
Δηλαδή όποιος δεν τις έκανε καλά θα τιμωρείτο με πρόστιμο.
Θα ήθελε πιθανοτικό μοντέλο - variance reduction - conflation model of multivariate components - Shannon quality index και όλα τα σχετικά να ελέγχονται από την επιτρoπή.
Δηλαδή όποιος δεν τις έκανε καλά θα τιμωρείτο με πρόστιμο.
Θα ήθελε πιθανοτικό μοντέλο - variance reduction - conflation model of multivariate components - Shannon quality index και όλα τα σχετικά να ελέγχονται από την επιτρoπή.
Φόσι, προσοχή. Μη βάλεις ήχο σ' αυτό το βίντεο.foscilis έγραψε: 30 Μάιος 2019, 17:11 Εδώ όταν ήταν στην ηλικία μου (και όταν ο Κούλογλου ήταν στην ηλικία του πατέρα μου):
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
nik_killthemall έγραψε: 30 Μάιος 2019, 17:18 το νημα το ανοιξα και το πηγα σιγα σιγά. Ομολογω οτι στη στιγμη εγκαβλωσα, ο φοσι ειχε δικιο και για την φωνη. Κατεβαινοντας στο νημα, εμφανιστηκε αργα αλλα αδιστακτα το 2ο ποστ του ΓΓ ... εδω και κανα 5λεπτο ψαχνω να βρω τον γκιωνη μου ...

Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Nα πω την αλήθεια κι εμένα στο μελαχρινάκι καρφώθηκε το μάτι μου με το που είδα το thumbnail του Γιάνγιανιν.
Η δε φωνή της είναι ακριβώς όπως περίμενα να είναι (ίσως στο μυαλό μου να τη φανταζόμουνα λίγο πιο high pitch).
3:03 πάτε όσοι θέλετε να ακούσετε φωνή μελαχρινακίου. Χέστε τον ακατάληπτο δημοσκόπο.
Η δε φωνή της είναι ακριβώς όπως περίμενα να είναι (ίσως στο μυαλό μου να τη φανταζόμουνα λίγο πιο high pitch).
3:03 πάτε όσοι θέλετε να ακούσετε φωνή μελαχρινακίου. Χέστε τον ακατάληπτο δημοσκόπο.
- wooded glade
Κούογλου λέει.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 17:22nik_killthemall έγραψε: 30 Μάιος 2019, 17:18 το νημα το ανοιξα και το πηγα σιγα σιγά. Ομολογω οτι στη στιγμη εγκαβλωσα, ο φοσι ειχε δικιο και για την φωνη. Κατεβαινοντας στο νημα, εμφανιστηκε αργα αλλα αδιστακτα το 2ο ποστ του ΓΓ ... εδω και κανα 5λεπτο ψαχνω να βρω τον γκιωνη μου ...![]()
Αυτό με τα σώματα που φωτίζονται στο 2:37 τι θέλει να πει ο ποιητής;
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
To κανε επιτηδες ο Στελαρας για να μην πληρωνει γαμησιατικα στο διαζυγιο
Ως μη γενομενος ο γαμος
Ως μη γενομενος ο γαμος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 30 Μάιος 2019, 17:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 125 Απαντήσεις
- 3990 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κλεομένης Γ
-
- 3 Απαντήσεις