μίστερ μαξ έγραψε: 28 Μάιος 2019, 22:52
*Πετάει μια ρατσιστική Μλκια ενας ΝεοΔημοκράτης- τον διαγράφει ο Κουλής-Τα ΝΔ-bot εδω μέσα θαυμάζουν το ήθος του
*Πετάει μια ρατσιστική Μλκια άλλος ΝεοΔημοκράτης-σιγή απο τον Κούλη-Τα ΝΔ-bot εδω μέσα θαυμάζουν το ήθος του
Ξέρεις τι ποστ απείρου κάλλους έχει κάνει ο "Δημοκράτης" για τους Ρομά;
Όταν του επισήμανα ότι είναι ακραία ρατσιστικά έδωσε τη γνωστή ακροδεξιά απάντηση "σταρχιδια μου".
Δεν έχω πατήσει report για να υπάρχουν και να μη μας λέει άλλα μετά από 2-3 μήνες όπως ο southern.
*Πετάει μια ρατσιστική Μλκια ενας ΝεοΔημοκράτης- τον διαγράφει ο Κουλής-Τα ΝΔ-bot εδω μέσα θαυμάζουν το ήθος του
*Πετάει μια ρατσιστική Μλκια άλλος ΝεοΔημοκράτης-σιγή απο τον Κούλη-Τα ΝΔ-bot εδω μέσα θαυμάζουν το ήθος του
Όταν του επισήμανα ότι είναι ακραία ρατσιστικά έδωσε τη γνωστή ακροδεξιά απάντηση "σταρχιδια μου".
Δεν έχω πατήσει report για να υπάρχουν και να μη μας λέει άλλα μετά από 2-3 μήνες όπως ο southern.
Θα μου πεις για ΝουΔουλικα πως ειναι ρατσιστές; Σαν να μου λες οτι ο ηλιος θα ανατείλει απο την ανατολή. Το ξέρω φιλε. Και αυτοι το ξέρουν.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
αυτός ρε είναι συριζοτρόλ. Δεν παίζει να είναι τόσο μαλάκας όσο δείννει. Για το καλό της ανθρωπότητας θέλω να πιστεύω ότι είναι τρολ.
αυτός ρε είναι συριζοτρόλ. Δεν παίζει να είναι τόσο μαλάκας όσο δείννει. Για το καλό της ανθρωπότητας θέλω να πιστεύω ότι είναι τρολ.
Είναι αηδία. Αλλά, καλώς ή κακώς, όσοι εμβαπτίστηκαν στα Ύδατα της Στυγός της Αριστεράς είναι πλέον άτρωτοι, πλην των άλλων, ακόμα και σε υπόνοιες ότι μπορεί να είναι ρατσιστές.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Κομματικός έγραψε: 28 Μάιος 2019, 22:50Μία μπύρα Amstel και τα ρέστα δικά σου κούκλα.
Πήζον μποτ, μπήκες από λάθος με τον κλώνο ακάουντ σου!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Κομματικός έγραψε: 28 Μάιος 2019, 22:50Μία μπύρα Amstel και τα ρέστα δικά σου κούκλα.
Πήζον μποτ, μπήκες από λάθος με τον κλώνο ακάουντ σου!
.
Στο θέμα μας, γιατί δεν τα είπε μετά τις ευρωεκλογές και γιατί δεν ελπίζει στους Ρομά για ψήφους. Όπως δεν θα έπαιρνε κι ο Αλέξης αγκαλιά τους Ρομά αν δεν ανήκαν στον κομματικό στρατό του
Jack Shephard έγραψε: 28 Μάιος 2019, 23:15
Το video που έπαιξε χθες στους ράδιο αρβύλα με τον κλακαδόρο του Τσίπρα να λέει στους Ρομά "φωνάξτε ρε, τόσα λεφτά σας δώσαμε" είναι αληθινό;
6 άνθρωποι στις συγκεντρώσεις του Αλέξη, οι μισοί είναι μέλη και στελέχη, οι άλλοι χαρτζιλικωμένοι.
Προφανώς. Για τέτοια άτομα μιλάμε.
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Ηρθε νομιζω η σστιγμη να μας πει ο νηματοθετης απο που πρεπει να διαγραφει ο Ψαριανος
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Δεν ειναι ευρωβουλευτης
Ουτε μελος της ΝΔ ειναι
Απο που στον πεουλα θελει ο νηματοθετης να διαγραφει ο Ψαριανος;
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες